gay-pattaya-ssential-guide-main-image-1

Gay Pattaya · Οδηγός πόλης

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Πατάγια; Στη συνέχεια, η σελίδα οδηγού της γκέι Πατάγια είναι για εσάς.

gay-pattaya-ssential-guide-main-image-1

Πατάγια พัทยา

Η Πατάγια είναι ένα από τα μεγαλύτερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ασίας και η δεύτερη πιο δημοφιλής πόλη στην Ταϊλάνδη, μετά την Μπανγκόκ. Στην ακτή του ανατολικού κόλπου της Ταϊλάνδης, περίπου 150 χλμ. από την Μπανγκόκ, η Pattaya φημίζεται για τη νυχτερινή ζωή, τα go-go μπαρ και την ψυχαγωγία καμπαρέ.

Τα τελευταία χρόνια, οι τοπικές αρχές έχουν πραγματοποιήσει σημαντικές βελτιώσεις στην Pattaya και την καθιστούν έναν καθαρότερο, πιο οικογενειακό προορισμό. Υπάρχει τώρα μια εξαιρετική γκάμα εστιατόρια, υπέροχα θέρετρα και πολλές άλλες δραστηριότητες για να απολαύσετε.

Η πόλη της Πατάγια χωρίζεται σε αυτές τις μεγάλες περιοχές:

Βόρεια Πατάγια - Αυτό το πιο ήσυχο τμήμα βρίσκεται στο βόρειο άκρο της παραλίας Pattaya και εκτείνεται στην ενδοχώρα μέχρι τη North Pattaya Road. Θέση του Ιερού της Αλήθειας (βλ. εικόνα παρακάτω).

Κεντρική Πατάγια - Αυτό το πολυσύχναστο τμήμα βρίσκεται δίπλα στη μέση της παραλίας Pattaya και εκτείνεται στην ενδοχώρα μέχρι την Central Pattaya Road. Συχνά περιγράφεται ως «Beach Road», η περιοχή φιλοξενεί καταστήματα, διασκέδαση και νυχτερινή ζωή, συμπεριλαμβανομένου του γκέι «BoyzTown».

Νότια Pattaya - Αυτό το δημοφιλές τμήμα ξεκινά από το νότιο άκρο της παραλίας Pattaya και εκτείνεται στην ενδοχώρα μέχρι τη South Pattaya Road. Η περιοχή περιλαμβάνει Pattayaland και The Walking Street. Η περίφημη περιοχή Jomtien που περιλαμβάνει το Γκέι παραλία Dongtan και το Jomtien Complex βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο South Pattaya.

Ναός σε Pattaya Ταϊλάνδη

 

Γκέι σκηνή

Η γκέι σκηνή στην Πατάγια επικεντρώνεται στην περιοχή Jomtien, δίπλα στη Νότια Πατάγια. Ένα τμήμα της παραλίας Jomtien (επίσης γνωστή ως "Παραλία Dongtan") είναι η γκέι παραλία της Πατάγια. Θα δείτε μια σημαία με ουράνιο τόξο και μεγάλο αριθμό ομοφυλόφιλων τουριστών, ντόπιων και εκπατρισμένων. Υπάρχουν ξαπλώστρες προς ενοικίαση και πολλοί πάγκοι που πωλούν φαγητό και ποτά.

Το Jomtien φιλοξενεί μια σειρά από γκέι, ιδιοκτησία γκέι και αποκλειστικά γκέι ξενοδοχεία και ξενώνες.

Το βράδυ υπάρχουν πολλά γκέι μπαρ και μερικά γκέι χορευτικά κλαμπ μέσα και γύρω από το Jomtien Complex, το BoyzTown και το Sunee Plaza για ποτά και ζωντανή διασκέδαση σε go-go μπαρ ή drag queen παραστάσεις καμπαρέ. Υπάρχουν επίσης πολλά δημοφιλή γκέι μασάζ σπα στην Πατάγια.

pattaya-boyztown

 

Φτάνοντας στην Πατάγια

Με το αυτοκίνητο

Η Πατάγια απέχει λιγότερο από 2 ώρες οδικώς από την Μπανγκόκ μέσω του αυτοκινητόδρομου (Αυτοκινητόδρομος Νο. 7) ή του αυτοκινητόδρομου Bangna-Trat (Αυτοκινητόδρομος Νο. 7). Η οδήγηση απευθείας από το αεροδρόμιο Suvarnabhumi διαρκεί περίπου 1½ ώρα.

Με το τρένο

Η καθημερινή υπηρεσία εκτελείται από το σιδηροδρομικό σταθμό HuaLamphong στην Μπανγκόκ.

Με λεωφορείο

Συχνά δρομολόγια λεωφορείων εκτελούνται μεταξύ των τερματικών λεωφορείων της Μπανγκόκ βόρεια (MoChit) και ανατολική (Ekamai) και της Pattaya.

Με ταξί

Μερικά μετρημένα ταξί θα χαρούν να σας οδηγήσουν από την Μπανγκόκ στην Πατάγια με συμφωνημένες σταθερές τιμές. Η περιοχή υπηρεσιών Minivans είναι επίσης διαθέσιμη και μια εξαιρετική επιλογή εάν ταξιδεύετε με γκρουπ.

 

Περιήγηση στην Πατάγια

Με όχημα παραλαβής ή "songthaew"

Πρόκειται για φορτηγά σκούρου μπλε χρώματος που έχουν μετατραπεί σε λεωφορεία, που ονομάζονται επίσης "Λεωφορεία Μπαχτ". Ο ναύλος είναι 10 μπατ για ταξίδια εντός (και μεταξύ) Pattaya και Jomtien. Εάν το όχημα είναι άδειο, προσέξτε ότι ο οδηγός μπορεί να υποθέσει ότι θέλετε να ναυλώσετε ένα ταξί, οπότε θα πρέπει να πληρώσετε πολύ υψηλότερο ναύλο.

Η πιο πολυσύχναστη διαδρομή είναι η διαδρομή στην παραλία, η οποία προσφέρει μια σχεδόν ασταμάτητη υπηρεσία. Για το Jomtien, το songthaews περιμένει στην αρχή του Pratamnak Road (η συνέχεια του Second Road από το South Pattaya Road).

Με τοπικό λεωφορείο

Μια τοπική λεωφορειακή γραμμή που ονομάζεται "Beach Bus" εκτελεί μια κυκλική διαδρομή γύρω από τα δημοφιλή αξιοθέατα της Pattaya. Το εισιτήριο κοστίζει 30 μπατ.

Με ταξί

Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να μετακινηθείτε στην Πατάγια. Τα ταξί για μοτοσικλέτες είναι φθηνότερα από τα φορτηγά, αλλά είναι λιγότερο ασφαλή, επομένως νοικιάστε ένα μόνο όταν δεν πάτε πολύ μακριά.

Με ταξί

Ταξί με μετρητή είναι άμεσα διαθέσιμα στην Πατάγια, αλλά πολύ λίγοι θα χρησιμοποιήσουν το μετρητή. Πάντα να διαπραγματεύεστε τον ναύλο εκ των προτέρων και να περιμένετε να πληρώσετε πολύ περισσότερα από το κόστος μιας ναύλωσης «songthaew», πιθανώς της τάξης των μερικών εκατοντάδων μπατ.

jomtien-beach-pattaya

Πού να μείνετε στην Πατάγια

Τα ξενοδοχεία στο South Pattaya, κοντά στην παραλία Jomtien και το συγκρότημα Jomtien είναι τα πιο δημοφιλή στους γκέι επισκέπτες.

Η Pattaya έχει μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή φιλική προς τους ομοφυλόφιλους (κάποια γκέι) ξενοδοχεία και ξενώνες μεσαίας και οικονομικής κατηγορίας. Εάν προτιμάτε περισσότερη ιδιωτικότητα και άνεση, επιλέξτε ένα πολυτελές ξενοδοχείο - πολλά από τα οποία βρίσκονται στο βόρειο τμήμα της πόλης.

 

Πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε

Δεν είναι όλα τα go-go μπαρ και οι παραλίες. Υπάρχουν πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες και εκδρομές για να εξερευνήσουν οι γκέι επισκέπτες. Κάντε κλικ εδώ για μια συλλογή από αξιοθέατα της Πατάγια.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.