Jackie O 'Mykonos Town

Μύκοι Gay Bars

Ήλιος, θάλασσα και περισσότερα gay πάρτι από αυτά που μπορείς να τα κάνεις.

Η Μύκονος είναι όπου το gay clubbing, ο τέλειος καιρός και το μαγευτικό τοπίο συνδυάζονται. Δημοφιλές από την Τζάκι Ωνάση και τις συχνές επισκέψεις της στη δεκαετία του '70, το νησί έχει έκτοτε αποκτήσει μια ξεκάθαρα κομψή φήμη που προσελκύει χιλιάδες γκέι ταξιδιώτες κάθε καλοκαίρι. Ενώ οι πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις της Μυκόνου τείνουν να πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής υψηλής περιόδου, υπάρχουν επίσης πολλά μόνιμα γκέι μπαρ και κλαμπ που προσφέρουν ολονύχτια διασκέδαση όλο το χρόνο. Αυτοί οι χώροι βρίσκονται κυρίως στη Χώρα της Μυκόνου, όπου βρίσκονται σε βολική τοποθεσία πολλά ξενοδοχεία και ξενώνες για γκέι.

Υπάρχουν πολλά γκέι μπαρ χορού στην περιοχή του Old Port. Τα πράγματα συνήθως απασχολούνται μετά τα μεσάνυχτα. Κατά τις περιόδους αιχμής, τα μπαρ παραμένουν ανοιχτά μέχρι την ανατολή του ηλίου.

Η θέαση του ηλιοβασιλέματος από τη βεράντα του Elysium Gay Hotel είναι μια αξέχαστη εμπειρία της Μυκόνου και ο τέλειος ρυθμιστής της διάθεσης για τη βραδινή σας έξοδο στο νησί. Αφού απολαύσετε την εκπληκτική λάμψη του ηλιοβασιλέματος, σκεφτείτε να κατευθυνθείτε προς το Jackie'O Town Bar; αναμφισβήτητα ο πιο δημοφιλής γκέι χώρος της Μυκόνου. Το μπαρ προσελκύει γκέι ταξιδιώτες από όλο το νησί και υπόσχεται σταθερά συναρπαστική βραδινή διασκέδαση.

Σημείωση: Πολλά μπαρ στη Μύκονο είναι ανοιχτά μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες ή με διαφορετικές εργάσιμες ώρες.

Μύκοι Gay Bars

JackieO' Town Bar
Σήμερα: Νυχτερινή παράσταση έλξης (σεζόν) - Κάθε Παρασκευή
Αύριο: Νυχτερινή παράσταση έλξης (σεζόν) - Κάθε Σάββατο
Εικονίδιο τοποθεσίας

Προκυμαία Παραπορτιανή, Μύκονος, Ελλάδα

Εμφάνιση στο χάρτη
3.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 26 ψηφοφορίες

Ίσως το πιο διάσημο gay bar της Μυκόνου. Θα βρείτε ότι το μεγαλύτερο μέρος της LGBT κοινότητας πηγαίνει στη Μύκονο του Jackie O's το βράδυ, οπότε αν ψάχνετε κάπου για να τελειώσετε τη νύχτα σας, αυτό είναι το μέρος που πρέπει να είστε. Το Jackie O' έχει μια μεγάλη βεράντα με θέα στον ωκεανό.

Βρίσκεται στην παραλία Paraportiani, κοντά στο γκέι κρουαζιέρας. Υπέροχο μέρος για να δείτε το πλήθος, να πιείτε μερικά ποτά ή / και χορό μέχρι την ανατολή του ηλίου. Μοντέρνο πλήθος, φιλικό προσωπικό και πάντα μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Τακτικές εμφανίσεις drag επίσης.

Ο Jackie O' τρέχει επίσης το δημοφιλές Jackie O' Beach Club βρίσκεται στο Super Paradise Bay.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική

Δευτ.:20: 00 - 05: 00

Τρ.:20: 00 - 05: 00

Τετ.:20: 00 - 05: 00

Πέμ.:19: 00 - 05: 00

Παρ.:20: 00 - 05: 00

Σαβ.:20: 00 - 06: 00

Κυρ.:20: 00 - 05: 00

Τελευταία ενημέρωση στις: 6-Φεβ-2024

Cosma Mykonos
Εικονίδιο τοποθεσίας

846 00, Μύκονος, Νότιο Αιγαίο, Ελλάδα, Μύκονος, Ελλάδα

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Cosma Mykonos, ένα μαγευτικό gay bar στην καρδιά της Μυκόνου, προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία με τα εκπληκτικά drag show και τη ζωντανή του ατμόσφαιρα. Γνωστό για τα υπέροχα απεριτίφ του που απολαμβάνετε με φόντο τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα και τη ζωντανή μουσική σαξόφωνου, αυτό το μπαρ πρέπει να επισκεφθείτε.

Καθώς πέφτει η νύχτα, η ενέργεια αυξάνεται με συναρπαστικές ερμηνείες από drag queens και gogo boys. Με το φιλικό, επαγγελματικό προσωπικό και τις άριστες ποιοτικές προσφορές σε τυπικές νησιώτικες τιμές, το Cosma Mykonos είναι ο απόλυτος βραδινός προορισμός στο νησί.

Δευτ.:18: 00 - 05: 00

Τρ.:18: 00 - 05: 00

Τετ.:18: 00 - 05: 00

Πέμ.:18: 00 - 05: 00

Παρ.:18: 00 - 05: 00

Σαβ.:18: 00 - 05: 00

Κυρ.:18: 00 - 05: 00

Τελευταία ενημέρωση στις: 30-Ιαν-2024

    Katerina's Bar & Restaurant (Temporarily Closed)
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Αγίων Αναργύρων 8, Μικρή Βενετία, Μύκονος, Ελλάδα

    Εμφάνιση στο χάρτη
    4
    Βαθμολογία κοινού

    Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

    Υπέροχο κοκτέιλ μπαρ και εστιατόριο στην καρδιά της Μικρής Βενετίας. Η μπροστινή πόρτα οδηγεί στον χώρο του μπαρ, στο άκρο του οποίου είναι μια υπέροχη μικρή βεράντα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα

    Το Katerina's σερβίρει φρεσκομαγειρεμένα ελληνικά/μεσογειακά με έμφαση στα θαλασσινά. Δεν είναι φθηνό (κοινό με όλα τα εστιατόρια με θέα στη θάλασσα στη Μικρή Βενετία), αλλά η τοποθεσία, η θέα και η εξυπηρέτηση είναι εξαιρετική.

    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Εστιατόρια

    Καθημερινή: 21:00 - 03:00

    Σαββατοκύριακο: 21:00 - 03:00

    Τελευταία ενημέρωση στις: 30-Ιαν-2024

    LOLA Mykonos (Temporarily Closed)
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Χώρα της Μυκόνου, Μύκονος, Ελλάδα

    Εμφάνιση στο χάρτη
    3.9
    Βαθμολογία κοινού

    Βασισμένο στο 21 ψηφοφορίες

    Ζωντανό μπαρ και καφετέρια στη Μύκονο, που φιλοξενούνται από τους Gilles και Dimitr. Το LOLA προσελκύει ένα μικτό / LGBT πλήθος με υπέροχη μουσική, φιλική εξυπηρέτηση και ένα πλούσιο μενού κοκτέιλ.

    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Έκθεση Καμπαρέ
    Μουσική

    Τελευταία ενημέρωση στις: 30-Ιαν-2024

    Έχουμε κάτι λάθος;

    Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.