Δημοφιλείς παραλίες της Τενερίφης

Δημοφιλείς παραλίες της Τενερίφης

Οι παραλίες της Τενερίφης και ο ηλιόλουστος καιρός όλο το χρόνο την καθιστούν δημοφιλή προορισμό για γκέι ηλιόλουστες και φυσιοδίφες

Λόγω της ηφαιστειακής φύσης του νησιού, οι περισσότερες παραλίες είναι σχετικά μικρές και η απαλή άμμος είναι σκουρόχρωμη. Η άμμος σε ορισμένες παραλίες είναι σχεδόν μαύρη.

Οι περισσότερες παραλίες είναι απίστευτα καθαρές (πολλές έχουν πιστοποιηθεί ως παραλίες με Γαλάζια Σημαία) και διαθέτουν μια καλή γκάμα εγκαταστάσεων, όπως ξαπλώστρες, καφέ-μπαρ και τουαλέτες.


Οι παραλίες στην Τενερίφη είναι πιο πολυσύχναστες από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο και σχεδόν ερημικές το χειμώνα. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, μην περιμένετε να βρείτε τόσους γκέι ηλιόλουστους όπως μέσα Παραλία Maspalomas στην κοντινή Γκραν Κανάρια νησί.

Υδάτινα πάρκα της Τενερίφης

Lago Martianez Water Park
Εικονίδιο τοποθεσίας

Avenida Familia Betancourt y Mol, 16, Puerto de la Cruz, Τενερίφη, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη
2.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 22 ψηφοφορίες

Χτισμένο από τον διάσημο καλλιτέχνη / αρχιτέκτονα Cesar Manrique, το Lago Martiánez είναι κάτι περισσότερο από ένα λούνα παρκ για παιδιά.

Με χαρακτηριστικά όπως καταρράκτες, κομψά σχεδιασμένες πισίνες και όμορφες λίμνες, το μέρος προσελκύει πολλούς ενήλικες.

Υπάρχει ένα «ανεπίσημο τμήμα γκέι» όπου οι τύποι χαλαρώνουν στις ξαπλώστρες σε μια ιδιωτική γωνιά με διαμορφωμένους κήπους, μακριά από άλλους επισκέπτες. Κατά την είσοδο, στρίψτε αριστερά.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Εστιατόρια
Κατάστημα
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα

Δευτ.:10: 00 - 18: 00

Τρ.:10: 00 - 18: 00

Τετ.:10: 00 - 18: 00

Πέμ.:10: 00 - 18: 00

Παρ.:10: 00 - 18: 00

Σαβ.:10: 00 - 18: 00

Κυρ.:10: 00 - 18: 00

Τελευταία ενημέρωση στις: 20-Φεβ-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.