Μπράιτον · Ξενώνες & B&B για ομοφυλόφιλους

Μπράιτον · Ξενώνες & B&B για ομοφυλόφιλους

Εδώ είναι η επιλογή μας από τα καλύτερα Bed and Breakfast, ξενώνες και μπουτίκ πανδοχεία που έχει να προσφέρει το Μπράιτον που ανήκουν σε γκέι ή διαχειρίζονται γκέι.

Μπράιτον · Ξενώνες & B&B για ομοφυλόφιλους

Westbeach Properties
Εικονίδιο τοποθεσίας

1 Βεράντα Victoria, Μπράιτον, Ηνωμένο Βασίλειο

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι ιδιοκτησίες Westbeach, που βρίσκονται στο gay κέντρο του Ηνωμένου Βασιλείου, στο Μπράιτον και Χόουβ, προσφέρουν φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες διακοπές. Από μπουτίκ αρχοντικά στο πολυσύχναστο κέντρο της πόλης μέχρι ήσυχες εξοχικές κατοικίες στην παραλία, η Kim White και η ομάδα της θα φροντίσουν να έχετε την τέλεια ιδιοκτησία.

Ελάτε σε επαφή μέσω ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ή τηλέφωνο για απορίες ή αναδυθείτε στο γραφείο του Hove.

 
Χαρακτηριστικά:
κεντρικός
Εκπτώσεις και ενοικιάσεις διακοπών
χαλάρωσης
θέα στη θάλασσα

Καθημερινή: 09: 00-17: 30

Σαββατοκύριακο: 09: 00-16: 00

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Hotel Pelirocco
Εικονίδιο τοποθεσίας

Μπράιτον, Ηνωμένο Βασίλειο

Εμφάνιση στο χάρτη
Το αυθεντικό boutique ξενοδοχείο rock n roll, με 19 ξεχωριστά θεματικά δωμάτια. Όλα από οροφές με καθρέφτη, βελούδινους εσωτερικούς χώρους, μπανιέρα-υδρομασάζ και ακόμη και jukebox, στο Hotel Pelirocco σίγουρα θα βρείτε το χώρο για εσάς.

Σε ιδανική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη διάσημη προβλήτα Brighton, και τα δημοφιλή γκέι μπαρ και κλαμπ της πόλης Kemp, αυτό το φιλικό και χαλαρό ξενοδοχείο θα εξασφαλίσει ότι η επίσκεψή σας στο Μπράιτον είναι αξέχαστη.

Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο εάν θέλετε να κανονίσετε ένα μασάζ στο δωμάτιο ή ακόμα και ένα εμπόδιο αγάπης Koibito, βοηθώντας στη δημιουργία της τέλειας άγριας νύχτας στην ιδιωτικότητα του υπνοδωματίου του ξενοδοχείου σας. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε μια φωτογράφηση Boudoir στο δωμάτιό σας. Τι καλύτερος τρόπος για να θυμάστε την επίσκεψή σας!
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
φωτογράφιση μπουντουάρ
μασάζ στο σπίτι
αργοπορημένη αποχώρηση
Ζωντανή μουσική
Μουσική
Εστιατόρια

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.