fuerteventura

Γκέι Φουερτεβεντούρα · Οδηγός για το νησί

Προγραμματίζετε ταξίδι στο Φουερτεβεντούρα; Στη συνέχεια, η γκέι οδηγός μας για τα νησιά Fuerteventural είναι για εσάς.

fuerteventura

 

Φουερτεβεντούρα

Η Φουερτεβεντούρα (που σημαίνει χονδρικά «Ισχυρή Τύχη») είναι η δεύτερη μεγαλύτερη από τις Καναρίους Νήσους, μετά Τενερίφη. Κηρύχθηκε αποθεματικό βιόσφαιρας από την UNESCO το 2009.

Το νησί είναι πιο γνωστό για τις παραλίες του με χρυσή άμμο που εκτείνεται για μίλια και φιλοξενεί πολλά θαλάσσια σπορ παγκόσμιας κλάσης.

 

Γκέι δικαιώματα στην Ισπανία

Για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στην Ισπανία, ανατρέξτε στο Οδηγός Gay Madrid City .

 

Γκέι σκηνή

Η γκέι σκηνή της Φουερτεβεντούρα είναι πολύ μικρή και έχει μόνο δύο χώρους γκέι. Το θέρετρο Corralejo προσφέρει μια χαλαρή ατμόσφαιρα και πολύ φιλελεύθερη στάση που προσελκύει γκέι επισκέπτες για πολλά χρόνια. Ως αποτέλεσμα, η τουριστική αρχή του νησιού προσπαθεί να προωθήσει τη Φουερτεβεντούρα ως προορισμό διακοπών για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

Ένα από τα κύρια θέρετρα, το Corralejo, βρίσκεται στο βόρειο άκρο της Φουερτεβεντούρα, όπου υπάρχουν όμορφες παραλίες και οι περίφημοι αμμόλοφοι Corralejo, ένα δημοφιλές σημείο κρουαζιέρας μεταξύ των gay gay sunbathers και των εκθετών.

 

Φτάνοντας στη Φουερτεβεντούρα

Υπάρχουν καθημερινές πτήσεις από την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη καθώς και από τα άλλα νησιά. Το αεροδρόμιο (El Matorral Airport) είναι κοντά στο Puerto Del Rosario, την πρωτεύουσα της Φουερτεβεντούρα, και από εκεί διαρκεί περίπου 40 λεπτά με ταξί για να φτάσετε στην πόλη Corralejo και κοστίζει μεταξύ 45-60 €.

Διατίθεται υπηρεσία λεωφορείου από το Puerto del Rosario προς το Corralejo κάθε ώρα και κοστίζει 3.40 €. Αρκετά πλοία εκτελούν δρομολόγια από Τενερίφη, Γκραν Κανάρια, Πουέρτο ντελ Ροσάριο και Λανζαρότε.

Θέα στο βουνό La Oliva Fuerteventura

Μετακίνηση στη Φουερτεβεντούρα

Είναι πολύ οικονομικό να ταξιδέψετε στο νησί με ταξί ή να χρησιμοποιήσετε τα τοπικά λεωφορεία. Θα δείτε ταξί και στάσεις λεωφορείων τριγύρω. Μπορείτε να αγοράσετε μια κάρτα έκπτωσης BONO BtF για € 1 από τον οδηγό και να την συμπληρώσετε για να λάβετε εκπτώσεις σε ταξίδια με λεωφορείο σε όλο το νησί. Το να φτάσετε από το Correlejo στις παραλίες με αμμόλοφους νότια της πόλης είναι πολύ εύκολο.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε να εξερευνήσετε τα απομακρυσμένα μέρη της Φουερτεβεντούρα, και υπάρχουν πολλές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

 

Πού να μείνετε στη Φουερτεβεντούρα

Για τη λίστα των προτεινόμενων ξενοδοχείων κοντά στην παραλία και το Corralejo gay σκηνή, επισκεφθείτε το the Gay Fuerteventura Ξενοδοχεία σελίδα.

 

Πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε

Παραλίες - Παραλίες σε στιλ Καραϊβικής με λευκή άμμο και τιρκουάζ νερά (συμπεριλαμβανομένων των αμμόλοφων Corralejo).

Ταξίδια με βάρκα - ο καλύτερος τρόπος για να εντοπίσετε φάλαινες και δελφίνια.

Εμπορικό κέντρο Las Rotundas - μεγάλο εμπορικό κέντρο στην πρωτεύουσα Puerto Del Rosario.

Νησιά Λόμπος - πανέμορφο μικρό νησί που βρίσκεται 2 χλμ βόρεια της Φουερτεβεντούρα.

Ζωολογικός κήπος Lajita - το «Oasis Park» με βοτανικό κήπο και πολλά εξαιρετικά εστιατόρια με ψάρι.

Υδάτινο πάρκο Μπακού (Κοραλέχο) - μεγάλο υδάτινο πάρκο με πισίνες κυμάτων, χώρο ηλιοθεραπείας, ζώνες παιχνιδιού κ.λπ.

Υποβρύχιο σαφάρι (Κοραλέχο) - κάντε ένα ταξίδι στον βυθό της θάλασσας σε αυτό το φανταστικό υποβρύχιο.

Εκδρομές για ψάρεμα - ψάρεμα μεγάλου κυνηγιού διαθέσιμο σε όλο το Corralejo.

Jeep Safari - ένας πολύ καλός τρόπος για να περιηγηθείτε στο πανέμορφο νησί και τις παραλίες.

Lanzarote - δημοφιλές γειτονικό νησί στο οποίο μπορείτε να φτάσετε με πλοίο (30 λεπτά διαδρομή).

 

Πότε να έρθετε

Η Φουερτεβεντούρα απολαμβάνει υπέροχο καιρό το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, με τον καλύτερο ήλιο και τον γαλάζιο ουρανό από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο. Οι περισσότεροι τουρίστες επισκέπτονται το νησί κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών και κατά τη διάρκεια του χειμώνα επίσης λόγω των ήπιων θερμοκρασιών όλο το χρόνο.

Η θερμοκρασία το καλοκαίρι μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 22 ° C-35 ° C και το χειμώνα μεταξύ 15 ° C-22 ° C.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.