Σεούλ Gay Saunas

Σεούλ Gay Saunas

Η σκηνή της γκέι σάουνας στη Σεούλ δεν είναι τόσο μεγάλη όσο θα περίμενε κανείς, αν και οι περισσότερες σάουνες είναι ανοιχτές 24 ώρες.

Επίσης επισκεφθείτε μας Gay Cruise Clubs στη Σεούλ και επωφεληθείτε άμεσα.

Η κύρια σάουνα gay στην περιοχή gay Itaewon. Το Hyundae been 사우나 υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και είναι φιλικό προς τους ξένους. Ανοιχτό 24 ώρες, αλλά πιο πολυσύχναστο τα τελευταία βράδια.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ξηρή σάουνα, σαλόνι, αίθουσα βίντεο, σταθμό internet, ιδιωτικές καμπίνες και σκοτεινό δωμάτιο. Υπάρχει μια πισίνα, αλλά είναι πάντα άδεια. Διατίθενται ποτά και σνακ.

Πάρτε την έξοδο 4 από το σταθμό του μετρό Itaewon. Συνεχίστε στη δεξιά στροφή του δρόμου και θα φτάσετε σε έναν παράδρομο στα αριστερά σας. Στρίψτε αριστερά και η Hyundae Sauna θα είναι στα δεξιά σας.

Χαρακτηριστικά

πρόσβαση στο internet, σάουνα, καμπίνες χαλάρωσης, σκοτεινό δωμάτιο

Ενημερώθηκε: 21-Δεκ-2021

2/F, 131-36 Itaewon, Yongsan, Σεούλ

Καθημερινή: 24 ώρες
Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

3.3
Βαθμολογία κοινού

Από 135 ψήφους Ψηφίστε

Μεγάλη γκέι σάουνα σε 4 ορόφους (ο 4ος όροφος είναι ανοιχτός μόνο την Παρασκευή και το Σάββατο, προσελκύοντας κυρίως αρκούδες και άντρες 30+.

Οι εγκαταστάσεις στο GM περιλαμβάνουν ερμάρια, ντους, λαβύρινθο καθρέφτη, σαλόνι τηλεόρασης, ιδιωτικές καμπίνες, πρόσβαση στο internet. Φιλικό προσωπικό και πολύ διασκεδαστικό. Παρέχονται προμήθειες ασφαλείας και καφές. Ανοιχτό 24 ώρες.

Από τον σταθμό Dongdaemun History & Culture Park (Γραμμή 5), πάρτε την Έξοδο 5 και περπατήστε στο δρόμο, περνώντας από το Kwanghee Bldg (με την Woori Bank στον 1ο όροφο), θα δείτε ένα 5-όροφο κτίριο # 303-1. Περπατήστε σε ένα γκαράζ με ένα μεγάλο κίτρινο σύμβολο GM στον τοίχο.

Χαρακτηριστικά

πρόσβαση στο internet, σάουνα, λαβύρινθος, χαλαρωτικές καμπίνες, σκοτεινό δωμάτιο

Ενημερώθηκε: 29-Ιαν-2021

near Dongdaemun History & Culture Park Station (Exit 5), Σεούλ

Καθημερινή: 24 ώρες
Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

3.3
Βαθμολογία κοινού

Από 109 ψήφους Ψηφίστε

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.