Χόι Αν · Ξενοδοχεία

Χόι Αν · Ξενοδοχεία

Η συλλογή μας με τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Χόι Αν για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Υπάρχουν πολλά ιστορικά κτίρια και γοητευτικά ξενοδοχεία στην πόλη.

Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείων, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση όλων των ξενοδοχείων σε Χόι Αν.

Χόι Αν · Ξενοδοχεία

Hoi An Local Villa
Εικονίδιο τοποθεσίας

Thôn Thanh Nhứt, ĐX18, Cẩm Thanh,, Hoi An

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;
Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στην πολιτιστικά πλούσια κεντρική ακτή του Βιετνάμ,
Το Hoi An Local Villa βρίσκεται μέσα σε ένα τεράστιο φοινικόδασος και φυσικές πλωτές οδούς του Cam Thanh Coconut Village.

Η βίλα βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία στην ύπαιθρο σε μικρή απόσταση μεταξύ της αμμώδους περιοχής των γαλήνιων παραλιών και της αρχαίας πόλης Χόι Αν - Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ένα εξαιρετικά καλοδιατηρημένο πρώην εμπορικό λιμάνι.

Η βίλα προσφέρει 14 άρτια εξοπλισμένα δωμάτια με άμεσο φυσικό φως και θέα στο καταπράσινο οικοσύστημα των μαγγροβίων.

Η διεθνώς εκπαιδευμένη ομάδα στοχεύει να προσφέρει πέρα ​​από τις προσδοκίες των επισκεπτών και είναι ενθουσιώδης να μοιραστεί τα κρυμμένα μυστικά της για τις καλύτερες εκδρομές της πόλης.

Το Χόι Αν είναι ένας κόμβος αναψυχής και ευχαρίστησης με μεταδοτική ενέργεια. Από τη στρατηγική ιστορία του εμπορίου μπαχαρικών, την ευδιάκριτη αρχιτεκτονική του με ξένες επιρροές,

Είναι το μοναδικό καταφύγιο βιόσφαιρας, η ζωντανή γαστρονομική του σκηνή, η φήμη του ως το κέντρο του πολιτισμού και των τεχνών, οι χαλαρωτικές τροπικές παραλίες στα βουκολικά χωριά του και το πιο σημαντικό, η ευγένεια των κατοίκων του θα γοητεύσουν κάθε ταξιδιώτη.
Χαρακτηριστικά:
κλιματισμός
Περιλαμβάνεται το πρωινό
δωρεάν WiFi
Massage
στάθμευση
Ιδιωτικό μπάνιο
Εστιατόρια
Πισίνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.