Μασάζ Πόρτο Γκέι

Μασάζ Πόρτο Γκέι

Ψάχνετε για μασάζ στο Πόρτο; Ακολουθεί η ενημέρωση των τοπικών παρόχων μασάζ φιλικών προς τους ομοφυλόφιλους και τους ομοφυλόφιλους.

 

Μασάζ Πόρτο Γκέι

Porto Massage
Εικονίδιο τοποθεσίας

Πόρτο, Πορτογαλία

4.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 15 ψηφοφορίες

Ο Oporto είναι ένας gay-φιλικός θεραπευτής μασάζ με πάνω από 9 χρόνια εμπειρίας και κάνει μια ποικιλία τεχνικών, όπως χαλάρωση, βαθύ ιστό, ayurvedic, αρωματοθεραπεία, τοπικό μασάζ, καθώς και scrub και μίνι θεραπείες προσώπου.

Διατίθεται Porto Massage ή σε ξενοδοχείο/σπίτι ή μπορείτε να επισκεφτείτε το στούντιο του. Η καλύτερη επικοινωνία μαζί του γίνεται μέσω μηνυμάτων στη σελίδα του στο Instagram ή μέσω whatsapp.

Το Porto Massage έχει έκπτωση 10% έως τις 30 Απριλίου 2024 για TravelGay χρήστες.

 

Χαρακτηριστικά:
Αρωματοθεραπεία
Αγιουρβέδα
βαθύς ιστός
τοπικό μασάζ
Μίνι προσώπου
outcall
χαλάρωση
Σφουγγάρισμα
στούντιο

Καθημερινή: 08: 00- 22:00

Σαββατοκύριακο: 08: 00- 22:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 11-Mar-2024

Relax Massage
Εικονίδιο τοποθεσίας

Περιοχή Γαία, Πόρτο, Πορτογαλία

3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 51 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

3 Star Winner

Υπηρεσία μασάζ από άνδρα σε άνδρα από έναν Πορτογάλο 29χρονο θεραπευτή που προσφέρει ένα χαλαρωτικό μασάζ με ζεστές πέτρες.

Το στούντιο βρίσκεται 10 λεπτά. από το Πόρτο, στην υπέροχη περιοχή της Γαίας. Εδώ θα βρείτε ένα ήσυχο, υγιεινό και καλοδιατηρημένο διαμέρισμα. Προσφέρεται επίσης υπηρεσία εξερχόμενης κλήσης στο ξενοδοχείο σας.

Απολαύστε ένα μοναδικό και χαλαρωτικό μασάζ που θα σας βοηθήσει να νιώσετε ανανεωμένοι. Απόλυτη μυστικότητα, διακριτικότητα και υγιεινή.

 

 

 
Χαρακτηριστικά:
Massage

Τελευταία ενημέρωση στις: 4-Apr-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.