Χο Τσι Μινχ

Περιηγήσεις Γκέι Χο Τσι Μινχ

Η συλλογή μας με τις καλύτερες εκδρομές στο Χο Τσι Μινχ, συμπεριλαμβανομένων εκδρομών με φαγητό, περιηγήσεις με τα πόδια και περιηγήσεις στον ποταμό Μεκόνγκ.

 

 

Περιηγήσεις Γκέι Χο Τσι Μινχ

Pride Drives Vietnam - Saigon Gay Tours
Εικονίδιο τοποθεσίας

26/12 Nguyen Binh Khiem, District 1, Χο Τσι Μινχ, Vietnam

Περιγραφή Ιδιοκτητών: Η Pride Drives είναι μια Tour Company, με έδρα την πόλη Ho Chi Minh, Βιετνάμ, η οποία ιδρύθηκε για να εξυπηρετήσει την κοινότητα LGBTIQ+. Προσφέρουν Street Food και περιηγήσεις στην πόλη με μοτοσικλέτες και tuk-tuk εντός της πόλης. Οι ξεναγήσεις τους πραγματοποιούνται όλη την ημέρα. Εκτελούν πρωινές, απογευματινές και νυχτερινές εκδρομές, με βροχή ή λάμψη. Είναι το πρώτο και κορυφαίο πρακτορείο gay-tour στο Βιετνάμ.

Γιατί να επιλέξετε το Pride Drives Vietnam;

Προσφέρουν τα πιο αυθεντικά τοπικά βιετναμέζικα πιάτα. Τουριστικά πιάτα όπως Pho, Banh Xeo, Bun Cha… δεν είναι στο μενού τους. Η περιήγησή τους σας μυεί σε πιάτα που μπορεί να μην έχετε ακούσει, αλλά είναι πολύ δημοφιλή στους ντόπιους. Η ποιότητα των τροφίμων τους είναι κορυφαία. Σε αντίθεση με πολλές άλλες φθηνές εκδρομές που διαφημίζονται, σερβίρουν το πιο ποιοτικό street food που δεν θα φάτε ποτέ σε άλλες εκδρομές.

Οι περιπέτειες που δίνουν είναι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ. Σε αντίθεση με τις κανονικές εκδρομές με λεωφορείο και αυτοκίνητο, οι εκδρομές που προσφέρονται από το Pride Drives Vietnam πραγματοποιούνται με Motorbikes - το πιο δημοφιλές όχημα που χρησιμοποιείται στο Βιετνάμ και Tuk-tuks - ένα ρετρό όχημα, που χρησιμοποιήθηκε ευρέως πριν από το 1975. Σε αυτά τα οχήματα, μπορείτε να συγχωνεύσετε τον εαυτό σας στο κίνηση, μυρωδιές, γεύσεις και ήχοι της πόλης. στη ζωή, την κοινωνία και τον πολιτισμό των κατοίκων της περιοχής. Τα μέρη για φαγητό είναι επίσης προσεκτικά επιλεγμένα και γνήσια τοπικά. Δεν θα δείτε άλλους ταξιδιώτες γιατί στις περιηγήσεις μας, είστε οι μόνοι «μη ντόπιοι». Η ομάδα σας οδηγεί σε κρυφά μέρη που κανένας ταξιδιώτης δεν μπορεί να βρει μόνος του. Και αποφεύγουν μέρη που χρησιμοποιούν και άλλες τουριστικές εταιρείες.

Η εξυπηρέτηση τους είναι επαγγελματική. Η ομάδα στελεχώνεται από αδειούχους οδηγούς και οδηγούς, οι οποίοι είναι νέοι, έξυπνοι, ενημερωτικοί, γνώστες, προσεκτικοί, ενθουσιώδεις, έξυπνοι, ταλαντούχοι, ενεργητικοί, έξυπνοι, εξυπηρετικοί και χαρισματικοί που μεταδίδουν την επική και διαχρονική τοπική γνώση μέσα από ιστορίες και αστεία σε πρόθυμους και περίεργοι τουρίστες. Μιλούν 100% άπταιστα αγγλικά και θα σας συνοδεύσουν σε όλη την εμπειρία της περιοδείας.

Το tuk-tuks μπορεί να είναι μια εναλλακτική λύση για μεγάλες παρέες ή αν οι καλεσμένοι φοβούνται πολύ να καθίσουν στα μηχανάκια. Στα ασφαλή και μοντέρνα Tuktuk τους, μπορείτε να απολαύσετε τα αξιοθέατα, τους ήχους και τη μυρωδιά της Saigon χωρίς κανέναν κίνδυνο για εσάς ή την οικογένειά σας. Τα tuktuk τους είναι μικρά ημίκλειστα "Troop Carriers" που παρέχουν προστασία τόσο από την κυκλοφορία όσο και από τις καιρικές συνθήκες. Μπορούν να πραγματοποιήσουν τις περιηγήσεις μας στη βροχή ή να λάμπουν, οπότε αυτό είναι το καλύτερο όχημα για την εποχή των βροχών της Σαϊγκόν».
Χαρακτηριστικά:
Καφετέρια
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ

Καθημερινά: 8:00πμ - 10:00μμ

Σαββατοκύριακο: 8:00πμ - 10:00μμ

Τελευταία ενημέρωση στις: 7-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.