Βαρσοβία

Γκέι μπαρ

Η Βαρσοβία έχει δει περισσότερα νέα γκέι μπαρ τα τελευταία χρόνια, με την περιοχή Srodmiescie να φιλοξενεί τα περισσότερα καταστήματα

Γκέι μπαρ

Butero Bistro
Εικονίδιο τοποθεσίας

Μπράκα 3, Βαρσοβία, Poland

5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Ένας queer χώρος και ένα μπιστρό χωρίς αποκλεισμούς που σερβίρει εσπεράντο κουζίνα. Αν και έχουν μεγάλη γκάμα αλκοόλ, το κρασί είναι η κύρια εστίασή τους. Θα βρείτε πολλά έργα τέχνης LGBTQIA+ που εκτίθενται παντού. Την εποχή προσφέρουν υπαίθρια καθίσματα στον πολύχρωμο και ιδιόρρυθμο κήπο τους.
 
Το Butero είναι κρυμμένο στην πίσω αυλή της οδού Bracka (ακολουθήστε το νέον του ουράνιου τόξου) και είναι ανοιχτό από τις 3 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα από Τρίτη προς την Παρασκευή, από τις 11 το πρωί έως τα μεσάνυχτα Σάββατο και από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ Κυριακή.

Butero Bistro στη Βαρσοβία: Μια βασιλική συνάντηση σε έναν queer-friendly χώρο

Πρόσφατα, το Butero Bistro βρέθηκε στο διεθνές προσκήνιο. Αυτό συνέβη μετά από μια αυτοσχέδια επίσκεψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος επέλεξε αυτόν τον χώρο φιλικό προς την LGBTQIA+ για μια χαλαρή γευστική εμπειρία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Πολωνία. Η εκδήλωση δεν ήταν απλώς ένα σημείο αναφοράς για το μπιστρό, αλλά και ένα σημαντικό νεύμα για την κοινότητα LGBTQIA+ σε μια χώρα όπου η αναζήτηση για ένταξη συνεχίζεται.

Σε μια μοναδική ανατροπή μετά την επίσκεψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ, το Butero Bistro έβαλε σε δημοπρασία την καρέκλα που χρησιμοποιούσε ο Πρίγκιπας. Αυτή δεν είναι μια οποιαδήποτε καρέκλα. είναι ένα κομμάτι της ιστορίας, που συμβάλλει στη μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση της Πολωνίας, Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy. Με μια απλή σημείωση που γράφει "PRINCE WILLIAM", η καρέκλα χρησιμεύει ως σύμβολο της βασιλικής υποστήριξης για την κοινότητα LGBTQIA+.

Τώρα μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τη δημοπρασία και να υποβάλετε προσφορά ακολουθώντας αυτή η σύνδεση.

Κοντινότερος σταθμός: Metro Centrum

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
δωρεάν WiFi
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Εστιατόρια

Καθημερινά: 12 π.μ. - 11 μ.μ

Σαββατοκύριακο: 12 π.μ. - 12 μ.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 31-Ιαν-2024

Plan B
Εικονίδιο τοποθεσίας

Aleja Wyzwolenia 18, 00-999 Warszawa, Masovian Voivodeship, Πολωνία, Βαρσοβία, Poland

Εμφάνιση στο χάρτη

Ένα μπαρ φιλικό προς τα LGBT στη Βαρσοβία, το Plan B προσελκύει τοπικά εναλλακτικά, χαλαρά και καλλιτεχνικά πλήθη. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν καλλιτεχνικές παραστάσεις, περιστασιακές προβολές ταινιών και ηλεκτρονική χορευτική μουσική.

Ανοιχτό μέχρι αργά και σερβίρετε φαγητό μετά τα μεσάνυχτα.

Καθημερινά: Δευτ.-Πέμπτη: 1 μ.μ. - 2 π.μ

Σαββατοκύριακο: Παρ-Σάβ: 1 μ.μ. - 4 π.μ. Κυρ: 1 μ.μ. - 2 π.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 17-Nov-2023

Ramona Bar
Εικονίδιο τοποθεσίας

Widok, 00-023 Warszawa, Masovian Voivodeship, Πολωνία, Βαρσοβία, Poland

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Ramona Bar είναι ένα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους καφέ-μπαρ στη Βαρσοβία, με μοναδική ρετρό διακόσμηση και χαλαρή ατμόσφαιρα. Συχνά από πελάτες LGBT.

Ιδανικό για ποτά και ελαφριά γεύματα, τοπικές μπύρες και κοκτέιλ.

Καθημερινά: 4 μ.μ. - 2 π.μ

Σαββατοκύριακο: 4 μ.μ. - 4 π.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 17-Nov-2023

Miedzy Nami Cafe
Εικονίδιο τοποθεσίας

Bracka 20, 00-028 Warszawa, Masovian Voivodeship, Πολωνία, Βαρσοβία, Poland

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Między Nami Cafe, ένα μακροχρόνιο καταφύγιο για τους ομοφυλόφιλους στη Βαρσοβία, είναι ένα αγαπημένο σημείο συνάντησης για την καλλιτεχνική κοινότητα.

Πέρα από τις απολαυστικές προσφορές, λειτουργεί ως βιβλιοπωλείο, μουσικός κόμβος και γκαλερί τέχνης. Ζωντανό και πολυσύχναστο, ζωντανεύει από νωρίς έως τα μεσάνυχτα, προσκαλώντας διαφορετικές ψυχές να συνδεθούν και να δημιουργήσουν.

Καθημερινά: 9 π.μ. - 11 μ.μ

Σαββατοκύριακο: Παρ-Σάβ: 9 π.μ. - 12 π.μ. Ήλιος: Κλειστό

Τελευταία ενημέρωση στις: 17-Nov-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.