Φλωρεβιανή κουζίνα

Παραλίες Key West Gay

Το Key West είναι ένας υπέροχος προορισμός στην παραλία. Πολλοί γκέι ταξιδιώτες συρρέουν στις παραλίες της Key West. Είναι ένα μικρό νησί και οι περισσότερες παραλίες είναι αρκετά μικρές.

Παραλίες Key West Gay

Smathers Beach
Εικονίδιο τοποθεσίας

2601 S Roosevelt Blvd, Κι Ουέστ, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Η παραλία Smathers είναι η πιο δημοφιλής γκέι παραλία στο Κι Γουέστ. Είναι κοντά στην οδό Duval όπου θα βρείτε όλη τη δράση. Έχει μήκος λίγο περισσότερο από ένα μίλι, καθιστώντας την μια από τις μεγαλύτερες παραλίες του νησιού. Η παραλία Smathers είναι σίγουρα το μέρος που πρέπει να πάτε. Κατά τη διάρκεια των πιο πολυσύχναστων τουριστικών περιόδων, μπορεί να είναι πολύ απασχολημένο με πολλά γλυκά για να απολαύσετε.

Τελευταία ενημέρωση στις: 27-Mar-2024

Higgs Beach
Εικονίδιο τοποθεσίας

1000 Atlantic Boulevard, Κι Ουέστ, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη

Το συγκινητικό μνημείο του AIDS στην παραλία Higgs σας λέει πολλά για την ιστορία του: αν και βραχώδες με ρηχά νερά, εξυπηρετεί τους ομοφυλόφιλους άνδρες από τη δεκαετία του 1970. Πράγματι, η αποβάθρα στο τέλος δεν ονομάζεται "προβλήτα του ουράνιου τόξου" ή, λιγότερο σεβαστή, "η αποβάθρα του πούλιου" χωρίς λόγο. Περπατήστε μέχρι το τέλος για υπέροχη πανοραμική θέα και ηλιοβασιλέματα.

Όταν επισκέπτεστε την παραλία αφιερώστε λίγο χρόνο για να ρίξετε το βλέμμα σας όχι μόνο στο μνημείο του AIDS, αλλά και στους τάφους των Αφρικανών σκλάβων στο πεζοδρόμιο. Τάφηκαν εκεί μετά την αιχμαλωσία ενός σκάφους στα ανοικτά των ακτών το 1860.

Η παραλία βρίσκεται στο νότιο άκρο της White Street με το Higgs Beach Dog Park στη δυτική πλευρά.

Τελευταία ενημέρωση στις: 27-Mar-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.