Νοκ άουτ San Antonio Texas Bar

Σαν Αντόνιο Γκέι Μπαρ

Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή των καλύτερων γκέι μπαρ στο Σαν Αντόνιο. Αυτή η πόλη έχει μια μέτρια αλλά διασκεδαστική γκέι σκηνή.

Σαν Αντόνιο Γκέι Μπαρ

Sparky's Pub
Εικονίδιο τοποθεσίας

1416 N Main Ave, Σαν Αντόνιο, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη
4.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 2 ψηφοφορίες

Παλιά γκέι παμπ αγγλικού στιλ στο gay bar San Antonio στη βόρεια κεντρική περιοχή. Το Sparky διαθέτει βίντεο DJ, τραπέζια μπιλιάρδου και μεγάλο εξωτερικό αίθριο.

Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε σπεσιαλιτέ ποτών happy hour μαζί με μια εκτενή λίστα κρασιών και ένα συμπαγές μενού με φαγητό στο μπαρ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Ζωντανή μουσική
Μουσική
Εστιατόρια

Καθημερινή: 15: 00-02: 00

Σαββατοκύριακο: 15: 00-02: 00

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Cobalt
Εικονίδιο τοποθεσίας

2022 Mccullough Avenue, San Antonio, Texas 78212, Ηνωμένες Πολιτείες, Σαν Αντόνιο, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Cobalt Club είναι ένα χαλαρό γκέι μπαρ στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. Σερβίρουν μπίρες και κοκτέιλ και είναι ένα ήσυχο μέρος για να πιείτε ένα γρήγορο ποτό και να χαλαρώσετε. Με εξαιρετικές τιμές και καλή εξυπηρέτηση, είναι το τέλειο μπαρ της γειτονιάς αν επισκέπτεστε την περιοχή.

Καθημερινά: 7 π.μ. - 2 π.μ

Σαββατοκύριακο: Σαβ: 7 π.μ. - 2 π.μ. Κυρ: 10:30 π.μ. - 2 π.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 16-Οκτ-2023

Purgatory
Εικονίδιο τοποθεσίας

1010 North Main Avenue, San Antonio, Texas 78212, Ηνωμένες Πολιτείες, Σαν Αντόνιο, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Purgatory είναι ένα γκέι μπαρ στο Σαν Αντόνιο, δημοφιλές μεταξύ των αρκούδων και των θαυμαστών τους. Η ατμόσφαιρα είναι αρκετά χαλαρή και φιλική, με υπέροχα ποτά και καλή μουσική, την οποία μπορείτε να απολαύσετε παρακολουθώντας τους gogos να χορεύουν σε μια υπερυψωμένη πλατφόρμα. 

Καθημερινά: 1 μ.μ. - 2 π.μ

Σαββατοκύριακο: 1 μ.μ. - 2 π.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 16-Οκτ-2023

2015 Place
Εικονίδιο τοποθεσίας

2015 San Pedro Avenue, San Antonio, Texas 78212, Ηνωμένες Πολιτείες, Σαν Αντόνιο, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη

Το 2015 Place είναι ένα γειτονικό μπαρ φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πιείτε μια παγωμένη μπύρα ή ένα κοκτέιλ της επιλογής σας, ενώ απολαμβάνετε αυτό που παίζεται σε πολλές τηλεοράσεις ή στο τζουκ μποξ. Υπάρχουν επίσης τραπέζια μπιλιάρδου, βελάκια και ιδιωτικό σαλόνι. Ακόμα καλύτερα, υπάρχει ένα αίθριο με πολλά τραπέζια και καρέκλες αν θέλετε να απολαύσετε ένα ποτό έξω.

Καθημερινά: 2 μ.μ. - 2 π.μ

Σαββατοκύριακο: 2 μ.μ. - 2 π.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 16-Οκτ-2023

Knockout
Εικονίδιο τοποθεσίας

1420 North Main Avenue, San Antonio, Texas 78212, Ηνωμένες Πολιτείες, Σαν Αντόνιο, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Knockout είναι ένα αθλητικό μπαρ LGBTQ+ στο San Antonio Strip. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να συγκεντρωθείτε για να παρακολουθήσετε αθλήματα στις 15 επίπεδες οθόνες τους. Έχουν επίσης τραπέζια μπιλιάρδου και περισσότερα παιχνίδια στο πίσω μέρος του μπαρ. 

Το μπαρ έχει τακτικές προσφορές ποτών, όπως ποτά πηγαδιού 1$ μετά τις 10:3 στο ThursGays και XNUMX$ ποτά τα Κυριακάτικα Fundays. Το μπαρ φιλοξενεί επίσης εκδηλώσεις, όπως drag shows, αποκριάτικα πάρτι και πολλά άλλα. Και δεν θα πεινάσετε ούτε εδώ. Εκτός από τα συνηθισμένα ποτά, το Knockout σερβίρει και bar food, από πλάκες και ορεκτικά μέχρι ολόκληρες πίτσες από την Pup's Pizza της διπλανής πόρτας.

Καθημερινά: 3 μ.μ. - 2 π.μ

Σαββατοκύριακο: 3 μ.μ. - 2 π.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 16-Οκτ-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.