βασικός οδηγός για το Μπουσάν

Gay Busan · Οδηγός πόλης

Προγραμματίζετε ταξίδι στο Μπουσάν; Στη συνέχεια, η σελίδα οδηγού της gay gay Busan είναι για εσάς.

βασικός οδηγός για το Μπουσάν

Μπουσάν 부산시

Το μεγαλύτερο λιμάνι της Νότιας Κορέας και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη, το Busan φημίζεται για τις παραλίες, τις ιαματικές πηγές και τις διεθνείς εκδηλώσεις. Αυτή η ταχέως αναπτυσσόμενη πόλη βρίσκεται στο νότιο άκρο της κορεατικής χερσονήσου και έχει πληθυσμό περίπου 3.6 εκατομμυρίων κατοίκων.

Κάθε χρόνο, το Μπουσάν έχει έναν αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών και ναυτικών από όλο τον κόσμο. Η πόλη φιλοξενεί την παραλία Haeundae 해수욕장 해수욕장, τη μεγαλύτερη παραλία της χώρας και το Shinsegae Centum City 신세계 센텀시티, το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στον κόσμο.

Το διάσημο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Busan πραγματοποιείται το φθινόπωρο.

Γκέι σκηνή

Ο Μπουσάν έχει μια μικρή, χαλαρή γκέι σκηνή. Το «gaybourhood» της πόλης βρίσκεται στο Beomil-dong στην περιοχή Busanjin, κοντά στο σταθμό του μετρό Beomil. Υπάρχουν λίγα φιλικά Gay Bars & Clubs και γκέι μπαρ καραόκε σε αυτήν την περιοχή, και δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε γκέι ζευγάρια να περπατούν.

Για να φτάσετε στην περιοχή gay Beomil-dong, ακολουθήστε τον σταθμό του μετρό για το σταθμό Beomil (γραμμή 1). Πηγαίνετε στην έξοδο 1 και περπατήστε ευθεία περίπου 60 μέτρα, και θα δείτε το κατάστημα U + Square. Στρίψτε δεξιά και θα δείτε μια πινακίδα με την ένδειξη 새마을 금고 (που σημαίνει Κοινοτικοί Πιστωτικοί Συνεταιρισμοί). Συνεχίστε να περπατάτε κατευθείαν κάτω και είστε εκεί.

Ναός Haedong Yonggungsa κοντά στο Μπουσάν

 

Πού να μείνετε στο Μπουσάν

Το Μπουσάν έχει μια εξαιρετική επιλογή ξενοδοχείων που ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς. Για τη λίστα με τις προτάσεις ξενοδοχείων Busan, επισκεφθείτε το Σελίδα Busan Hotels.

 

Weather

Το Μπουσάν απολαμβάνει ένα υποτροπικό κλίμα με ένα ζεστό υγρό καλοκαίρι και έναν κρύο ξηρό χειμώνα με ισχυρούς ανέμους. Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος είναι οι πιο ευχάριστοι μήνες, με καθαρό ουρανό και ήπια θερμοκρασία.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.