Βιέννη Γκέι Καφετέριες & Εστιατόρια

Βιέννη Γκέι Καφετέριες & Εστιατόρια

Η συλλογή μας από ομοφυλόφιλους καφέ και δημοφιλή LGBT εστιατόρια στη Βιέννη.

Ένα gay hotspot της Βιέννης και ένα από τα πιο όμορφα καφέ στην πόλη. Στεγασμένο σε κτήριο του 18ου αιώνα, το Cafe Savoy σερβίρει υπέροχο καφέ, ποτά και φαγητό σε ένα κομψό περιβάλλον, με εκλεκτή επίπλωση και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Από την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 από τις 10-2 το βράδυ κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα το Cafe Savoy θα πραγματοποιεί τώρα ένα Sunday Brunch, συνιστάται να κλείσετε τραπέζι εκ των προτέρων, καθώς αυτή η εκδήλωση αποδεικνύεται δημοφιλής.

Τόσο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους όσο γίνεται. Το Savoy βρίσκεται στην καρδιά της γκέι περιοχής της Βιέννης, στο Linke Wienzeile.

πλησιέστερος σταθμός: U4: Kettenbrückengasse

Χαρακτηριστικά

μπαρ, μουσική, καφετέρια

Ενημερώθηκε: 28-Μαρ-2022

Linke Wienzeile 36, Βιέννη

Καθημερινή: 10:00 - 02:00
Σαββατοκύριακο: 09:00 - 02:00

2.9
Βαθμολογία κοινού

Από 12 ψήφους Ψηφίστε

LGBT-δημοφιλές καφέ μπαρ που καλωσορίζει όλους. Το Lazy Life σερβίρει μια επιλογή ποτών, ελαφριών γευμάτων καθώς και πιάτα για χορτοφάγους / vegan σε ένα περιβάλλον μη καπνιζόντων.

Το Lazy Life διαθέτει έναν κήπο που είναι ανοιχτός το καλοκαίρι και διαθέτει εκθέσεις, παραστάσεις, προβολές, εργαστήρια, καθώς και μια επιλογή περιοδικών. Η είσοδος είναι δωρεάν. Διατίθενται όλα τα μπάνια φύλου.

Κλειστά κάθε Δευτέρα και Κυριακή.

Χαρακτηριστικά

μπαρ, καφετέρια, εστιατόριο

Ενημερώθηκε: 05-Οκτ-2021

Burggasse 4, Βιέννη

Καθημερινή: Τρί-Πέμ 16:00 - 23:00
Σαββατοκύριακο: Παρ, Σάβ 16:00 - 01:00

3.0
Βαθμολογία κοινού

Από 1 ψήφους Ψηφίστε

LGBT φιλικό εστιατόριο, καφέ και μπαρ στο Schönbrunnstraße. Το Sixta σερβίρει μια σειρά από εκλεκτά βιεννέζικα φαγητά και ποτά σε μοντέρνο, ρουστίκ περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά

μπαρ, καφετέρια, εστιατόριο

Ενημερώθηκε: 29-Οκτ-2019

Schönbrunner Straße 21, Βιέννη


3.8
Βαθμολογία κοινού

Από 4 ψήφους Ψηφίστε

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.