Τζακάρτα Gay Bars & Clubs

Τζακάρτα Gay Bars & Clubs

Η γκέι νυχτερινή ζωή της Τζακάρτα είναι πολύ περιορισμένη. Το Apollo είναι το πιο δημοφιλές νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και μπαρ της πόλης που γίνεται πιο έντονο το Σαββατοκύριακο.

Τζακάρτα Gay Bars & Clubs

Apollo
Εικονίδιο τοποθεσίας

U/G Bellagio Mall, Mega Kuningan, Τζακάρτα, Indonesia

Εμφάνιση στο χάρτη
3.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 99 ψηφοφορίες

Το μεγάλο μπαρ & νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Apollo 500 θέσεων διαθέτει σκηνή, πίστα χορού με εξαιρετικό σύστημα ήχου και φωτός, δημοφιλές στο πλήθος των ΛΟΑΤ.

Μερικοί από τους πιο ταλαντούχους τοπικούς DJ συνεχίζουν το πάρτι με επιτυχίες στα chart, tribal και progressive house μουσική. Περιμένετε τα καλύτερα drag show και μερικούς από τους πιο καυτούς χορευτές go-go.

Η τιμή εισόδου περιλαμβάνει το πρώτο σας ποτό. Προσφέρονται επώνυμα κοκτέιλ και προσφορές ποτών - Ελέγξτε τον ιστότοπο της Apollo για λεπτομέρειες.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Δωρεάν Wi-Fi
καραόκε
Ζωντανή μουσική
Μουσική

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Oh La La Café
Εικονίδιο τοποθεσίας

Bellagio Boutique Mall, Unit OG 1-2, Mega Kuningan Timur Kav E 4.3, Τζακάρτα, Indonesia

Εμφάνιση στο χάρτη
3.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 17 ψηφοφορίες

Αυτό το δημοφιλές καφέ και εστιατόριο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους σερβίρει μια σειρά από νόστιμα αρτοσκευάσματα, επώνυμα γεύματα και διάφορα ζεστά/κρύα ροφήματα. Υπάρχουν πολλά υποκαταστήματα του Oh La La στην Τζακάρτα. Ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Είναι απασχολημένος τις περισσότερες νύχτες της εβδομάδας.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Μουσική

Καθημερινή: 07:30 - 02:00

Σαββατοκύριακο: 07:30 - 02:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 17-Φεβ-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.