Χέλσινκι

Ξενοδοχεία Gay Ελσίνκι

Το Ελσίνκι έχει πολλά ξενοδοχεία για να διαλέξετε και είναι μια πολύ φιλόξενη πόλη για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες

Είναι φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους στο Ελσίνκι;

Το Ελσίνκι θεωρείται μια από τις πιο φιλικές προς τους LGBTQ+ πόλεις στον κόσμο. Η πόλη διαθέτει ισχυρή νομική προστασία για τα άτομα LGBTQ+ και μια φιλόξενη ατμόσφαιρα χωρίς αποκλεισμούς. Ξενοδοχεία όπως το Klaus K Hotel, το Clarion Hotel Helsinki και το Clarion Hotel Aviapolis συνεργάζονται περήφανα με τοπικούς LGBTQ+ οργανισμούς και υποστηρικτές όπως το We Speak Gay του Hannu Medina. Κατά τη διάρκεια των εορτασμών Υπερηφάνειας του Ελσίνκι, το Klaus K Hotel λειτουργεί ως το επίσημο «Σπίτι Υπερηφάνειας» που φιλοξενεί διάφορες εκδηλώσεις. Η ηγεσία της εταιρείας τονίζει επίσης τη σημασία της εμφανούς επίδειξης δέσμευσης στη διαφορετικότητα, με ορισμένα ξενοδοχεία να φέρουν σημαίες ουράνιου τόξου όλο το χρόνο.

πολυτελή ξενοδοχεία

The Hotel Maria
Εικονίδιο τοποθεσίας

Mariankatu 23, Χέλσινκι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Αυθεντική αίσθηση. Σύγχρονη πολυτέλεια.

Το The Hotel Maria στο Ελσίνκι, που άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2023, αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή στην πολυτελή σκανδιναβική φιλοξενία. Βρίσκεται κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο και την Πλατεία Γερουσίας και διαθέτει 117 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 38 σουιτών. Το ξενοδοχείο συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη πολυτέλεια, προσφέροντας δείπνο στο Restaurant Lilja, χαλαρό δείπνο στο Garden Terrace, ποτά στο Bar Maria και χαλάρωση στο αποκλειστικό Maria Spa.

Χαρακτηριστικά:
ταράτσα
Κήπος σε ταράτσα
Μπαρ
Ιαματική πηγή
Hotel Kämp
Εικονίδιο τοποθεσίας

Pohjoisesplanadi 29, Χέλσινκι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ιστορική Κομψότητα. Μοντέρνα Άνεση.

Το Hotel Kämp, που ιδρύθηκε το 1887, είναι ένα διάσημο πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά του Ελσίνκι. Γνωστό για τον μοναδικό συνδυασμό ιστορικής κομψότητας και μοντέρνας άνεσης, το ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, όπως το Brasserie Kämp και το Kämp Spa. Είναι ένας προτιμώμενος προορισμός για χαλάρωση και καλό φαγητό, που υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες σε ένα ιστορικό περιβάλλον.

Hotel St. George
Εικονίδιο τοποθεσίας

Yrjönkatu 13, Χέλσινκι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Πολυτέλεια.

Το Hotel St. George είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης του Ελσίνκι, που προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στην ευεξία. Με 148 μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, βρίσκεται κοντά στο πάρκο Old Church. Το ξενοδοχείο υπερηφανεύεται που προσφέρει στιγμές ηρεμίας και ευεξίας, αμφισβητώντας τις παραδοσιακές έννοιες της πολυτέλειας.

Lapland Hotels Bulevardi
Εικονίδιο τοποθεσίας

Μπουλεβάρδη 28, Χέλσινκι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ευρύχωρα δωμάτια. Καθηλωτική εμπειρία.

Το Lapland Hotels Bulevardi στο Ελσίνκι προσφέρει μια καθηλωτική σκανδιναβική εμπειρία, συνδυάζοντας τη νεωτερικότητα και τη φύση. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν σε δωμάτια με σάουνες και ντιζάιν μπανιέρες, απολαμβάνοντας βόρειες γαστρονομικές απολαύσεις στο Kultá Kitchen & Bar. Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται ανάμεσα σε ιστορικό περιβάλλον, προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια, ορισμένα με προσωπικά σπα, καθώς και γυμναστήριο και διάφορες επιλογές για φαγητό.

Ξενοδοχεία μεσαίας κατηγορίας

Hotel AX Helsinki
Εικονίδιο τοποθεσίας

Välimerenkatu 18, Χέλσινκι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Καθηλωτική εμπειρία. Cozy vibes.

Ανακαλύψτε ένα νέο βασίλειο έμπνευσης στο Hotel AX, μια μοναδική παιδική χαρά για τις τέχνες στην καρδιά του Ελσίνκι. Περισσότερο από απλή διαμονή, το Hotel AX είναι μια καθηλωτική εμπειρία τέχνης, που προσφέρει μια πύλη σε έναν κόσμο διαφορετικό από τον καθημερινό.

Ως πυξίδα σας στη ζωντανή καλλιτεχνική σκηνή του Ελσίνκι, το Hotel AX όχι μόνο προσφέρει ένα άνετο καταφύγιο αλλά σας προσκαλεί να εξερευνήσετε τις καλλιτεχνικές προσφορές της πόλης. Το ίδιο το ξενοδοχείο είναι ένας καμβάς δημιουργικότητας, κάνοντας κάθε διαμονή ένα καλλιτεχνικό ταξίδι.

Χαρακτηριστικά:
Κεντρική τοποθεσία
Polku Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Kurjolammentie 38, 03220 Nuuksio, Φινλανδία, Χέλσινκι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Nuuksio

Το Polku Hotel είναι ιδανικό για ανθρώπους που εκτιμούν τη φύση. Μέσα στο Εθνικό Πάρκο Nuuksio, μέσα σε ένα παρθένο περιβάλλον, το Polku Hotel προσφέρει μια ήρεμη απόδραση σε μικρή απόσταση από το Ελσίνκι.

Είτε αναζητάτε μια απόδραση με αγαπημένα πρόσωπα είτε σχεδιάζετε μια παραγωγική εταιρική εκδήλωση, βυθιστείτε στη φυσική λαμπρότητα του περιβάλλοντός μας. Θα φύγετε ανανεωμένοι και ανανεωμένοι.

Klaus K Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Μπουλεβάρντι 2-4, Χέλσινκι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κεντρική τοποθεσία. Όμορφο κτίριο.

Ανακαλύψτε τον μαγευτικό συνδυασμό αρ νουβό γοητείας και μοντέρνου σκανδιναβικού ντιζάιν στο Klaus K Hotel, που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης του Ελσίνκι. Φωλιασμένο σε ένα όμορφο αρ νουβό κτήριο, το ξενοδοχείο μας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία όπου η παράδοση συναντά τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Σε ιδανική τοποθεσία κοντά σε καταστήματα, γκαλερί, μουσεία και τουριστικά αξιοθέατα, το Klaus K Hotel προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλα όσα επιθυμείτε. Είτε κάνετε εξερεύνηση με τα πόδια είτε χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς, η κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου και η στάση του τραμ ακριβώς έξω εξασφαλίζουν βολικές συνδέσεις.

Βυθιστείτε στον μυστικιστικό κόσμο της φινλανδικής λαογραφίας και μυθολογίας, εμπνευσμένο από το εθνικό έπος της Φινλανδίας, Kalevala. Θέματα μυστικισμού, πάθους, επιθυμίας και ζήλιας ζωντανεύουν στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Ως το πρώτο μέλος του Preferred Hotels & ResortsTM στη Φινλανδία, το Klaus K Hotel διαθέτει μοναδικά δωμάτια τέχνης που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με διάσημους Φινλανδούς σύγχρονους καλλιτέχνες.

Χαρακτηριστικά:
κέντρο της πόλης
Hotel Helka
Εικονίδιο τοποθεσίας

Pohjoinen Rautatiekatu 23, Χέλσινκι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Βιώσιμο ξενοδοχείο. Φινλανδικό σχέδιο.

Φωλιασμένο στην καρδιά του Ελσίνκι, το Hotel Helka δεν είναι απλώς ένα μέρος για να μείνετε. είναι ένα ξενοδοχείο τέχνης και boutique με δέσμευση για ισότητα και βιωσιμότητα. Ως μέρος της πιστοποίησης Green Key και της εκστρατείας Discrimination Free Zone, η Helka αντιπροσωπεύει την ένταξη και τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές.

Κάθε διαμονή στο Hotel Helka συμβάλλει στα έργα της Φινλανδικής YWCA, υποστηρίζοντας κορίτσια και γυναίκες. Βυθιστείτε στο φινλανδικό ντιζάιν με τα έπιπλα Artek και απολαύστε ξεκούραστες νύχτες στα φινλανδικά κρεβάτια Hilding Anders στα προσεκτικά σχεδιασμένα δωμάτιά μας.

Αφεθείτε στο πρωινό μας, που περιλαμβάνει κυρίως βιολογικά και τοπικά καλούδια, προσφέροντας το τέλειο ξεκίνημα για τη μέρα σας. Ξεκινήστε ή ολοκληρώστε τη μέρα σας με χαλάρωση στη σάουνα επισκεπτών μας, προσθέτοντας μια νότα ηρεμίας στην εμπειρία σας στο Ελσίνκι.

Χαρακτηριστικά:
βιώσιμης
Hotel Arthur
Εικονίδιο τοποθεσίας

Vuorikatu 19, Χέλσινκι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Μεγάλη αξία. Κεντρική τοποθεσία.

Ανακαλύψτε την ιδιωτική και φιλόξενη ατμόσφαιρα του Hotel Arthur στο κέντρο της πόλης του Ελσίνκι, ακριβώς δίπλα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, θα βρείτε τα βασικά αξιοθέατα του Ελσίνκι, πολυκαταστήματα, θέατρα και τον ενθουσιασμό του Καζίνο Ελσίνκι. Το Hotel Arthur είναι γνωστό για την εξαιρετική εξυπηρέτηση, τη ζεστή φιλοξενία, την νόστιμη κουζίνα και την ασυναγώνιστη τοποθεσία του.

Καλωσορίζοντας πάνω από 100,000 επισκέπτες ετησίως, το Hotel Arthur είναι το σπίτι σας μακριά από το σπίτι στην καρδιά της πόλης. Απολαύστε την ευκολία να εξερευνήσετε τα κυριότερα σημεία του Ελσίνκι με ευκολία και επιστρέψτε στην άνεση του φιλόξενου καταφυγίου μας.

Clarion Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Tyynenmerenkatu 2, Χέλσινκι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εύκολα προσβάσιμο. Πισίνα στον τελευταίο όροφο.

Καλώς ήρθατε στο Clarion Hotel Helsinki, ένα ξεχωριστό ορόσημο με τους εμβληματικούς πύργους ύψους 78 μέτρων, που το καθιστούν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά του Ελσίνκι. Εδώ στο Clarion, επαναπροσδιορίζουμε τη διαμονή σας. δεν έχει να κάνει μόνο με τη διαμονή — είναι για το Clarion Living.

Βυθιστείτε στην πολυτέλεια με μια υπέροχη πισίνα στον τελευταίο όροφο στον 16ο όροφο, το κομψό Skyroom Bar, 425 κομψά δωμάτια, ένα σύγχρονο κέντρο εκδηλώσεων και το δελεαστικό εστιατόριο Kitchen & Table. Το Clarion Hotel Helsinki βρίσκεται στη ζωντανή συνοικία Jätkäsaari στο Δυτικό Λιμάνι, που περιβάλλεται από τα όμορφα θαλασσινά τοπία του Ελσίνκι. Η θαλάσσια ατμόσφαιρα, αισθητή σε όλο το ξενοδοχείο, προσθέτει μια μοναδική πινελιά στην εμπειρία σας.

Η αστική γοητεία του Jätkäsaari συμπληρώνεται από την εγγύτητά του στο κέντρο της πόλης του Ελσίνκι, εύκολα προσβάσιμο μέσω της κοντινής γραμμής του τραμ και περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από τη γραμμή του μετρό.

Hilton Helsinki Strand
Εικονίδιο τοποθεσίας

John Stenbergin ranta 4, Χέλσινκι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Παραθαλάσσια τοποθεσία, Εσωτερική πισίνα, Σάουνα

Το Hilton Helsinki Strand είναι ένα από τα καλύτερα τοποθετημένα και εξοπλισμένα ξενοδοχεία στο κέντρο του Ελσίνκι. Το ξενοδοχείο διαθέτει γραφική προκυμαία, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα και σύγχρονο εστιατόριο. Κάθε δωμάτιο διαθέτει καθαρές και μινιμαλιστικές επιλογές σχεδίασης, ευρύχωρη κάτοψη, παράθυρα με άπλετο φυσικό φως και τυπική σκανδιναβική θέα.

Η πιο βολική συγκοινωνία είναι διαθέσιμη σε απόσταση 4 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό Hakaniemen του μετρό.

Χαρακτηριστικά:
σύγχρονο εστιατόριο
θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα
γραφική παραθαλάσσια τοποθεσία
Scandic Grand Central Helsinki
Εικονίδιο τοποθεσίας

Vilhonkatu 13, Χέλσινκι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Σε κεντρική τοποθεσία, επιλογές πολυτελών δωματίων, εντυπωσιακό αρ νουβό κτήριο

Το Scandic Grand Central Hotel βρίσκεται σε ένα εκπληκτικό κτήριο αρτ νουβό. Το ξενοδοχείο είναι εξοπλισμένο με ένα αριστοκρατικό μπαρ και εστιατόριο του ξενοδοχείου, χαλαρωτική σάουνα και πρωινό σε μπουφέ. Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο διαχρονικά, μερικά με μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν μια ελαφριά και ευάερη αίσθηση. μερικά με ζεστή πολυτελή διακόσμηση που παρέχουν ένα πιο οικείο περιβάλλον. Όλες οι απόψεις είναι μοναδικές και όμορφες από μόνες τους, όπως το Εθνικό Θέατρο, το Μουσείο Τέχνης Ateneum, η εσωτερική πόλη, η όμορφη αυλή ή το καταπράσινο πάρκο Kaisaniemi.

Χαρακτηριστικά:
Πρωινός μπουφές
αριστοκρατικό μπαρ και εστιατόριο του ξενοδοχείου
χαλαρωτική σάουνα
Marski by Scandic
Εικονίδιο τοποθεσίας

Mannerheimintie 10, Χέλσινκι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Δωρεάν πρωινό, σε κεντρική τοποθεσία, Σάουνα

Το Marski by Scandic βρίσκεται στην καρδιά του Ελσίνκι, μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από τον πλησιέστερο σταθμό του τραμ. Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν πρωινό και χρήση του μοντέρνου εστιατορίου, του μπαρ και του καφέ. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν γυμναστήριο, 24ωρο κατάστημα σνακ και σάουνα.

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτια, ιδιωτικό μπάνιο και παροχές για τσάι και καφέ.

Χαρακτηριστικά:
24ωρο κατάστημα σνακ
Μπαρ
Καφετέρια
συμπεριλαμβανόμενο πρόγευμα
Γυμναστήριο
μοντέρνο εστιατόριο

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.