Massage

Γκέι μασάζ της Βαρκελώνης

Χρειάζεστε θεραπεία από έναν Ισπανό άνδρα μασέρ; Ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους παρόχους υπηρεσιών μασάζ gay στη Βαρκελώνη.

Επίσης, ελέγξτε μας λίστα με σάουνα gay της Βαρκελώνης, μερικά από τα οποία προσφέρουν υπηρεσίες μασάζ.

Γκέι μασάζ της Βαρκελώνης

Shada Masajes
Εικονίδιο τοποθεσίας

Carrer de Muntaner 196/200 6 1, Βαρκελώνη, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 41 ψηφοφορίες

Το Shada Masajes είναι ένα κέντρο ερωτικού μασάζ στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Αυτό είναι το μέρος που πρέπει να πάτε αν θέλετε να αποσυνδεθείτε από το καθημερινό άγχος εστιάζοντας στην ευχαρίστηση, τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό. Επιλέξτε από μια ποικιλία καλά εκπαιδευμένων, μυϊκών και ζεστών θεραπευτών μασάζ, ο καθένας με τις δικές του καινοτόμες τεχνικές και μεγάλη εμπειρία στο ταντρικό μασάζ. Οι θεραπείες περιλαμβάνουν μασάζ με λάδι, μασάζ σώματος με σώμα, ταντρικό μασάζ, καθώς και ντους με τον μασέρ. Μπορούν να διευκολυνθούν ειδικά αιτήματα. Επισκεφθείτε τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του Shada Masajes στο gayborhood Eixample της Βαρκελώνης ή κάντε κράτηση για ένα μασάζ στο διαμέρισμα ή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Περισσότερες πληροφορίες για την κράτηση και τις τιμές στην ιστοσελίδα τους.

Κοντινότερος σταθμός: Hospital Clínic / Diagonal

Χαρακτηριστικά:
σώμα με σώμα
Massage
προϊόντων
outcall
Καταιγίδες
ταντρικός

Τελευταία ενημέρωση στις: 11-Apr-2024

Under Pressure Massage Barcelona
Εικονίδιο τοποθεσίας

Ronda Universitat 7, 5-1, Βαρκελώνη, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη
4.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 67 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

5 Star Winner

Περιγραφή Ιδιοκτητών: Αποδράστε από τα συνηθισμένα και ανακαλύψτε το Under Pressure Massage Barcelona, ​​το ενιαίο σαλόνι σας για βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση. Για περισσότερα από 9 χρόνια, ο Julien είναι ένα αξιόπιστο καταφύγιο για ντόπιους, ομογενείς και ταξιδιώτες.

Julien, ο ειδικός σας θεραπευτής, φέρνει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας σε γνωστές σχολές μασάζ και υπό αναγνωρισμένους δασκάλους στη Γαλλία και την Ταϊλάνδη. Συνδυάζει τεχνικές δοκιμασμένες στο χρόνο με μια σύγχρονη προσέγγιση, προσφέροντας μια ποικιλία από μασάζ που ταιριάζουν στις ανάγκες σας:

  • Βαθύς ιστός: Λιώστε την ένταση και τους μυϊκούς κόμπους.
  • Χαλαρωτικό: Χαλαρώστε και διώξτε το άγχος από την καθημερινή φασαρία.
  • Φτιαγμένο στα μέτρα σου: Ο Julien εξατομικεύει ένα μασάζ μόνο για εσάς.

Αναζητάτε μια μοναδική εμπειρία; Από τον Απρίλιο του 2024, ο Julien προσθέτει αποκλειστικά τελετουργικά στο μενού! Αφεθείτε στην ηρεμία ενός παραδοσιακού ταϊλανδέζικου μασάζ ποδιών με αρωματοθεραπεία και επανασυνδεθείτε με την εσωτερική σας γαλήνη.

Ο Julien νοιάζεται για εσάς και το περιβάλλον. Το Under Pressure Massage Barcelona τροφοδοτείται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, χρησιμοποιεί μόνο φυσικά έλαια και υποστηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις.

Είστε έτοιμοι να βιώσετε τη διαφορά υπό πίεση; Κλείστε το ραντεβού σας εύκολα online, 24/7! Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και καταλανικά.

Ο Julien σας καλωσορίζει με ανοιχτές αγκάλες (και επιδέξια χέρια!) Επισκεφτείτε το Under Pressure Massage Barcelona σήμερα και ζήστε τη μεταμορφωτική δύναμη του μασάζ.

Κοντινότερος σταθμός: Catalunya και Universitat

Χαρακτηριστικά:
Massage
στούντιο
επαγγελματικό μασάζ
αιθέρια έλαια

Καθημερινή: μόνο κατόπιν ραντεβού

Σαββατοκύριακο: μόνο κατόπιν ραντεβού

Τελευταία ενημέρωση στις: 16-Apr-2024

Barcelona Special Gay Massage
Εικονίδιο τοποθεσίας

Gran Via de les Corts Catalanes , Βαρκελώνη, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 11 ψηφοφορίες

Ο Ρίκι είναι ένας άρτια εκπαιδευμένος ομοφυλόφιλος θεραπευτής μασάζ με 9 χρόνια εμπειρίας στην Ταντρική, τη θεραπευτική και μια φιλιππινέζικη τεχνική hilot που έχει φέρει μαζί του στη Βαρκελώνη από την κληρονομιά του στη Νότια Ασία.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν ταντρικό μασάζ και chiro μασάζ, βαθύ ιστό, lomi lomi, ταϊλανδέζικο μασάζ, βελονισμό, αθλητικό μασάζ και πολλά άλλα.

Ο Ρίκι έχει το δικό του στούντιο μόλις 5 λεπτά από την κοντινή γκέι σκηνή και την Plaza Espana, για κρατήσεις καλέστε ή στείλτε email.

Χαρακτηριστικά:
Massage
στούντιο
ποικιλία υπηρεσιών

Καθημερινή: 10 π.μ.-9 μ.μ

Σαββατοκύριακο: 10 π.μ.-9 μ.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 31-Mar-2024

Eugenio Massage
Εικονίδιο τοποθεσίας

Calle Trafalgar στο Eixample, Βαρκελώνη, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη
4.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 93 ψηφοφορίες

Το Eugenio Massage προσφέρει μασάζ ανδρών σε άντρες τόσο εντός όσο και εκτός κλήσης και είναι πολύ φιλόξενο στους ταξιδιώτες LGBTQ +. Το άνετο στούντιο βρίσκεται στην καρδιά της Βαρκελώνης, ωστόσο εάν προτιμάτε ένα μασάζ στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο σας, το οποίο μπορεί επίσης να κανονιστεί.

Στο ιδιωτικό του στούντιο, ο Eugenio χρησιμοποιεί λάδια μασάζ υψηλής ποιότητας και ένα τραπέζι μασάζ ποιότητας σπα, με μια ποικιλία από θεραπείες. Τα μασάζ είναι προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

 

Χαρακτηριστικά:
Massage
Μασάζ - έξοδος κλήσης
Καταιγίδες

Καθημερινή: 10 π.μ.-10 μ.μ

Σαββατοκύριακο: 10 π.μ.-10 μ.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 3-Apr-2024

Gay Massage in Barcelona
Εικονίδιο τοποθεσίας

Πλ. del Poeta Boscà, 1, Βαρκελώνη, Ισπανία

3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

Ο Edu είναι επαγγελματίας και πιστοποιημένος gay θεραπευτής μασάζ με έδρα τη Βαρκελώνη. Με πιστοποιήσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ισπανία και πάνω από δεκατρία χρόνια εμπειρίας στο αμάξωμα. Για πολλά χρόνια έχει μελετήσει τα ταντρικά και ερωτικά στοιχεία του σώματος και έχει ενσωματώσει τα στοιχεία στο σώμα του. Το αποτέλεσμα είναι μια εμπειρία που συναρπάζει και χαλαρώνει.

Βρίσκεται στη γειτονιά της Barceloneta, κοντά στην προκυμαία και σε απόσταση αναπνοής από το μετρό στην κίτρινη γραμμή. ​Ο Έντου καλωσορίζει όλες τις φυλές, τις ηλικίες και τους σωματότυπους στο ιατρείο του και έχει έναν ιδιωτικό, ήσυχο και βολικό χώρο, χρησιμοποιώντας επαγγελματικό τραπέζι μασάζ, υποαλλεργικές λοσιόν, κεριά και μουσική. Υπάρχουν διαθέσιμες εγκαταστάσεις ντους, καθώς και φρέσκες πετσέτες και λευκά είδη για κάθε συνεδρία.

Επικοινωνήστε με τον Edu μέσω του ιστότοπού του ή του whatsapp για ένα ραντεβού.

 

Κοντινότερος σταθμός: Μετρό Barceloneta

Χαρακτηριστικά:
Μασάζ - έξοδος κλήσης
Καταιγίδες

Καθημερινά: 9 π.μ. έως 11 μ.μ

Σαββατοκύριακο: 9 π.μ. έως 11 μ.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 22-Mar-2024

Best Massage Barcelona
Εικονίδιο τοποθεσίας

Carrer Padilla 266, Βαρκελώνη, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 19 ψηφοφορίες

Επαγγελματική υπηρεσία μασάζ από τον Max, πιστοποιημένο Ιταλό θεραπευτή μασάζ που είναι ειδικός στο Deep Tissue Massage και στην Myofascial Release.

Ο Max καλωσορίζει άνδρες και γυναίκες πελάτες. Οι θεραπείες γίνονται στο ιδιωτικό του στούντιο. Εάν έχετε πόνο στην πλάτη, σφίξιμο στο λαιμό ή ισχιαλγία, ο Max μπορεί να λιώσει τους κόμβους σας και να σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι.

Χαρακτηριστικά:
Massage
Ιδιωτικές εγκαταστάσεις ντους

Τελευταία ενημέρωση στις: 19-Φεβ-2024

Healing Hands BCN
Εικονίδιο τοποθεσίας

Carrer Del Doctor Dou, 08001 Βαρκελώνη, Βαρκελώνη, Ισπανία, Βαρκελώνη, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη

Η Healing Hands προσφέρει μια επιλογή από θεραπείες μασάζ στη Βαρκελώνη. Ο Ivan διευθύνει αυτό το φιλικό για LGBTQ χώρο μασάζ, προσφέροντας στους πελάτες βαθύ μασάζ ιστών, χαλαρωτικό μασάζ, θεραπευτικό μασάζ, αθλητικό μασάζ ή οστεοπαθητική για 60 έως 90 λεπτά, βοηθώντας στην ανακούφιση από την επώδυνη ένταση στους μύες των πελατών.

Καθημερινή: 9 π.μ.-10 μ.μ

Σαββατοκύριακο: Σάββατο: 9 π.μ.-8 μ.μ. Κυρ: 9 π.μ.-2 μ.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 13-Σεπ-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.