Θεραπευτές μασάζ ομοφυλοφίλων στο Λονδίνο

Θεραπευτές μασάζ ομοφυλοφίλων στο Λονδίνο

Χρειάζεστε κάποια φυσικοθεραπεία μετά από μια κουραστική μέρα; Δείτε τον οδηγό μας για τους ομοφυλόφιλους θεραπευτές μασάζ του Λονδίνου

Οι ομοφυλόφιλοι άντρες στο Λονδίνο που θέλουν να χαλαρώσουν έχουν πολλές επιλογές. Η πόλη είναι διάσπαρτη με θεραπευτές μασάζ από άνδρα σε άνδρα που προσφέρουν τα πάντα, από τυπικά έως πιο εξειδικευμένα μασάζ, συμπεριλαμβανομένων ερωτικών επιλογών, όλα προσαρμοσμένα σε αυτό που αναζητάτε για λίγη χαλάρωση και αναζωογόνηση.


Μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε σε μια σάουνα με ατμό. Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Σελίδα London Gay Saunas

Gay Massage στο Λονδίνο ανά περιοχή

Δυτικό & Κεντρικό Λονδίνο

Tantric Soul Gay Massage London
Εικονίδιο τοποθεσίας

Κορτ του Νότιγχαμ, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Εμφάνιση στο χάρτη
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 209 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

Tantric Soul, υπηρεσία μασάζ για ομοφυλόφιλους στο κεντρικό Λονδίνο. Με τη φήμη ως την καλύτερη, πολυτελή εταιρεία ταντρικού μασάζ στο Λονδίνο, οι υπηρεσίες μασάζ γκέι υπερέχουν με κάθε τρόπο και είναι οι καλύτερες που θα βρείτε στη σκηνή. Θα διαπιστώσετε ότι οι μασέρ τους είναι ευφυείς, αντιληπτικοί, ευγενικοί και ευαίσθητοι και διαθέτουν αυστηρά και αυστηρά κριτήρια ελέγχου για να διασφαλίσουν ότι μόνο οι καλύτεροι άντρες θα σας βάλουν τα δυνατά, ισχυρά χέρια.

Ιδρύθηκε το 2012 και παρέχει ποιοτικές, πολυτελείς, επαγγελματικές συνεδρίες μασάζ για απαιτητικούς κυρίους που περιμένουν το καλύτερο. Οι πολυτελείς υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν ταντρικό, μασάζ σώματος-σώματος, γραβάτα και πειράγματα, εμπειρία φίλου, μασάζ τεσσάρων χεριών, εμπειρία αγκαλιάς και μασάζ για ζευγάρια. Με βολικές τοποθεσίες σε όλο το Κεντρικό Λονδίνο, το Paddington, το Piccadilly, το Covent Garden, το Mayfair, το Hyde Park, με πλήρη αναψυκτικά και ντους.

"Ένα ταντρικό μασάζ ξεκινά με σουηδική/βαθιά επεξεργασία ιστών, σχεδιασμένη για να σας ηρεμεί, να σας ηρεμεί και να σας ηρεμεί. Θα νιώσετε ένα ζευγάρι ζεστά, δυνατά χέρια να σας δουλεύουν με απόλυτη τεχνογνωσία. Η αναπνοή σας θα γίνει ξεκούραστη. Η τέλεια ατμόσφαιρα θα δημιουργηθεί με το φως των κεριών και την απαλή, μη παρεμβατική μουσική. Η φροντίδα, η ανησυχία, το άγχος και το στρες θα εξατμιστούν και θα νιώσετε μια υπέροχη γαλήνη και ευτυχία. Αυτό σημαίνει ότι όταν ξεκινήσει η φάση σώμα με σώμα του ραντεβού, Θα είναι στο σωστό μέρος ψυχολογικά για να αξιοποιήσετε το καλύτερο. Ο υπέροχος μασέρ σας θα ντυθεί με μια ζεστή φόρμουλα λαδιού, έτσι ώστε όταν συγκρουστεί μαζί σας, οι αισθήσεις να είναι δυναμίτης.

Παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε κριτικές πελατών, να δείτε φωτογραφίες, περιγραφές πολυτελών υπηρεσιών και πολλά άλλα."

Χαρακτηριστικά:
Massage

Καθημερινή: 10:00 - 23:00

Σαββατοκύριακο: 10:00 - 23:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 16-Mar-2024

Touch Of London
Εικονίδιο τοποθεσίας

88 Dean Street, Westminster, Λονδίνο, W1D 3ST, Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Εμφάνιση στο χάρτη
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 127 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

Ανακαλύψτε μια εκλεπτυσμένη προσέγγιση για το μασάζ από άνδρες σε άνδρες με το Touch of London, μια αποκλειστική υπηρεσία μασάζ που αναβαθμίζει την εμπειρία του γκέι μασάζ στο Λονδίνο.

Αυτό το συγκρότημα που διοικείται από μασέρ, που ιδρύθηκε με βάση την αρχή της εκλεπτυσμένης απόδοσης σε κάθε συνεδρία, καλωσορίζει θερμά τους ομοφυλόφιλους, τους δύο ή τους περίεργους άνδρες. Απολαύστε την απόλυτη ιδιωτικότητα του σπιτιού του μασέρ ή του δωματίου σας στο ξενοδοχείο για μια εξατομικευμένη και διακριτική συνάντηση.

Το να κλείσετε ένα ραντεβού είναι εύκολο – απλά καλέστε, στείλτε μήνυμα ή χρησιμοποιήστε το WhatsApp. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τον ιστότοπό τους για να διαβάσετε τα προφίλ των ικανών μασέρ. 

Χαρακτηριστικά:
Massage

Τελευταία ενημέρωση στις: 4-Mar-2024

Mind and Body Massage by Straight open-minded Swedish Masseur
Εικονίδιο τοποθεσίας

Mayfair, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Εμφάνιση στο χάρτη
4.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 19 ψηφοφορίες

Περιγραφή Ιδιοκτητών: Μασάζ μυαλού και σώματος από έναν ευθύ, ανοιχτόμυαλο Σουηδό μασέρ.

Θα ήθελα να έρθετε σε επαφή, μπορώ να σας χαλαρώσω. Θα σε χαιρετήσω με ένα χαμόγελο. Είμαι πολύ φιλικός και έχω ενθουσιώδη συμπεριφορά.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Ο πιο γρήγορος τρόπος για να λάβετε μια απάντηση από εμένα είναι στο WhatsApp.  

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου εάν ενδιαφέρεστε για:
◆ 𝗧𝗔𝗡𝗧𝗥𝗜𝗖 𝗠𝗔𝗦𝗦𝗔𝗚𝗘
◆ 𝗕𝗢𝗗𝗬 𝗧𝗢 𝗕𝗢𝗗𝗬
◆ 𝗦𝗘𝗡𝗦𝗨𝗔𝗟 𝗥𝗘𝗟𝗔𝗫𝗜𝗡𝗚 𝗠𝗔𝗦𝗦𝗔𝗚𝗘
◆ 𝗧𝗛𝗘𝗥𝗔𝗣𝗘𝗨𝗧𝗜𝗖 𝗠𝗔𝗦𝗦𝗔𝗚𝗘 (𝗧𝗿𝗮𝗶𝗶)
◆ 𝟰 𝗛𝗔𝗡𝗗𝗦 𝗠𝗔𝗦𝗦𝗔𝗚𝗘 
Δεκτές πληρωμές: μετρητά, κάρτες paypal, μεταφορά κ.λπ.

Καμία διάκριση Καλωσορίζω όλους, ανεξαρτήτως μεγέθους, ικανότητας, ηλικίας, εθνικότητας, θρησκείας, φύλου, S*x ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Είμαι φιλικός, υποστηρικτικός και χωρίς κρίσεις.

Κοντινότερος σταθμός: Mayfair

Χαρακτηριστικά:
Massage

Καθημερινή: 24 ώρες

Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

Τελευταία ενημέρωση στις: 14-Φεβ-2024

Virile Pro
Εικονίδιο τοποθεσίας

Λονδίνο, Greater London, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Εμφάνιση στο χάρτη

Περιγραφή Ιδιοκτητών: Ειδικεύομαι σε υπηρεσίες μασάζ αποκλειστικά για άνδρες στο Λονδίνο, εξυπηρετώντας γκέι, δι και στρέιτ πελάτες. Οι υπηρεσίες μου είναι διακριτικές και περιλαμβάνουν θεραπευτικές και αισθησιακές επιλογές.

Προσφέρω οκτώ εξατομικευμένους τύπους μασάζ, με τέσσερις να επικεντρώνονται σε θεραπευτικά οφέλη όπως χαλάρωση και θεραπεία, και τα υπόλοιπα τέσσερα να παρέχουν μια πιο αισθησιακή εμπειρία. Μοναδικά θέματα όπως το "Curative Combo" και το "Full Fusion" καλύπτουν διαφορετικές προτιμήσεις.

Προτεραιότητά μου είναι η διακριτικότητα, προσφέροντας επιλογές τόσο εντός όσο και εκτός κλήσης. Οι εντός κλήσεων βρίσκονται σε βολική τοποθεσία, μόλις 20 λεπτά από το κεντρικό Λονδίνο, ενώ οι τιμές εκτός κλήσης ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία.

Δίνω έμφαση στην προσωπική υγιεινή και άνεση, παρέχοντας οδηγίες για να εξασφαλίσω μια απολαυστική εμπειρία. Οι τιμές μου είναι ποικίλες και προσιτές, με φοιτητικές εκπτώσεις διαθέσιμες για κλήσεις.

Με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στο Λονδίνο, είμαι ένας 36χρονος, 6 πόδια ψηλός, μικτής φυλής άνδρας με τονισμένη σωματική διάπλαση, που προσφέρει ένα ζεστό και επιδέξιο άγγιγμα.

Χαρακτηριστικά:
επαγγελματικό μασάζ
outcall διαθέσιμη

Τελευταία ενημέρωση στις: 16-Apr-2024

Villa Giani
Εικονίδιο τοποθεσίας

Earl's Court, SW5 9NF, Kensington and Chelsea, Λονδίνο, Greater London, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Εμφάνιση στο χάρτη
2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Η Villa Giani, που ιδρύθηκε το 1997, είναι γνωστή για τις προσωπικές και διακριτικές υπηρεσίες μασάζ στην πρώην γκέι περιοχή του Earls Court. Σε βολική τοποθεσία λίγα λεπτά από το σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου Earls Court, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από εξειδικευμένους μασέρ για υπηρεσίες τόσο εντός όσο και εκτός κλήσης. Το Villa Giani παρέχει επίσης επιλογές διανυκτερεύσεων και ενοικίασης δωματίων, εξασφαλίζοντας μια χαλαρωτική και ευχάριστη εμπειρία.

Δευτ.:13: 00 - 19: 00

Τρ.:13: 00 - 19: 00

Τετ.:13: 00 - 19: 00

Πέμ.:13: 00 - 19: 00

Παρ.:13: 00 - 19: 00

Σαβ.:13: 00 - 19: 00

Κυρ.:13: 00 - 19: 00

Τελευταία ενημέρωση στις: 27-Mar-2024

Ανατολικό Λονδίνο / Νότιο Λονδίνο

Maxmalemassage
Εικονίδιο τοποθεσίας

Chamberlain House, Cable Street, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Εμφάνιση στο χάρτη
3.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 38 ψηφοφορίες

Προσφέροντας μασάζ βαθύς ιστού, πλήρους σώματος και μικτού τύπου, ο Max είναι ένας καλός και υψηλής ειδίκευσης αρσενικός θεραπευτής στο Λονδίνο με 15 χρόνια εμπειρίας. Προσφέρονται υπηρεσίες εξερχόμενης κλήσης και κλήσης.

Ο Max έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, έχοντας την ευκαιρία να δει και να βελτιώσει πολλές διαφορετικές πρακτικές, αναπτύσσοντας το δικό του σύστημα και αγκαλιάζοντας την ευκαιρία να είναι μοναδικός. Θα προσφέρει διαφορετικές μεθόδους για να πάρει την καλύτερη φόρμουλα για χαλάρωση και να σας απαλλάξει από τον πόνο σε ένα μασάζ, όπως βαθύς ιστός, βελονισμός, λεμφική παροχέτευση και θεραπεία όλου του σώματος.

Με πολλούς τακτικούς πελάτες, οι οποίοι είναι πεπεισμένοι ότι το είδος του μασάζ είναι το καλύτερο, ο Max θα εγγυηθεί 100% επαγγελματική εξυπηρέτηση και ικανοποίηση.

Τελευταία ενημέρωση στις: 9-Apr-2024

Himeros Massage
Εικονίδιο τοποθεσίας

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Εμφάνιση στο χάρτη
5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 2 ψηφοφορίες

Ο Manuel at Himeros Massage είναι επαγγελματίας ομοφυλόφιλος θεραπευτής μασάζ με έδρα το κεντρικό Λονδίνο. Είναι διαθέσιμος για outcall-υπηρεσία στο Λονδίνο και σε όλες τις κομητείες της χώρας καταγωγής.

Με περισσότερα από 7 χρόνια εμπειρίας και προσόντων στο Tantra και σε όλες τις σημαντικές τεχνικές μασάζ, ο Daniel μπορεί να δημιουργήσει την τέλεια εμπειρία για εσάς. Είτε πρόκειται για μασάζ γυμνιστών, είτε για αυθεντικό ταντρικό τελετουργικό ή για ένα αθλητικό μασάζ βαθιών ιστών που επιθυμείτε - στο Himeros Massage μπορείτε να περιμένετε τα υψηλότερα πρότυπα και την εξαιρετική εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Οι συνεδρίες είναι διαθέσιμες καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Επικοινωνήστε με τον Manuel μέσω WhatsApp, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, Ή η Himeros Massage ιστοσελίδα.

Χαρακτηριστικά:
αρωματοθεραπεία
αυθεντικό ταντρικό
σώμα με σώμα
μασάζ ζευγαριού
βαθύς ιστός
ερωτικός
Massage
γυμνιστής
υπηρεσία outcall

Τελευταία ενημέρωση στις: 26-Ιαν-2024

Λονδίνο · Ομοφυλοφιλικό μασάζ εκτός κλήσης

Male Masseur London
Εικονίδιο τοποθεσίας

μόνο εκτός κλήσης, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

3.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 20 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

5 Star Winner

Επαγγελματίας και έμπειρος άνδρας μασέρ (ITEC με ειδίκευση & Ομοσπονδία Κινέζικου Ιατρού) προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες χαλάρωσης και τόνωσης πλήρους μασάζ σώματος στο Λονδίνο, εκτός κλήσης

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν ολιστικό και σουηδικό μασάζ, κινεζικό μασάζ Tuina, acupressure, ιαπωνικό μασάζ σιάτσου, μασάζ βαθύς ιστού, ταϊλανδέζικο μασάζ αρωματοθεραπείας και ρεφλεξολογία. Καλωσορίζει όλες τις ηλικίες, σχήματα και μεγέθη.

Τελευταία ενημέρωση στις: 26-Ιαν-2024

Men In Touch
Εικονίδιο τοποθεσίας

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

3.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

Το Men in Touch UK παρέχει συνεδρίες μασάζ και εργαστήρια για bi, gay, straight, queer άνδρες και βασίζεται στην κοινότητα.

Η ομάδα φιλοξενεί μια εκδήλωση κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα στο Covent Garden. Οι συμμετέχοντες μπορούν να μάθουν τεχνικές μασάζ, να κάνουν ή να λάβουν ένα μασάζ ή απλώς να απολαύσουν συναντήσεις με άλλους άντρες σε αντίθεση με το να προσφέρουν περισσότερες υπηρεσίες μασάζ 1-2-1 επί του παρόντος ως επίκεντρο.

Χαρακτηριστικά:
Massage

Τελευταία ενημέρωση στις: 26-Ιαν-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.