Γκέι σάουνα

Σεούλ Gay Saunas

Η σκηνή της γκέι σάουνας στη Σεούλ δεν είναι τόσο μεγάλη όσο θα περίμενε κανείς, αν και οι περισσότερες σάουνες είναι ανοιχτές 24 ώρες.

Γιατί οι σάουνες είναι δημοφιλείς στη Νότια Κορέα;

Με ρίζες στη δυναστεία Joseon, οι Νοτιοκορεάτες επισκέπτονται εδώ και καιρό "Τζιμτζιλμπάνγκ" (θέρμανση) ως μέρος για μπάνιο, χαλάρωση και δέσιμο στην κοινότητα. Αυτές οι σάουνες 24/7 με διαχωρισμό φύλου προσφέρουν μια σειρά από ανέσεις πέρα ​​από τα τυπικά ατμόλουτρα και τα ντους. Οι θαμώνες μπορούν να χαλαρώσουν σε θερμαινόμενα δάπεδα, να πάρουν τα σαλόνια της τηλεόρασης ή να συναντήσουν τις περιοχές ορυκτού πηλού. Πολλά διαθέτουν δωμάτια για υπνάκο, γυμναστήριο, υπαίθριες βεράντες και σνακ μπαρ που σερβίρουν κοινές θεραπείες όπως το τσάι τζίντζερ. Οι μοναδικές παραδόσεις επιμένουν επίσης - οι επισκέπτες χαλαρώνουν με φαρδιά ελαφριά ρούχα που ονομάζονται "gunaebang" και πολλοί ηλικιωμένοι θαμώνες τρίβουν το δέρμα τους με ιταλικές πετσέτες για φυσική απολέπιση.

Σήμερα, αυτές οι ίδιες εγκαταστάσεις και παραδόσεις εξακολουθούν να υφίστανται, ακόμη και στις γκέι σάουνες στη Σεούλ. Αλλά οι επισκέπτες είναι πιθανό να βρουν περισσότερα σε αυτές τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των σκοτεινών δωματίων και των χώρων παιχνιδιού.

Επίσης επισκεφθείτε μας Gay Cruise Clubs στη Σεούλ .

Σεούλ Gay Saunas

He's (Hyundae Sauna)
Εικονίδιο τοποθεσίας

2/F, 131-36 Itaewon, Yongsan, Σεούλ, Νότια Κορέα

Εμφάνιση στο χάρτη
3.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 147 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

Η κύρια gay σάουνα στην γκέι περιοχή Itaewon. Πρώην Hyundae Sauna, τώρα He's 현대 사우나 υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και είναι φιλική προς τους ξένους. Ανοιχτό 24 ώρες αλλά πιο πολυσύχναστο αργά το βράδυ.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ξηρή σάουνα, σαλόνι, αίθουσα βίντεο, σταθμό internet, ιδιωτικές καμπίνες και σκοτεινό δωμάτιο. Υπάρχει μια πισίνα, αλλά είναι πάντα άδεια. Διατίθενται ποτά και σνακ.

Πάρτε την έξοδο 4 από το σταθμό του μετρό Itaewon. Συνεχίστε στη δεξιά στροφή του δρόμου και θα φτάσετε σε έναν παράδρομο στα αριστερά σας. Στρίψτε αριστερά και η Hyundae Sauna θα είναι στα δεξιά σας.

Χαρακτηριστικά:
Σκοτεινό δωμάτιο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα

Καθημερινή: 24 ώρες

Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

Τελευταία ενημέρωση στις: 7-Apr-2024

Mun Hwa
Εικονίδιο τοποθεσίας

κοντά στο σταθμό Jongno 3-Ga (Έξοδος 1), Σεούλ, Νότια Κορέα

Εμφάνιση στο χάρτη
3.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 64 ψηφοφορίες

Αυτή η τοπική σάουνα γκέι είναι δημοφιλής στους ηλικιωμένους άντρες της Κορέας και σε μερικούς ξένους. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν χαμάμ, σάουνα ξηρού, τρία ζεστά λουτρά, χώρους ανάπαυσης.

Ο Mun Hwa γίνεται πιο απασχολημένος τα σαββατοκύριακα. Πολλή δράση στην τουαλέτα στον πάνω όροφο. Φέρτε τα δικά σας προστατευτικά. Ανοιχτό 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Από το σταθμό Jongno 3-Ga, βγείτε στην Έξοδο 1 και περπατήστε ευθεία για περίπου 1-2 λεπτά, θα δείτε ένα μικρό δρομάκι στα δεξιά σας. Στρίψτε και συνεχίστε προς τα κάτω κοντά στο τέλος και θα δείτε δύο μοτέλ. Ο Mun Hwa βρίσκεται στο αριστερό κτήριο, με την επιγραφή "σάουνα" στη γυάλινη πόρτα.

Χαρακτηριστικά:
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Χαμάμ

Τελευταία ενημέρωση στις: 20-Mar-2024

Prince Sauna
Εικονίδιο τοποθεσίας

κοντά στο σταθμό Sinchon (Έξοδος 8), Σεούλ, Νότια Κορέα

Εμφάνιση στο χάρτη
3.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 72 ψηφοφορίες

Το Prince Sauna Seoul βρίσκεται στην περιοχή Sinchon. Οι εγκαταστάσεις του Prince περιλαμβάνουν ερμάρια, ντους, αίθουσα τηλεόρασης, σαλόνι, 3 μεγάλα δωμάτια, 14 ιδιωτικές καμπίνες και δωρεάν Wi-Fi. Ξένοι ευπρόσδεκτοι. Ανοιχτά 24 ώρες.

Από το σταθμό Sinchon, βγείτε στην έξοδο 8 και περπατήστε ευθεία για 3-4 λεπτά, θα δείτε μια πινακίδα σε έναν λευκό πίνακα. Ο Prince βρίσκεται στον 3ο και 4ο όροφο αυτού του κτιρίου.

Κοντινότερος σταθμός: Sinchon (Έξοδος 8)

Χαρακτηριστικά:
Σκοτεινό δωμάτιο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Λαβύρινθος
Χαλαρωτικές καμπίνες

Τελευταία ενημέρωση στις: 19-Apr-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.