London Gay Guesthouses & B&B

London Gay Guesthouses & B&B

Εδώ είναι η επιλογή μας από τις καλύτερες μπουτίκ που ανήκουν σε γκέι/φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους Bed and Breakfasts, ξενώνες και πανδοχεία που έχει να προσφέρει το Λονδίνο

London Gay Guesthouses & B&B

The Brownswood
Εικονίδιο τοποθεσίας

271 Green Lanes, Finsbury Park, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Εμφάνιση στο χάρτη
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

περιγραφή του ιδιοκτήτη:Το Brownswood είναι ένα έξυπνο B&B στο Hackney που συνδέεται με μια παραδοσιακή παμπ. Βρίσκεται σε καλή τοποθεσία - μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στο Hackney, το Islington και το κεντρικό Λονδίνο. Το B&B άνοιξε το 2019, επομένως είναι καινούργιο και σε καλή κατάσταση.

Τα δωμάτια είναι κομψά και έχουν έναν αέρα μοντέρνας κομψότητας. Τα χρώματα είναι ανοιχτά και ευάερα και τα δωμάτια είναι ευρύχωρα σύμφωνα με τα πρότυπα του Λονδίνου. Αυτή είναι μια ιδανική επιλογή αν ψάχνετε για ένα πιο πολυτελές B&B για τη διαμονή σας στη μεγάλη πόλη.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
πρωινό
Κήπος
Εστιατόρια
ταράτσα

Τελευταία ενημέρωση στις: 27-Οκτ-2023

Camden Town House
Εικονίδιο τοποθεσίας

Πλατεία Ρότσεστερ 15, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Εμφάνιση στο χάρτη
Ευρύχωρα, άρτια εξοπλισμένα δωμάτια είναι διαθέσιμα σε αυτό το B&B στην εξαιρετικά δημοφιλή περιοχή Camden. Είναι εύκολο να κάνετε το δρόμο σας γύρω από το Λονδίνο από το σταθμό του μετρό Camden. Υπάρχουν πολλά μπαρ και εστιατόρια στην περιοχή. Μπορείτε επίσης να πάτε για πικνίκ στο Primrose Hill και να δείτε μερικά από τα πιο ακριβά ακίνητα του Λονδίνου.

Το Camden Town House διαθέτει κοινόχρηστο μπάνιο. Ο οικοδεσπότης είναι πολύ εξυπηρετικός. Έχετε επίσης πρόσβαση σε εγκαταστάσεις κουζίνας - σας γλιτώνει από το να τρώτε έξω όλη την ώρα σε μια πολύ ακριβή πόλη.
Χαρακτηριστικά:
Κουζίνα

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.