Βολιβία Gay Guide and Hotels

Βολιβία Gay Guide and Hotels

Η Βολιβία τα έχει όλα. χιονισμένα βουνά, ζούγκλες και εκατοντάδες πολιτιστικά πλούσιες πόλεις. Υπάρχει επίσης μια αυξανόμενη gay σκηνή στη χώρα.

Η Βολιβία είναι μια χώρα στη Νότια Αμερική με μια αναδυόμενη τουριστική αγορά. Τα πανίσχυρα βουνά των Άνδεων δεσπόζουν πάνω από τη χώρα. Έχει σημαντικό αυτόχθονα πληθυσμό. Η Βολιβία κέρδισε την ανεξαρτησία από το ισπανικό στέμμα το 1824. Θεωρείται η πιο απομονωμένη χώρα στη Νότια Αμερική. Οι τουρίστες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν ταξιδεύουν στη Βολιβία, καθώς τα ποσοστά εγκληματικότητας είναι υψηλά.

Ξενοδοχεία Βολιβία

αλάτι, λίμνη, Βολιβία

Η Σούκρε είναι η πρωτεύουσα της Βολιβίας. Ελέγξτε τις συμβουλές της τοπικής κυβέρνησης πριν κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι στη Βολιβία. Είναι μια αρκετά συντηρητική χώρα, επομένως η γκέι σκηνή είναι διακριτική.

 

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Δείτε και κάντε τα όλα σε αυτήν την περιπετειώδη, συσκευασμένη και πλήρως οργανωμένη περιήγηση που πραγματοποιήθηκε από γκέι ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Περιλαμβάνονται ξενοδοχεία 5 αστέρων και χερσαία μεταφορά.

Αυτή η ξενάγηση παρέχεται από τον Charlie the Traveler.

Χαρακτηριστικά

πολυτελής περιήγηση, ξενοδοχείο, χερσαία μεταφορά, φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους / lgbtq+


Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.