Πηγαίνετε στη Μαγιόρκα

Mallorca Gay Guesthouses και B&B

Εδώ είναι η επιλογή μας από τις καλύτερες μπουτίκ για γκέι και φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους Bed and Breakfasts, ξενώνες και πανδοχεία που έχει να προσφέρει η Μαγιόρκα

Mallorca Gay Guesthouses και B&B

Eden Es Trenc
Εικονίδιο τοποθεσίας

Cami De Ses Cases Noves, 07630 Campos, Βαλεαρίδες Νήσοι, Ισπανία, Μαγιόρκα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτελής μοντέρνα βίλα σε στιλ Μαγιόρκα. Κοντά στην gay παραλία Es Trenc.

Κατά μήκος της λευκής αμμώδους παραλίας Es Trenc, περίπου 20 λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα, βρίσκεται η όμορφη Villa Eden Es Trenc. Αυτός ο πολυτελής ξενώνας είναι ΛΟΑΤ και φιλικός προς τους ομοφυλόφιλους/μόνο για ενήλικες και προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα και χαλάρωση που περιβάλλεται από 7 εκτάρια φύσης των Βαλεαρίδων, θαμνώδεις εκτάσεις και οπωροφόρα δέντρα.

Το Eden Es Trenc διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι, συμπεριλαμβανομένων ανεμιστήρες οροφής, ντουλάπια αποθήκευσης, μίνι ψυγεία και θέα στον κήπο ή την πισίνα. Το κατάλυμα είναι κλιματιζόμενο και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Αυτός ο σύγχρονος ξενώνας προσφέρει δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και προσφέρει στους επισκέπτες του μια μεγάλη κοινόχρηστη κουζίνα με ψυγείο, φούρνο, αποχυμωτή, καφετιέρα, εστίες μαγειρέματος, σετ πιατικών και καρυκεύματα - όλα όσα χρειάζεστε για να ετοιμάσετε νόστιμα γεύματα για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό!

Το Eden Es Trenc βρίσκεται στη μέση ενός τεράστιου πάρκου, μακριά από κάθε θόρυβο. Χαλαρώστε και γνωρίστε άλλους επισκέπτες σε αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον, με εξωτερική πισίνα 14 μέτρων και ιδιωτική βεράντα.

Ανακαλύψτε αυθεντικά χωριά, όμορφα λιμάνια για ψάρεμα, τοπικές αγορές χειροτεχνίας και εκπληκτικές σπηλιές με αυτοκίνητο, σκούτερ ή ποδήλατο. Η παραλία Es Trenc απέχει μόλις 15 λεπτά με το ποδήλατο από τον ξενώνα.

Χαρακτηριστικά:
A/C
Κοινόχρηστη κουζίνα
Κήπος
Μικρό ψυγείο
ιδιωτική βεράντα
αυτοεξυπηρετούμενος
Πισίνα
βίλα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.