Μπανγκόκ-πόλη-οδηγός-intro-εικόνα

Οδηγός Gay Bangkok City

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Μπανγκόκ; Τότε η σελίδα με τον οδηγό της πόλης για γκέι Μπανγκόκ είναι για εσάς

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Μπανγκόκ; Στη συνέχεια, η σελίδα οδηγού της γκέι Μπανγκόκ είναι για εσάς.

 

Μπανγκόκ-πόλη-οδηγός-intro-εικόνα

Μπανγκόκ กรุงเทพ

Μητροπολιτική πρωτεύουσα και η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Ταϊλάνδης. Η Μπανγκόκ, γνωστή στα Ταϊλανδέζικα ως Krungthep Mahanakhon (ή απλά «Krungthep») είναι το κέντρο της πολιτικής, της οικονομίας, της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, της ψυχαγωγίας και των μεταφορών.

Ιδρύθηκε το 1782 από τον πρώτο μονάρχη της σημερινής δυναστείας Τσάκρι, η Μπανγκόκ καλύπτει μια περιοχή πάνω από 1,500 km² στην πεδιάδα του ποταμού Chao Phraya και έχει περίπου 8 εκατομμύρια ανθρώπους ή περισσότερο από το 10% του πληθυσμού της χώρας.

Οι πιο δημοφιλείς τουριστικές περιοχές βρίσκονται στις κεντρικές περιοχές, που εξυπηρετούνται είτε από το BTS skytrain είτε από το MRT υπόγειο σύστημα. Αυτά περιλαμβάνουν:

· Σιάμ & Λουμπίνι

Η καρδιά της μητροπολιτικής Μπανγκόκ, γεμάτη με εμπορικά κέντρα, εστιατόρια και χώρους διασκέδασης.

· Silom & Sathorn

Η επιχειρηματική και οικονομική περιοχή της Μπανγκόκ, όπου βρίσκονται πολλές πρεσβείες, πολυώροφα κτίρια, καθώς και η κύρια γκέι σκηνή και η νυχτερινή ζωή.

· Σουκούμβιτ

Μια αριστοκρατική περιοχή, γνωστή για μεγάλα εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία 5 αστέρων, δημοφιλή στους ομογενείς και τους ντόπιους ανώτερης κατηγορίας.

Μπανγκόκ

Γκέι σκηνή

Η γκέι σκηνή της Μπανγκόκ είναι ίσως η πιο δημοφιλής στην Ασία (αν και Travel Gay ξεκίνησε στην Μπανγκόκ, οπότε ίσως να είμαστε λίγο προκατειλημμένοι).

Ο κύριος Μπαρ για ομοφυλόφιλους και Κλαμπ Gay Dance βρίσκονται στην περιοχή Silom, ιδιαίτερα στην οδό Silom Soi 2 και Soi 4 ​​Road. Αυτά τα μπαρ (Τηλέφωνο Pub, Το Μπαλκόνι, Το Stranger Bar, κλπ.) τείνουν να απασχολούνται μετά τις 10 μ.μ. με κυρίως ξένους πελάτες. Για χορό, Σταθμό Dj είναι πάντα η καλύτερη επιλογή.

Στο Silom βρίσκεται επίσης το περίφημο «Patpong», η «συνοικία με τα κόκκινα φανάρια» της Μπανγκόκ που περιλαμβάνει ένα τμήμα γκέι στο Soi Twilight (γνωστό και ως Soi Pratuchai), όπου μπορούν να βρεθούν μερικά go-go μπαρ φιλοξενίας.

Υπάρχουν περισσότερες από δώδεκα γκέι σάουνες στην Μπανγκόκ, με Σάουνα Ratchada είναι το πιο δημοφιλές. Πολλές σάουνες προσφέρουν υπηρεσίες μασάζ, αλλά δεν μπορείτε να επιλέξετε όταν πρόκειται για μασάζ. Ανάλογα με τον «τύπο» της υπηρεσίας που θέλετε, πιθανότατα θα βρείτε ένα «σπα» κοντά στο ξενοδοχείο σας, αν και τα περισσότερα καταστήματα βρίσκονται σε εμπορικές περιοχές όπως το Silom ή το Sukhumvit.

Μεγάλης κλίμακας πάρτι gay χορού πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς και του Φεστιβάλ Songkran. Το ετήσιο g Κύκλωμα πάρτι προσελκύουν χιλιάδες γκέι παρευρισκόμενους από όλο τον κόσμο.

 

μπροστά από το Silom Soi 4 ​​γκέι μπαρ

 

 

Gay ξενοδοχεία στην Μπανγκόκ

Η Μπανγκόκ είναι μια τεράστια, πολυσύχναστη πόλη. Η επιλογή του σωστού ξενοδοχείου στη σωστή περιοχή είναι σημαντική. Η Μπανγκόκ διαθέτει μια καταπληκτική επιλογή από ξενοδοχεία, που κυμαίνονται από funky ξενώνες έως πολυτελείς πέντε αστέρων. Το Silom είναι ένα καλό μέρος για να μείνετε αν θέλετε να είστε κοντά στη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων. Είναι πολύ φιλικό προς τους τουρίστες και είναι γεμάτο ξενοδοχεία. Το Siam & Lumpini ενσαρκώνει τον κύριο κόμβο της μητροπολιτικής Μπανγκόκ - αυτή η περιοχή είναι γεμάτη δράση και είναι εύκολα προσβάσιμη και από τις δύο γραμμές Skytrain.

Οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι επισκέπτες μένουν μέσα ή κοντά στις κεντρικές περιοχές της περιοχής Silom ή του Siam. Για τη λίστα με τα προτεινόμενα ξενοδοχεία στην Μπανγκόκ για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, επισκεφθείτε το ξενοδοχείο μας Ξενοδοχεία μεσαίας κατηγορίας Μπανγκόκ, Πολυτελή ξενοδοχεία σε Μπανγκόκ και  Οικονομικά ξενοδοχεία στην Μπανγκόκ σελίδες.

Φιλικό μασάζ στην Μπανγκόκ

Οι πάροχοι σπα και μασάζ ομοφυλόφιλων είναι πολύ διαδεδομένοι στην Μπανγκόκ, πολύ περισσότερο από ό,τι στη Δύση. Αυτό οφείλεται εν μέρει σε κοινωνικά συντηρητικές συμπεριφορές. Σε λιγότερο φιλελεύθερους πολιτισμούς, οι χώροι και οι πάροχοι υπηρεσιών που αφορούν ειδικά τους ομοφυλόφιλους προσφέρουν μια βασική υπηρεσία. Ένα μέρος για να πάτε ως γκέι ταξιδιώτης, να έχετε μια γκέι αλληλεπίδραση - να το πω έτσι - και μετά να πάτε σπίτι. Η Μπανγκόκ είναι αρκετά διαβόητη ως μια πόλη στην οποία μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε.

Συνεργαζόμαστε με πολλές υπηρεσίες μασάζ γκέι και σπα στην Μπανγκόκ. Οι περισσότεροι από αυτούς διαφημίζονται μέσω του site μας. Συνηθίζεται να δίνετε φιλοδώρημα στον μασέρ.

Γκέι σάουνες στην Μπανγκόκ

Η Μπανγκόκ είναι μια πόλη ευχαρίστησης. Πιθανότατα θα βρείτε περισσότερες γκέι σάουνες στην Μπανγκόκ από οποιαδήποτε άλλη πόλη. Η Μπανγκόκ είναι η πιο δημοφιλής πόλη στον πλανήτη, με κάποια μέτρα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν άνευ προηγουμένου αριθμό ανθρώπων που πλημμυρίζουν μέσα και έξω από την Μπανγκόκ, πολλοί από τους οποίους θα αναζητούν διασκέδαση.

Μερικές γκέι σάουνες στην Μπανγκόκ ευνοούνται περισσότερο από τους ντόπιους, άλλες ευνοούνται περισσότερο από τους τουρίστες. Ο οδηγός μας για γκέι σάουνα θα σας δώσει πληροφορίες για τις καλύτερες σάουνες της πόλης, τις πιο πολυσύχναστες ώρες για επίσκεψη, οδηγίες και πολλά άλλα.

Γκέι δικαιώματα στην Ταϊλάνδη

Η ομοφυλοφιλία είναι νόμιμη στην Ταϊλάνδη. Ο γάμος ομοφυλοφίλων δεν είναι, αν και αυτό μπορεί να αλλάξει στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Η Μπανγκόκ είναι γνωστή ως γκέι Μέκκα. Οι γκέι ταξιδιώτες έλκονται από την Μπανγκόκ εδώ και πολλά χρόνια.

Η πραγματική πραγματικότητα είναι λίγο πιο περίπλοκη για τα τοπικά ζευγάρια του ίδιου φύλου. Η Ταϊλάνδη είναι μια κοινωνικά συντηρητική χώρα και οι ομοφυλόφιλοι μπορούν να αντιμετωπίσουν διακρίσεις, ιδίως εντός των οικογενειών και στο χώρο εργασίας. Τούτου λεχθέντος, η Ταϊλάνδη είναι μια πολύ φιλόξενη χώρα για αλλοδαπούς ΛΟΑΤ +.

Η Ταϊλάνδη φημίζεται για τα ladyboys της (kathoey). Υπάρχει μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση στην Ταϊλάνδη ότι τα kathoey ενσαρκώνουν το τρίτο φύλο. Τα Kathoey είναι αποδεκτά ως μέρος της κουλτούρας της Ταϊλάνδης.

Φτάνοντας στην Μπανγκόκ

Η Μπανγκόκ εξυπηρετείται από δύο αεροδρόμια: το αεροδρόμιο Suvarnabhumi (IATA: BKK) και το αεροδρόμιο Don Muang (IATA: DMK). Το Αεροδρόμιο Suvarnabhumi χρησιμοποιείται από όλες τις αεροπορικές εταιρείες στην Ταϊλάνδη εκτός από τις εταιρείες Nok Air, Orient Thai και AirAsia που χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο Don Muang.

Και τα δύο αεροδρόμια απέχουν περίπου 30 χλμ. από το κέντρο της πόλης, γι' αυτό να είστε προετοιμασμένοι για μια μεγάλη διαδρομή για να φτάσετε στην πόλη - ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής. Αφήστε τουλάχιστον 3 ώρες για τη σύνδεση μεταξύ των αεροδρομίων, καθώς είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο και υπάρχει μεγάλη κίνηση.

Από το αεροδρόμιο

Η Σύνδεσμος σιδηροδρόμου αεροδρομίου είναι ένα ουράνιο τρένο που συνδέει το αεροδρόμιο Suvarnabhumi και το κέντρο της πόλης στο σταθμό Phayathai, σταματώντας σε 6 σταθμούς στη διαδρομή (06:00 - 00:00). Ο χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 35 λεπτά. Εάν έχετε μεγάλες ή βαριές αποσκευές, αυτή δεν είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς θα χρειαστεί λίγο περπάτημα.

Οι περισσότεροι επισκέπτες κάνουν τακτικά ταξί. Προχωρήστε στον θάλαμο ταξί (ακριβώς έξω από την αίθουσα αφίξεων) στο αεροδρόμιο και θα σας δοθεί ένας αριθμός για το ταξί που σας έχει ανατεθεί. Τα ταξί είναι μετρημένα. Υπάρχει επιπλέον χρέωση αεροδρομίου 50 μπατ στον μετρημένο ναύλο και θα πρέπει να πληρώσετε διόδια αυτοκινητόδρομου.  

Αεροδρόμιο Λιμου είναι επίσης διαθέσιμα στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi. Το αεροδρόμιο Limo είναι μια πολυτελής υπηρεσία ταξί που κοστίζει περίπου 1,200 μπατ μονόδρομος για τα περισσότερα ξενοδοχεία (συμπεριλαμβανομένων των διοδίων). Μπορείτε να κάνετε κράτηση για λιμουζίνα του αεροδρομίου κατά την άφιξη σε ένα από τα περίπτερα στην αίθουσα αφίξεων.

Συχνές ερωτήσεις για την Μπανγκόκ

Περιήγηση στην Μπανγκόκ

Η διάδοση του εαυτού σας στην Μπανγκόκ αντιμετωπίζεται σε άλλα τμήματα, αλλά η περιήγηση στην πόλη είναι εξίσου εύκολη. Αυτές είναι όλες οι επιλογές σας:

Με ταξί

Τα ταξί στην Μπανγκόκ είναι φθηνά και διατίθενται 24 ώρες την ημέρα. Ένα κόκκινο φως στο μπροστινό παρμπρίζ σημαίνει ότι το ταξί είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση. Ο μετρητής ξεκινά με πολύ φθηνό 35 μπατ, χωρίς επιπλέον χρεώσεις για διανυκτερεύσεις ή σαββατοκύριακα. Εφόσον ο προορισμός σας είναι ένα γνωστό ξενοδοχείο, εμπορικό κέντρο ή όνομα δρόμου, τότε ο οδηγός θα καταλάβει. Εάν όχι, απλά πηδήξτε έξω και χαιρετίστε έναν άλλο.

Από BTS (Skytrain)

 

 

Το εξαιρετικό υπερυψωμένο μετρό της Μπανγκόκ είναι ο ταχύτερος και πιο άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε στο κέντρο της πόλης, ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής. Εάν μένετε για περισσότερες από μερικές ημέρες, αγοράστε μια Κάρτα κουνελιού. Η κάρτα μπορεί να ανανεωθεί ή να χρεωθεί ένα σταθερό ποσό για 15 ή 25 ταξίδια - οικονομικό και πιο βολικό από την ουρά για την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων.

Σταθμός BTS Skytrain Μπανγκόκ

Με MRT (Mass Rapid Transit)

Η Μπανγκόκ έχει μόνο μία γραμμή του μετρό που λειτουργεί καθημερινά από τις 6 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα. Η διαδρομή του, από το Bang Sue στο Hua Lamphong, διασταυρώνεται με το BTS Skytrain στο Sukhumvit και στο Silom. Περιέργως, το MRT και το BTS έχουν το καθένα το δικό του σύστημα έκδοσης εισιτηρίων - παρατηρήστε τους ντόπιους.

Με tΗνωμένο Βασίλειο

Τα tuk-tuks ήταν ο αγαπημένος τρόπος για όλους στην Μπανγκόκ πριν εμφανιστούν το Skytrain και τα ταξί με μετρητή. Οι επιβάτες εκτίθενται στη ζέστη και τη ρύπανση, αλλά ένα tuk-tuk μπορεί να είναι χρήσιμο μερικές φορές. Εάν αποφασίσετε να πάρετε ένα, συμφωνήστε για την τιμή πριν επιβιβαστείτε.

Με ταξί μοτοσικλέτας

Σε κάθε μεγάλο δρόμο, υπάρχουν μοτοσικλέτες με αναβάτες που φορούν αριθμημένα πορτοκαλί μπουφάν. Μπορείτε να ζητήσετε από κάποιον να σας μεταφέρει στο δρόμο με μια μικρή χρέωση (συνήθως 10-20 μπατ). Αυτά είναι βολικά για σύντομα ταξίδια ή όταν βιάζεστε.

Με λεωφορείο

Η Μπανγκόκ διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο λεωφορείων, αλλά οι οδηγοί συνήθως μιλούν μόνο ταϊλανδέζικα. Πρέπει να γνωρίζετε τη διαδρομή εκ των προτέρων. Δεν είναι τουριστικό.

Πότε να επισκεφθείτε την Μπανγκόκ

Η Μπανγκόκ είναι πολυσύχναστη όλο το χρόνο, αν και η περίοδος αιχμής είναι από τον Νοέμβριο έως τον Φεβρουάριο, όταν ο καιρός είναι άνετος, με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 25°C έως 32°C. Γύρω στον Απρίλιο και τον Μάιο, κάνει πολύ ζέστη, οπότε να είστε προετοιμασμένοι. Η περίοδος των βροχών είναι από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο.

Πολλοί γκέι ταξιδιώτες έρχονται στην Ταϊλάνδη για την Πρωτοχρονιά και το Φεστιβάλ Songkran (μέσα Απριλίου).

 

Μπανγκόκ

 

 

Πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε στην Μπανγκόκ

Εκτός από τη ζεστή φιλοξενία των ντόπιων, μια πολύ φιλόξενη γκέι σκηνή, η Μπανγκόκ έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει. Ελέγξτε μας Σελίδα αξιοθέατα της Μπανγκόκ.

 

Visa

 

 

Οι περισσότεροι τουρίστες μπορούν να εισέλθουν Thailand για έως 30 ημέρες χωρίς βίζα (κάντε κλικ εδώ για μια λίστα χωρών). Κατά την άφιξη, προχωρήστε στη μετανάστευση. Το διαβατήριό σας πρέπει να ισχύει για τουλάχιστον 6 μήνες μετά την ημερομηνία άφιξής σας και χρειάζεστε απόδειξη για το μεταγενέστερο ταξίδι (π.χ. επιβεβαιωμένο αεροπορικό εισιτήριο).

 

 

Συμβουλευτείτε την τοπική πρεσβεία της Ταϊλάνδης πριν ταξιδέψετε εάν σκοπεύετε να μείνετε περισσότερο, να εργαστείτε ή να επισκεφθείτε περισσότερες από τρεις φορές σε οποιαδήποτε περίοδο 6 μηνών. Εάν υπερβείτε την επιτρεπόμενη διαμονή σας, θα σας επιβληθεί πρόστιμο. Σύμφωνα με το νόμο, θα πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας το διαβατήριό σας. Πολύ λίγοι τουρίστες το κάνουν αυτό. Ωστόσο, είναι καλή ιδέα να φυλάσσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο πορτοφόλι σας.

 

Χρήματα

Το νόμισμα της Ταϊλάνδης είναι Μπατ Ταϊλάνδης (THB). Υπάρχουν μηχανήματα ATM σε όλη την Μπανγκόκ. Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες γίνονται ευρέως αποδεκτές σε ξενοδοχεία, καταστήματα και εστιατόρια. Μπορεί να σας ζητηθεί ταυτότητα με φωτογραφία.

Μπορείτε να ανταλλάξετε θήκη στις περισσότερες τράπεζες ή στο Super Rich που προσφέρει ελαφρώς καλύτερες τιμές. Τα περίπτερα Super Rich βρίσκονται σε βολική τοποθεσία στους σταθμούς Siam, Chidlom και Asoke BTS Skytrain - απαιτείται το διαβατήριό σας.

Πόσιμο νερό

Το νερό της βρύσης δεν συνιστάται για πόσιμο. Μπορείτε να αγοράσετε εμφιαλωμένο νερό σε όλα τα καταστήματα (7Eleven, Family Mart κ.λπ.) σε όλη την Μπανγκόκ, 24 ώρες την ημέρα.

Για άλλες υπηρεσίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες, επισκεφθείτε το Υπηρεσίες Gay Bangkok .

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.