Jackie O 'Mykonos Town

Εστιατόρια Gay Μυκόνου

Η Μύκονος είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για καλοφαγάδες, με μερικά εστιατόρια να γίνονται μπαρ και να παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Εστιατόρια Gay Μυκόνου

Niko's Taverna
Εικονίδιο τοποθεσίας

Λιμάνι, Μύκονος, Ελλάδα

Εμφάνιση στο χάρτη
5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Η Νίκος Ταβέρνα είναι ένα από τα παλαιότερα εστιατόρια της Μυκόνου, που ιδρύθηκε το 1976. Έχει μια ρουστίκ γοητεία και τα θαλασσινά είναι εξαιρετικά.

Είναι μια παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα και λιγότερο φασαριόζικη από κάποιες άλλες εγκαταστάσεις στο νησί. Πάντα μια δημοφιλής επιλογή και βρίσκεται σε μια υπέροχη πλατεία δίπλα στη θάλασσα.

Τα τοπικά πιάτα παρασκευάζονται συχνά καθημερινά με το ίδιο το αγρόκτημα του Νίκου να παρέχει μερικά από τα συστατικά και όλα είναι πολύ λογικές τιμές.

Ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο του εστιατορίου για εκεί πλήρες μενού και email ή καλέστε για περαιτέρω ερωτήσεις ή για κράτηση.

Δευτ.:12: 00 - 01: 00

Τρ.:12: 00 - 01: 00

Τετ.:12: 00 - 01: 00

Πέμ.:12: 00 - 01: 00

Παρ.:12: 00 - 01: 00

Σαβ.:12: 00 - 01: 00

Κυρ.:12: 00 - 01: 00

Τελευταία ενημέρωση στις: 31-Ιαν-2024

Kiki's Tavern (Temporarily Closed)
Εικονίδιο τοποθεσίας

Μύκονος 846 00, Μύκονος, Ελλάδα

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Kiki's Tavern είναι ένα κομψό εστιατόριο στο ύπαιθρο. Μπορείτε να πάρετε ταξί από τη Χώρα της Μυκόνου στην Ταβέρνα της Κικής πολύ εύκολα. Είναι γοητευτικά έξω από την πεπατημένη. Το Kiki's Tavern είναι πολύ δημοφιλές, οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένετε για τραπέζι αν δεν φτάσετε αρκετά νωρίς.

Είναι μικρό και οι θέσεις είναι περιορισμένες, αλλά αξίζει το ταξίδι. Θα δοκιμάσετε μερικά από τα πιο εκλεκτά και αυθεντικά ελληνικά φαγητά στη Μύκονο στο Kiki's Tavern. Αν χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά, θα σας δοθεί ένα δωρεάν ποτήρι τριαντάφυλλο.

Καθημερινή: Δευτέρα-Παρασκευή: 12:30 μ.μ.-7 μ.μ

Σαββατοκύριακο: Σάββατο-Κυρ: 12:30 μ.μ.-7 μ.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 31-Ιαν-2024

JackieO' Cantina
Εικονίδιο τοποθεσίας

Ακτή Καμπάνη, Μύκονος, Ελλάδα

Εμφάνιση στο χάρτη

Το τελευταίο εστιατόριο στον περίφημο Γιαλό (Λιμάνι) των ιστορικών Χώρα της Μυκόνου, Jackie O' Cantina έχει θέα στην περιοχή του λιμανιού, ένα φανταστικό σημείο για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα. Μόνο 0.1 μίλια από τη Μικρή Βενετία.

Έλληνας MasterChef Χριστόφορος Πέσκιας και ο διάσημος Σεφ Δήμος Μπαλόπουλος, μαζί με την ομάδα τους, ανεβάζουν τον πήχη για ΦΑΓΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. Είτε αναζητάτε επιλογές για vegan, χορτοφάγους ή κρέας, το JackieO' Cantina προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία για ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑ, lunch, βραδινό και brunch 

Ο Jackie O' τρέχει επίσης το δημοφιλές Jackie O' Beach Club που βρίσκεται στο Super Paradise Bay και JackieO' Town Bar στην προκυμαία της Παραπορτιανής.

Χαρακτηριστικά:
εστιατόριο και μπαρ
θέα στο ηλιοβασίλεμα
Καλό φαγητό

Δευτ.:09: 00 - 00: 00

Τρ.:09: 00 - 00: 00

Τετ.:09: 00 - 00: 00

Πέμ.:09: 00 - 00: 00

Παρ.:09: 00 - 00: 00

Σαβ.:09: 00 - 00: 00

Κυρ.:09: 00 - 00: 00

Τελευταία ενημέρωση στις: 6-Φεβ-2024

BAKALO
Εικονίδιο τοποθεσίας

Μπακάλο, Μύκονος, Ελλάδα

Εμφάνιση στο χάρτη
5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Το Μπακάλο είναι ένα γκέι παραδοσιακό ελληνικό εστιατόριο, και ένα πολύ δημοφιλές εστιατόριο στη Χώρα της Μυκόνου. Είναι επίσης το αδελφό εστιατόριο του Catari Ristorante Italiano

 

Το εστιατόριο στεγάζεται σε ένα όμορφο σπίτι της Μυκόνου του 18ου αιώνα με ένα πηγάδι που επιθυμεί στην μπροστινή αυλή και έχει μια οικεία και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα.

 

Το μενού προσφέρει κλασικά όλων των εποχών την ελληνική κουζίνα, με μια συστροφή, αλλά ταυτόχρονα παρέχει προνόμια από τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές συνταγές από τα νησιά του Αιγαίου. το χαμογελαστό, όλο το ελληνικό προσωπικό είναι εξαιρετικά φιλικό και σας παρέχει, επίσης, υπέροχες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια αξέχαστη επίσκεψη στη Μύκονο.

 

Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπο του εστιατορίου για πλήρες μενού, κρατήσεις και ερωτήσεις.

 

Το Bakalo λειτουργεί εποχιακά από τα μέσα Απρίλιος έως τα μέσα- Οκτώβριος.


 

Χαρακτηριστικά:
αυλή
Καθίσματα εσωτερικού/εξωτερικού χώρου
μεσογειακή κουζίνα
πηγάδι ευχών

Τελευταία ενημέρωση στις: 31-Ιαν-2024

Catari
Εικονίδιο τοποθεσίας

Catari- Ristorante Italiano, Μύκονος, Ελλάδα

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Catari Ristorante Italiano είναι ένα ιταλικό εστιατόριο που ανήκει σε γκέι και βρίσκεται κοντά στο παλιό λιμάνι, στη Χώρα της Μυκόνου. Είναι επίσης το αδελφό εστιατόριο του Μπακάλο Ελληνικό εστιατόριο

 

Το εστιατόριο διαθέτει μια υπέροχη αυλή όπου μπορείτε να δειπνήσετε κάτω από φοίνικες, με πολύχρωμα πλακάκια και επίπλωση που θυμίζουν την ακτή του Αμάλφι και είναι το ιδανικό σκηνικό για ένα οικείο δείπνο, ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετεί μεγάλα γκρουπ, χάρη στην εντυπωσιακή οικογένειά του κοινόχρηστο τραπέζι.

 

Ενώ ο σεφ, με την πλήρως ιταλική ταξιαρχία του, ετοιμάζει για εσάς χυμώδεις ορεκτικούς, φρέσκα ζυμαρικά, εκλεκτό κρέας ή ψάρια, και, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, την καλύτερη τραγανή ναπολιτάνικη πίτσα του νησιού, μπορείτε να πιείτε μία από τις υπογραφές του μπάρμαν κοκτέιλ ή επιλέξτε τα καλύτερα ζευγάρια από τη μεγάλη λίστα κρασιών. Η διεθνής ομάδα εξυπηρέτησης είναι επίσης πολύ φιλική και πολύγλωσση.

 

Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπο του εστιατορίου για πλήρες μενού, κρατήσεις και ερωτήσεις.

 

Το Catari λειτουργεί εποχιακά από τα μέσα Απρίλιος έως τα μέσα- Οκτώβριος.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
αυλή
ιταλική κουζίνα
παραδοσιακό σκηνικό.

Τελευταία ενημέρωση στις: 31-Ιαν-2024

Alemagou Beach Bar (Temporarily Closed)
Εικονίδιο τοποθεσίας

Μύκονος, Ελλάδα

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Alemagou Beach Bar είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε στον ήλιο με ένα κοκτέιλ. Βρίσκεται σε έναν ήσυχο κόλπο μακριά από τη δράση της Χώρας της Μυκόνου. Μερικές φορές γίνονται beach party και η ατμόσφαιρα είναι πολύ πιο ζωντανή.

Το φαγητό στο Alemagou Beach Bar είναι εξαιρετικό. Κυριαρχεί ένας αέρας βολεμίας.

Τελευταία ενημέρωση στις: 31-Ιαν-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.