Γκέι Πουκέτ · Αξιοθέατα

Γκέι Πουκέτ · Αξιοθέατα

Οι υπέροχες παραλίες του Πουκέτ και η καθιερωμένη γκέι σκηνή μπορεί να σας κρατήσουν απασχολημένους. Αλλά αν θέλετε μια αλλαγή τοπίου, επισκεφθείτε ένα από αυτά τα τοπικά αξιοθέατα.

Γκέι Πουκέτ · Αξιοθέατα

Phuket Simon Cabaret
Εικονίδιο τοποθεσίας

8 Sirirat Road, Patong Beach, Πουκέτ, Thailand

Εμφάνιση στο χάρτη
4.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 4 ψηφοφορίες

Φεβρουάριος 2022: Αυτός ο χώρος πρόκειται να ανοίξει ξανά σύντομα, ελέγξτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για επερχόμενες παραστάσεις.

Αν σας αρέσει να σας διασκεδάζουν μερικά από τα καλύτερα ladyboys της Ταϊλάνδης, κλείστε εισιτήρια για να δείτε αυτήν την παράσταση.

Μια τουριστική υπερβολή κοστουμιών και πανέμορφων ερμηνευτών. Ο Simon εμφανίζει δύο φορές τη νύχτα στις 7:45 μ.μ. και 9:30 μ.μ. Αγοράστε εισιτήρια εκ των προτέρων, καθώς είναι πιο ακριβά στην πόρτα.
Χαρακτηριστικά:
Έκθεση Καμπαρέ

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Aphrodite Cabaret Show
Εικονίδιο τοποθεσίας

หมู่ที่ 1 99/100, περιοχή Kathu, Πουκέτ, Thailand

Εμφάνιση στο χάρτη
Μιμικά χορευτικά σόου με σχολιασμό στην κινεζική γλώσσα και περίτεχνα κοστούμια drag performers στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης. Παρόμοιο με το Simon Cabaret στο δρόμο.
Χαρακτηριστικά:
καμπαρέ
αγαπητός

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.