#bali-gay-resorts-in-other-περιοχές

Μπαλί · Γκέι παραλίες

Η δημοφιλής παραλία του Μπαλί είναι η παραλία Batu Belig, που βρίσκεται βόρεια της αρχικής παραλίας Callego.

Για πολλά χρόνια, η μεγάλη σκιασμένη περιοχή κοντά στο καφέ Callego ήταν ουσιαστικά γνωστή ως «gay beach» του Μπαλί. Δυστυχώς, είχε κλείσει για να ανοίξει ο δρόμος για την ανάπτυξη ενός παραθαλάσσιου ξενοδοχείου.

Μπαλί · Γκέι παραλίες

Batu Belig Beach
Εικονίδιο τοποθεσίας

στα ανοικτά του Jalan Petitenget, Μπαλί, Indonesia

Εμφάνιση στο χάρτη
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 24 ψηφοφορίες

Βρίσκεται στα νότια του Μπαλί, μεταξύ Canggu και Berewa, κοντά στο Seminyak. Η παραλία Batu Belig φιλοξένησε ένα μικρό καφέ-δημοφιλές καφέ που είχε τις περισσότερες από τις υποδομές του απογυμνωμένο από τις αρχές.

Σήμερα, παραμένουν τραπέζια, καρέκλες, ξαπλώστρες και φαγητό και ποτό σερβίρονται εδώ. Η δημοφιλής παραλία για ομοφυλόφιλους είναι κοντά στο W Μπαλί ξενοδοχείο και περίπου 20 μέτρα από το Θέρετρο Grand Balisani Suites.

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε εδώ είναι μέσω του Jalan Batu Belig.
Χαρακτηριστικά:
παραλία
Καφετέρια

Τελευταία ενημέρωση στις: 7-Nov-2023

Double Six Beach (Pantai 66)
Εικονίδιο τοποθεσίας

Κούτα, Σεμινιάκ, Μπαλί, Indonesia

Εμφάνιση στο χάρτη
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 24 ψηφοφορίες

Βρίσκεται κοντά στο μπροστινό μέρος Ξενοδοχείο Κουμάλα Παραλία, η περιοχή Double Six Beach ήταν ένα δημοφιλές σημείο με γκέι sunbathers, ειδικά μετά τον ήλιο.

Σήμερα, το τμήμα «gay beach» και η σημαία του ουράνιου τόξου έχουν εξαφανιστεί. Οι νέοι ένοικοι είναι ευθύς. Εδώ, στο Double Six Beach, όμως, ενοικιάζονται καρέκλες και ομπρέλες και διαθέσιμα κρύα ποτά.
Χαρακτηριστικά:
παραλία

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.