γκέι Λισαβόνα

Gay Tours Λισαβόνα

Η Λισαβόνα είναι ίσως η πιο ανερχόμενη πόλη της Ευρώπης. Είναι ξεθωριασμένη γοητεία, εξαιρετικό φαγητό και προσιτό ενοίκιο το καθιστούν μια σημαντική κλήρωση. Η Λισαβόνα είναι μια πολύ δημοφιλής πόλη gay. Ω, και η Μαντόνα ζει εκεί.

Gay Tours Λισαβόνα

Sintra and Cascais LGBT Day Trip from Lisbon
Εικονίδιο τοποθεσίας

Λισαβόνα, Πορτογαλία

Εμφάνιση στο χάρτη
2.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 6 ψηφοφορίες

Η προσθήκη μιας ημερήσιας εκδρομής στη Σίντρα είναι πάντα καλή ιδέα όταν βρίσκεστε στη Λισαβόνα. Είναι μια εκπληκτική πόλη με πολύ αξιοσημείωτη αρχιτεκτονική - η πόλη είναι Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Θα επισκεφθείτε επίσης την παραθαλάσσια πόλη Κασκάις.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε μερικές από τις πιο γοητευτικές πόλεις της Πορτογαλίας με μια οικεία ομάδα γκέι ταξιδιωτών.

Η περιοδεία αναχωρεί από τον κήπο Principe Real στη Λισαβόνα στις 9 π.μ.
Χαρακτηριστικά:
γκέι εκδρομές Πορτογαλία

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Gay Lisbon Tour: Historical LGBT Group Walking Tour
Εικονίδιο τοποθεσίας

Λισαβόνα, Πορτογαλία

Σε μια μικρή ομάδα LGBT ταξιδιωτών, θα ανακαλύψετε τους ιστορικούς θησαυρούς της Λισαβόνας σε αυτήν την ημιήμερη περιήγηση με τα πόδια στη Λισαβόνα. Η ξενάγηση θα εξερευνήσει τα πολλά ορόσημα των περιοχών Baixa, Chiado και Alfarma.

Θα μάθετε για τον σεισμό του 18ου αιώνα που άφησε μόνιμο αντίκτυπο στη Λισαβόνα, θα ανακαλύψετε τα ιστορικά αξιοθέατα του Κάστρου του Σάο Χόρχε και της Praça do Comércio και θα απολαύσετε τα αναψυκτικά και την παρέα των συναδέλφων σας LGBT ταξιδιωτών.

Η περιοδεία αναχωρεί από τα αγάλματα του Dome José το πρώτο στις 10πμ και επιστρέφει στην Praça do Príncipe Real, 1250-096 Lisboa, Πορτογαλία περίπου 4 ώρες αργότερα.

 

 
Χαρακτηριστικά:
Γκέι ιστορική περιήγηση στη Λισαβόνα

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Ιουλ-2019

Περισσότερες περιηγήσεις

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.