Ρώμη Gay Dance Clubs

Ρώμη Gay Dance Clubs

Η Ρώμη έχει μια πολύ ενεργητική σκηνή γκέι χορού, με τακτικές βραδιές και εκδηλώσεις στο κλαμπ Πολλοί παρουσιάζουν χορευτές χορού, αλλά και περιστασιακές ταινίες.

Πολλοί χώροι είναι κλειστοί το καλοκαίρι (Ιούλιος-Σεπτέμβριος) και τα πάρτι αλλάζουν συχνά τοποθεσίες. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε αυτή τη σελίδα ενημερωμένη, αλλά ελέγξτε ξανά τον ιστότοπο ή τη σελίδα του συλλόγου στο Facebook.

τακτικά κλαμπ και πάρτι

Muccassassina @ Qube
Εικονίδιο τοποθεσίας

Via di Portonaccio 212, Ρώμη, Ιταλία

Εμφάνιση στο χάρτη
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 45 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

Η Muccassassina ξεκίνησε ως γκέι πάρτι, αλλά σύντομα έγινε πολύ δημοφιλής τόσο στο μοντέρνο όσο και στο μοντέρνο / νεαρό κοινό.

Ο χώρος, Qube, έχει 3 πίστες χορού και παίζει house, pop και techno. Κάθε Παρασκευή βράδυ μέχρι αργά (από Οκτώβριο έως Μάιο). Ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπό τους και στα κοινωνικά δίκτυα για να ενημερώνεστε για τα επερχόμενα πάρτι.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική

Τελευταία ενημέρωση στις: 4-Ιαν-2024

Frutta e Verdura
Εικονίδιο τοποθεσίας

Via Di Santa Passera, 00146 Roma Ρώμη, Ιταλία, Ρώμη, Ιταλία

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Frutta e Verdura είναι ένα κλαμπ στη Ρώμη που φιλοξενεί χορευτικά πάρτι το Σαββατοκύριακο που λατρεύει το πλήθος που είναι κυρίως LGBTQ+. Το κλαμπ διαθέτει μπαρ, πίστα χορού και υπαίθρια βεράντα. Διαθέτει επίσης χώρο κρουαζιέρας για τους πιο τολμηρούς πάρτι. 

Ρίξτε μια ματιά στα socials του Frutta e Verdura για ενημερώσεις σχετικά με τα εβδομαδιαία πάρτι.

Τελευταία ενημέρωση στις: 9-Οκτ-2023

Glamorize
Εικονίδιο τοποθεσίας

Via Antonio Pacinotti, 00146 Roma Ρώμη, Ιταλία, Ρώμη, Ιταλία

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Glamourize είναι ένα queer πάρτι το βράδυ της Τετάρτης, ιδανικό για ένα διάλειμμα στη μέση της εβδομάδας. Το πάρτι περιλαμβάνει DJ sets και glam ντίβες με κουίζ και καραόκε, επίσης. Σπάστε τη μονοτονία της δουλειάς με αυτό το πάρτι για όλους!

Τελευταία ενημέρωση στις: 9-Οκτ-2023

Latte Fresco
Εικονίδιο τοποθεσίας

Via Biordo Michelotti, 00176 Roma Ρώμη, Ιταλία, Ρώμη, Ιταλία

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Latte Fresco είναι ένα εβδομαδιαίο πάρτι φιλικό προς τους γκέι που γίνεται στο κλαμπ LARGO κάθε Παρασκευή. Το πάρτι είναι ένας συνδυασμός χορού, drag show και καμπαρέ. Κάθε εβδομάδα έχει διαφορετικό θέμα για να κρατήσει τα πράγματα ενδιαφέροντα, αλλά οι διοργανωτές εγγυώνται το πιο queer χορευτικό πάρτι το βράδυ της Παρασκευής στην πόλη.

Τελευταία ενημέρωση στις: 9-Οκτ-2023

Poppe Party
Εικονίδιο τοποθεσίας

Via Giuseppe Mirri, 00159 Roma Ρώμη, Ιταλία, Ρώμη, Ιταλία

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Poppe Party είναι ένα διμηνιαίο πάρτι φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους που συμβαίνει στο MONK Roma club! Το πάρτι έχει διαφορετικά θέματα, αλλά απευθύνεται σε πάρτι που αγαπούν την ποπ μουσική.

Τελευταία ενημέρωση στις: 9-Οκτ-2023

Lanificio 159
Εικονίδιο τοποθεσίας

Lanificio 159, Via di Pietralata, 159, Roma, Ρώμη 00158, Ιταλία, Ρώμη, Ιταλία

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Lanificio 159 είναι το εκλεκτικό κλαμπ της Ρώμης για όσους ευδοκιμούν στους παλμούς της καρδιάς της πόλης. Από το 2007, είναι ένα παλλόμενο επίκεντρο της χαράς του clubbing, όπου οι τάσεις της ηλεκτρονικής μουσικής δεν ακολουθούνται απλώς αλλά στήνονται. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τον Σεπτέμβριο έως τον Μάιο, οι πίστες χορού του Lanificio 159 σφύζουν από house, techno και disco vibes. Αλλά αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Κάθε δεύτερη Πέμπτη, το Lanificio Live μεταμορφώνει τον χώρο σε μια κυψέλη από underground και indie μελωδίες, συνδυάζοντας είδη με απροσδόκητους τρόπους. Τέσσερις φορές το χρόνο, το Lanificio 159 τιμά τις κατασκευαστικές του ρίζες με αγορές χειροτεχνίας, εργαστήρια και μουσικό κέφι. Και το καλοκαίρι, το φεστιβάλ Feria στον τελευταίο όροφο είναι η τέλεια απόδραση από το κέφι της πόλης, με μπάρμπεκιου, κοκτέιλ και δροσερές μελωδίες κάτω από τα αστέρια.

Αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα κλαμπ. είναι ένας πολιτιστικός χαμαιλέοντας, που προσαρμόζεται συνεχώς και μαγεύει το πολυσχιδές κοινό του.

Τρ.:22: 00 - 00: 00

Τετ.:22: 00 - 00: 00

Πέμ.:22: 00 - 00: 00

Παρ.:22: 00 - 00: 00

Σαβ.:22: 00 - 00: 00

Κυρ.:22: 00 - 04: 00

Τελευταία ενημέρωση στις: 11-Δεκ-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.