Παλμ Σπρινγκς Gay Dance Clubs

Παλμ Σπρινγκς Gay Dance Clubs

Ρίξτε μια ματιά στη λίστα των καλύτερων γκέι κλαμπ στο Παλμ Σπρινγκς. Υπάρχουν δύο γκέι κλαμπ στην πόλη, για να είμαστε ακριβείς.

Παλμ Σπρινγκς Gay Dance Clubs

Hunters Nightclub
Εικονίδιο τοποθεσίας

302 E Arenas Rd, Παλμ Σπρινγκς, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη
4.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 2 ψηφοφορίες

Το Hunters Nightclub είναι ένα πολυσύχναστο βίντεο μπαρ και γκέι κλαμπ στο Παλμ Σπρινγκς. Έχοντας δραστηριοποιηθεί για περισσότερα από είκοσι χρόνια, θεωρείται το κύριο γκέι κλαμπ της πόλης.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι εδώ, αλλά οι Hunters γενικά προσελκύουν πλήθος ομοφυλόφιλων ανδρών για να απολαύσουν DJ, Happy hour και θεματικές βραδιές.

Περιστασιακά, το Hunters Nightclub διοργανώνει υπαίθριες εκδηλώσεις μπάρμπεκιου, καθώς και βραδιές trivia και μπίνγκο.

Επωφεληθείτε από τις σπεσιαλιτέ ποτών του κλαμπ (ολόκληρο το βράδυ!), συναναστραφείτε με τους ντόπιους και δείτε το ζεστό προσωπικό του μπαρ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
αγαπητός
καραόκε
Ζωντανή μουσική
Μουσική

Καθημερινή: 10: 00-02: 00

Σαββατοκύριακο: 10: 00-02: 00

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Bart Lounge
Εικονίδιο τοποθεσίας

67555 E Palm Canyon Dr #124, Παλμ Σπρινγκς, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Το Bart Lounge είναι ένα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους μπαρ και κλαμπ χορού που βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο Canyon Plaza, κοντά στο Παλμ Σπρινγκς και τον Καθεδρικό Ναό.

Περιγράφουν τον εαυτό τους ως την εξέλιξη της αγάπης του Micheal Murphy για την τέχνη, τη μουσική και το περιστασιακό αλκοολούχο ποτό.

Το Bart είναι ένα μοντέρνο, μοντέρνο μπαρ και γκαλερί τέχνης που εξυπηρετεί τους νέους της κοιλάδας Coachella με ζωντανή μουσική, ψυχαγωγία, παιχνίδια και εκθέματα τέχνης.
Χαρακτηριστικά:
Προσφορές για ποτά
Μουσική

Καθημερινή: 19:00 - 02:00

Σαββατοκύριακο: 19:00 - 02:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.