Ποτό

Μπαρ και κλαμπ Gay New Delhi

Νέο Δελχί, η πολυεθνική και πολυπολιτισμική πρωτεύουσα της Ινδίας με μια μικρή και διακριτική γκέι σκηνή.

Υπάρχει νυχτερινή ζωή LGBTQ+ στο Νέο Δελχί;

Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι το Δελχί είναι όλα ιστορικά μνημεία και αγορές, ξανασκεφτείτε το. Η πρωτεύουσα μπορεί να υπερηφανεύεται για μια έντονη νυχτερινή ζωή με μπαρ και κλαμπ όλων των γεύσεων-συμπεριλαμβανομένων των γκέι μπαρ και κλαμπ του Δελχί. Ακόμη και τα περισσότερα «στρέιτ» μπαρ είναι φιλόξενα και φιλοξενούν βραδιές LGBTQ και αποκλειστικά gay πάρτι. Έτσι, αν βρίσκεστε στο Δελχί μετά το σκοτάδι, προετοιμαστείτε να κάνετε άλμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μπαρ και κλαμπ Gay New Delhi

Kitty Su
Εικονίδιο τοποθεσίας

Lobby Level The Lalit Hotel, Barakhamba Rd, Connaught Place, Νέο Δελχί, India

Εμφάνιση στο χάρτη
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 16 ψηφοφορίες

Το Kitty Su είναι ένα πολυτελές γκέι μπαρ και κλαμπ στην υπέροχη περιοχή του Νέου Δελχί Ξενοδοχείο Lalit. Είναι ανοιχτό ακόμη και μέρες την εβδομάδα και φιλοξενεί πολλούς drag performers από την ανερχόμενη σκηνή drag του Νέου Δελχί. Φιλοξενεί δημοφιλείς βραδιές ομοφυλοφίλων, όπως τις Τρίτες χωρίς αποκλεισμούς, και μερικές γυναικείες βραδιές, όπως το Cotton Candy.

Είναι ένα σκηνικό bouji - αυτό είναι τελικά ο Lalit. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε την αναδυόμενη γκέι σκηνή της Ινδίας σε ένα από τα καλύτερα τοπικά ξενοδοχεία της. Η ομοφυλοφιλία αποποινικοποιήθηκε το 2018. Στην πορεία, οι γκέι πολίτες της μεγαλύτερης δημοκρατίας του κόσμου μπήκαν από το κρύο. Περιμένετε tech μουσική, ποπ επιτυχίες τόσο από Ινδούς όσο και από δυτικούς καλλιτέχνες.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Λέσχη
αγαπητός
Μουσική

Καθημερινή: Δευ: Κλειστά Τρίτη-Παρασκευή: 10 μ.μ.-1 π.μ.

Σαββατοκύριακο: Σαβ-Κυρ: 10 μ.μ.

Τελευταία ενημέρωση στις: 27-Σεπ-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.