Οδηγός πόλης Gay Taichung

Οδηγός πόλης Gay Taichung

Πρώτο ταξίδι στην Ταϊτσούνγκ; Στη συνέχεια, η σελίδα οδηγού της γκέι Taichung είναι για εσάς.

 

Taichung 臺中

Το Taichung βρίσκεται στο δυτικό-κεντρικό Ταϊβάν. Με πληθυσμό άνω των 2.6 εκατομμυρίων κατοίκων, είναι τώρα η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού και σημαντικός κόμβος παραγωγής.

Το Taichung απέχει 3 ώρες με το αυτοκίνητο Ταϊπέι, αν και το λεωφορείο είναι η φθηνότερη επιλογή. Το λεωφορείο Tong-Lien (統 聯 客運) και το λεωφορείο Kuo-Kuang (國 光 客運) λειτουργούν τη διαδρομή αρκετές φορές την ώρα, κάθε μέρα.

Εναλλακτικά, πάρτε το τρένο της Ταϊβάν High Speed ​​Rail (HSR) που εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Ταϊπέι και Καοσιούνγκ. Το αεροδρόμιο Taichung είναι ένας κόμβος εσωτερικού με περιορισμένες διεθνείς υπηρεσίες.

 

Γκέι σκηνή

Η γκέι σκηνή στο Taichung είναι πολύ μικρή σε σύγκριση με Ταϊπέι, αλλά υπάρχει μια ισχυρή κοινότητα LGBT. Αρκετοί αποκλειστικά γκέι χώροι, όπως καραόκε Gay Bars & Clubs, Γκέι σάουνες και Gay Massage Spa βρίσκονται στην Κεντρική Περιοχή, κοντά στον Κεντρικό Σταθμό Taichung.

Αυτοί οι γκέι χώροι προσελκύουν κυρίως τοπικούς πελάτες της Ταϊβάν, αν και η σκηνή στην κεντρική Ταϊβάν αυξάνεται. Για αρκετά χρόνια, το Taichung φιλοξενεί μια ετήσια παρέλαση Taichung Pride Parade που έχει γίνει πιο δημοφιλής όλα αυτά τα χρόνια.

 

Ταξιδεύοντας στο Τάιτσουνγκ

Η περιοχή στο κέντρο της πόλης Taichung είναι σχετικά μικρή και είναι εύκολο να μετακινηθείτε με τα πόδια. Ωστόσο, η πόλη διαθέτει ένα καλό δίκτυο λεωφορείων που διευκολύνει την εξερεύνηση της ευρύτερης πόλης.

Ένα σύστημα μετρό είναι υπό κατασκευή και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2018. Τα ταξί είναι ευρέως διαθέσιμα και βολικά (δεν απαιτούνται συμβουλές).

 

Πού να μείνετε στο Taichung

Είναι δυνατό να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή από την Ταϊπέι στο Taichung. Οι επισκέπτες για πρώτη φορά μπορεί να χρειαστεί να περάσουν μερικές ημέρες για να εξερευνήσουν όλα όσα έχει να προσφέρει το Taichung.

Για τη λίστα με τις προτάσεις ξενοδοχείων Taichung για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Σελίδα ξενοδοχείων Gay Taichung.

 

Πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε

Τα δημοφιλή αξιοθέατα των επισκεπτών περιλαμβάνουν την παγκόσμιας κλάσης Εθνικό Μουσείο Φυσικών Επιστημών και πεζοπορία στους κοντινούς λόφους. Το Taichung φημίζεται για την εμπορική του εμπειρία στο κέντρο της πόλης, και ιδίως για τις νυχτερινές αγορές όπου μπορείτε να απολαύσετε τοπικό φαγητό και να απολαύσετε μερικές ευκαιρίες.

Τα πιο δημοφιλή είναι τα Νυχτερινή αγορά ChungHwa (中華 夜市), το Νυχτερινή αγορά του Πανεπιστημίου Feng-Chia (逢甲 夜市) και το Νυχτερινή αγορά Chung-Shiao (忠孝 夜市).

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το «τσάι φούσκα» - το πιο διάσημο ποτό της περιοχής.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.