Καζόνα Γκράντο

Αλμερία · Ξενώνες και B&B για ομοφυλόφιλους

Εδώ είναι η επιλογή μας από τις καλύτερες μπουτίκ Bed and Breakfasts, ξενώνες και πανδοχεία που έχει να προσφέρει η Αλμερία προς τους ομοφυλόφιλους.

 

Αλμερία · Ξενώνες και B&B για ομοφυλόφιλους

Casona Grando
Εικονίδιο τοποθεσίας

El Pilar Barriada de Lubrín, Αλμερία, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη
1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Απολαύστε ρουστίκ Ανδαλουσία στο Casona Grando, ένα ανακαινισμένο παραδοσιακό κτήριο που βρίσκεται στην περιοχή της Αλμερίας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσετε την αγροτική Ισπανία. Απολαύστε εξαιρετικό φαγητό, ρουστίκ κομψό και εκπληκτικά τοπία.

Μια αγροτική απόδραση της Ανδαλουσίας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επαναφορτίσετε. Το Casona Grando σας παρέχει την ιδανική βάση για να το κάνετε. Το κατάλυμα έχει θέα στο El Pilar, ένα λευκό χωριό και τα χωράφια που οδηγούν στα βουνά Filabres.

Υπάρχουν 8 boutique δωμάτια για να διαλέξετε. Μπορείτε να δειπνήσετε στο εστιατόριο Restaurante Albar, που ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα της περιοχής.
Χαρακτηριστικά:
boutique ξενοδοχείο
Εστιατόρια
wi-fi

Τελευταία ενημέρωση στις: 25-Σεπ-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.