Σαν Σεμπαστιάν Γκέι Χάρτης

Σαν Σεμπαστιάν Γκέι Χάρτης

Ο διαδραστικός χάρτης του Σαν Σεμπαστιάν. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Ξενοδοχείο Axel San Sebastian

Axel Hotel San Sebastian

Η Axel Hotels είναι μια αλυσίδα ξενοδοχείων που εστιάζει στην LGBTIQ+ κοινότητα. Αλλά πρώτα και κύρια, έχουν δημιουργήσει μια ελεύθερη και ανεκτική κοινωνία, όπου εκτιμάται η διαφορετικότητα και ο σεβασμός, και όλοι είναι εξίσου ευπρόσδεκτοι χωρίς να θίγεται η ταυτότητα και η έκφραση φύλου. Το Axel Hotel San Sebastián βρίσκεται στην Calle Amara 26, λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από τη διάσημη παραλία "Concha" και πολύ κοντά στο παλιό τμήμα της πόλης του San Sebastián στη χώρα των Βάσκων. Με εσωτερική διακόσμηση και αρχιτεκτονική κυριαρχούν οι καμπύλες με μπλε και χάλκινες αποχρώσεις, το Axel Hotel San Sebastián διαθέτει όλες τις βασικές υπηρεσίες του Axel Hotel που το καθιστούν ένα από τα τουριστικά ξενοδοχεία αναφοράς της πόλης: 100 μοντέρνα δωμάτια με μπαλκόνι, σαλόνι ή βεράντα, πάρκινγκ, εστιατόριο, γυμναστήριο και σπα και Sky Bar στο βεράντα στον τελευταίο όροφο, με πισίνα και σολάριουμ, καθιστώντας το έναν μοναδικό χώρο σε μια κοσμοπολίτικη πόλη, γεμάτο με θεαματικό φαγητό και που ενθαρρύνει τη συνύπαρξη και τη διαφορετικότητα.