Γκέι καταστήματα της Πράγας

Γκέι καταστήματα της Πράγας

Χρειάζεστε ένα νέο παιχνίδι για να παίξετε; Ελέγξτε τη λίστα των καταστημάτων gay, των καταστημάτων gay-gay και των λιανοπωλητών που σχετίζονται με LGBT στην Πράγα.

Γκέι καταστήματα της Πράγας

TitanMen.cz
Εικονίδιο τοποθεσίας

Zitomirska 265/2, Πράγα, Czech Republic

Εμφάνιση στο χάρτη
3.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 6 ψηφοφορίες

Το TitanMen.cz είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, που ειδικεύεται σε εργαλεία φετίχ και παιχνίδια για άντρες. Λειτουργεί από το 2008. Προσφέρουν μεγάλη ποικιλία ερωτικών προϊόντων όπως παιχνίδια, δονητές, εργαλεία φετίχ, καουτσούκ, δέρμα, νεοπρένιο, αθλητικά ρούχα, εσώρουχα, προφυλακτικά και λιπαντικά. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων που διατίθενται θα ικανοποιήσει κάθε γούστο και απόλαυση και θα βρείτε οτιδήποτε ψάχνατε.

Προσφέρουν επίσης αποκλειστικά τη συλλογή BDSM της διάσημης ευρωπαϊκής εταιρείας φετίχ MISTER B, καθώς και άλλων προμηθευτών όπως TitanMen, Oxballs, Perfect Fit, XR Brands, Pipedream, Domestic Partners, Barcode, abd πολλά ακόμη.

Δεν είναι ένα κλασικό κατάστημα, αλλά στο γραφείο τους έχουν ένα μικρό εκθεσιακό χώρο όπου μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε τα διαθέσιμα προϊόντα. Δεν υπάρχει πινακίδα καταστήματος στο εξωτερικό, γι' αυτό χτυπήστε το κουδούνι "Dream Ent. - TitanMen" στην μπροστινή πόρτα.
Χαρακτηριστικά:
bdsm
φετίχ
Δέρμα
Νεοπρένιο
καουτσούκ
παιχνίδια

Καθημερινή: 10πμ - 5μμ

Σαββατοκύριακο: Κλειστό

Τελευταία ενημέρωση στις: 13-Mar-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.