Cain Club Μοντεβιδέο

Χορευτικοί σύλλογοι ομοφυλόφιλων στο Μοντεβιδέο

Ρίξτε μια ματιά στη λίστα των καλύτερων ομοφυλόφιλων συλλόγων στο Μοντεβιδέο. Μάθετε πού παίζουν όλα αυτά τα καυτά αγόρια Latino. Καυτή συμβουλή! Μην πάτε πριν από τα μεσάνυχτα, διαφορετικά θα είστε το μόνο άτομο εκεί.

Χορευτικοί σύλλογοι ομοφυλόφιλων στο Μοντεβιδέο

Il Tempo
Εικονίδιο τοποθεσίας

Av. Gonzalo Ramírez 2121, Μοντεβιδέο, Ουρουγουάη

Εμφάνιση στο χάρτη
3.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 7 ψηφοφορίες

Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κλαμπ στο Μοντεβιδέο και προσελκύει ένα ποικίλο πλήθος - κυρίως γκέι άντρες και στρέιτ κορίτσια, αλλά θα βρείτε επίσης λεσβίες και συχνά μερικούς τύπους.

Πριν από τη 1:XNUMX (αυτό θεωρείται νωρίς σε αυτήν την πόλη) το Il Tempo είναι ένα μπαρ, αλλά μεταμορφώνεται κάθε βράδυ σε μια τεράστια πίστα χορού με DJs να κάνουν spinning house και techno beats και jaw dropping drag show.

Το κλαμπ βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Parque Rodó, περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης και μπαρ Chains Pub Μοντεβιδέο.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Σύρετε τις εκπομπές
Μουσική

Καθημερινή: Τετ - Παρ 00:00 -08: 00

Σαββατοκύριακο: 00:00 - 08:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 5-Mar-2024

Cain Club- CLOSED
Εικονίδιο τοποθεσίας

Cerro Largo 1833, Μοντεβιδέο, Ουρουγουάη

Εμφάνιση στο χάρτη
4.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 2 ψηφοφορίες

Αυτός ο σύλλογος έχει αναφερθεί ως οριστικά ΚΛΕΙΣΤΟ- Δεκέμβριος 2021

Το Cain Club είναι ένα από τα δύο τεράστια γκέι κλαμπ στο Μοντεβιδέο και είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη βραδινή σας έξοδο. Οι δημοφιλείς εκδηλώσεις περιλαμβάνουν drag shows και άντρες στρίπερ και εμπιστευτείτε μας ότι δεν θα θέλετε να τις χάσετε!

Διαθέτει 3 μπαρ, 2 πίστες χορού, 3 σαλόνια και σκοτεινό θάλαμο. Το πλήθος είναι γενικά νεότερο και είναι ένας καλός συνδυασμός κυρίως γκέι ανδρών και γυναικών.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική

Καθημερινή: Παρασκευή μόνο 00:30 - 07:00

Σαββατοκύριακο: Σάβ μόνο 00:30 - 07:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.