Τορίνο ομοφυλόφιλων

Τορίνο ομοφυλόφιλων

Χρειάζεστε φυσιοθεραπεία μετά από μια κουραστική μέρα εξερεύνησης; Ρίξτε μια ματιά στη σκηνή γκέι μασάζ στο Τορίνο.

Τορίνο ομοφυλόφιλων

Male2Male Massage
Εικονίδιο τοποθεσίας

108 lounge, περιοχή Piazza Respighi, Τορίνο, Τουρίνο, Ιταλία

Μασάζ Male2Male σημαίνει να νιώθεις άνετα στα χέρια ενός άλλου άνδρα που μπορεί να σε καταλάβει καλύτερα, ενός μασέρ που είναι φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους. Η απόλυτη χαλάρωση επιτυγχάνεται με ανατολικές τεχνικές και μοναδικά φυτικά έλαια.

Όλα σε ένα ιδιωτικό και κομψό περιβάλλον, είτε σε κρεβάτι μασάζ είτε σε φουτόν, προσφέρονται συνεδρίες από 1 ώρα, 1 ώρα και 20 λεπτά ή 2 ώρες. Υπάρχουν επίσης εγκαταστάσεις ντους στο στούντιο.

Άνθρωποι, ζευγάρια, ταξιδιώτες και ντόπιοι μπορούν επίσης να ζητήσουν να νοικιάσετε δωμάτιο από αυτόν τον μασέρ για τη νύχτα, εάν μένουν στο Τορίνο.

Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού εκ των προτέρων στο takshakto (τηλεγράφημα) ή στέλνοντας ένα email στο takshakto@proton.me.

Χαρακτηριστικά:
Massage

Τελευταία ενημέρωση στις: 27-Mar-2024

Lorenzo Massage
Εικονίδιο τοποθεσίας

Τουρίνο, Ιταλία

4.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 46 ψηφοφορίες

Περιγραφή ιδιοκτήτη: CIAO, το όνομά μου είναι Lorenzo και είμαι ένας Ιταλός άνδρας μασέρ στο Τορίνο της Ιταλίας. Οι ειδικές υπηρεσίες μασάζ προσφέρουν ό, τι οι ομοφυλόφιλοι, οι αμφίδρομοι και οι ίσιοι άντρες αναζητούν στην πολυάσχολη ζωή τους: να είμαι μαζί με έναν άνδρα για μια στιγμή οικείας χαλάρωσης.

Οι ειδικότητες μου είναι το ταντρικό μασάζ και το ολικό μασάζ σώματος με τόνωση. Τα μασάζ μου είναι τέλεια ειδικά για εκείνους τους άντρες που δεν προσέγγισαν ποτέ μια κατάσταση γκέι αλλά πάντα ήθελαν να το κάνουν. Έχω ένα ευέλικτο πρόγραμμα, οπότε απλά καλέστε με 1 ώρα πριν και κλείστε το μασάζ σας σήμερα!

Ο Lorenzo προσφέρει επίσης παιχνίδι προστάτη, μασάζ και παιχνίδια, καθώς και πιο οικεία τεχνικές μασάζ.

Ο Λορέντζο μπορεί να μην απαντά στα μηνύματα, καλύτερα να του τηλεφωνήσετε, μιλάει ιταλικά και αγγλικά.

Ελέγξτε τον ιστότοπο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Χαρακτηριστικά:
Massage
Παιχνίδια για ενήλικες

Τελευταία ενημέρωση στις: 16-Apr-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.