/ adelaide-gay-bar /

Gay Bars της Αδελαΐδας

Για μια διασκεδαστική βραδιά στην Αδελαΐδα, ρίξτε μια ματιά σε ένα από αυτά τα δημοφιλή, γκέι μπαρ που ανήκουν σε γκέι μέσα και γύρω από την Αδελαΐδα.

Gay Bars της Αδελαΐδας

Mary's Poppin
Εικονίδιο τοποθεσίας

5 Τόπος Συναγωγής, Αδελαΐδα, Australia

Εμφάνιση στο χάρτη
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 17 ψηφοφορίες

Μια σχετικά νέα προσθήκη στη σκηνή του gay bar της Αδελαΐδας. Αυτό το εκκεντρικό κλαμπ, που ανήκει και διευθύνεται από βετεράνους του πάρτι In The Dark, βρίσκεται στην καρδιά του East End της Αδελαΐδας.

Το Mary's Poppin σερβίρει υπέροχα κοκτέιλ και προσφέρει παραστάσεις με drag show κάθε Σαββατοκύριακο. Ο DJ παίζει ποπ επιτυχίες και ο χορός ενθαρρύνεται.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Έκθεση Καμπαρέ
Χορός
Μουσική

Σαββατοκύριακο: Παρ, Σάβ 20:00 - 03:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Adelaide · γκέι μπαρ σε άλλες περιοχές

The LIBERTINE (CLOSED)
Εικονίδιο τοποθεσίας

137 Magill Road, Αδελαΐδα, Australia

Εμφάνιση στο χάρτη
Μια εμπειρία που ταιριάζει σε όλους. Το LIBERTINE προσφέρει γαλλική διακόσμηση με ζεστούς Γάλλους άντρες που σερβίρουν δημιουργικά και εξαίσια πιάτα.

Δοκιμάστε τα κοκτέιλ και τις ερήμους τους στο Noir Bar τις Παρασκευές, όταν παρουσιάζουν την παράσταση Prince of Boylesque. Ή εάν απολαμβάνετε ένα καλό βιβλίο και μια γλυκιά σαλάτα, το LIBERTINE παρέχει το χώρο.

Πολλές ημερομηνίες γίνονται εδώ. Αυτό το καφέ μπαρ που ανήκει σε γκέι βρίσκεται στο όμορφο Stepney (2 λεπτά με τα πόδια από το πλησιέστερο μετρό), 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αδελαΐδας.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Έκθεση Καμπαρέ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Go-Go Show
Ζωντανή μουσική
Μουσική
Εστιατόρια
Κατάστημα

Καθημερινή: 09:00 - 16:00

Σαββατοκύριακο: 09:00 - 17:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.