Μόντρεαλ

Γκέι Μόντρεαλ Ξενοδοχεία

Αναζητάτε το καλύτερο μέρος για να μείνετε γκέι ταξιδιώτες στο Μόντρεαλ;

Ξενοδοχεία ομοφυλόφιλων στο Μόντρεαλ ανά περιοχή

κοντά στο Gay Village

Το Gay Village του Μόντρεαλ είναι μικρό, αλλά σε καμία περίπτωση ήσυχο.

Η κύρια έλξη (χωρίς λογοπαίγνιο), η Rue Sainte-Catherine, μεταμορφώνεται σε μια πεζοδρομημένη βεράντα γεμάτη με πολύχρωμα μπαρ και εστιατόρια τους καλοκαιρινούς μήνες, με μια καλλιτεχνική εγκατάσταση με ουρανό με ουράνιο τόξο με τίτλο «Les Boules Roses» ή «Pink Balls» (ξανά , με το συμπάθειο).

Υπάρχουν ατελείωτα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και μπαρ για να περάσετε τις ηλιόλουστες μέρες και τις άγριες νύχτες σας, και τοπικά ορόσημα LGBT, συμπεριλαμβανομένου του μνημείου των θυμάτων του Chapel of Hope AIDS, βρίσκονται κοντά.
Hotel Birks Montreal
Εικονίδιο τοποθεσίας

1240 Place Phillips, Μόντρεαλ, Μόντρεαλ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτέλεια. Στο κέντρο του Μόντρεαλ.

Το Hotel Birks Montreal, είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται στο ιστορικό κτήριο Birks. Το boutique ξενοδοχείο διαθέτει φωτεινά και ευάερα δωμάτια, με μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν υπέροχη θέα στην πόλη. Υπάρχει η επιλογή να φάτε στο εστιατόριο Henri Brasserie του ξενοδοχείου, όπου θα βρείτε εκλεκτή γαλλική κουζίνα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο γκέι χωριό του Μόντρεαλ. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται κοντά σε δημοφιλή αξιοθέατα όπως το Μουσείο Καλών Τεχνών του Μόντρεαλ και η αγορά Bonsecours, τα οποία απέχουν λιγότερο από 30 λεπτά με τα πόδια.

Η γκέι σκηνή είναι κοντά, με δημοφιλή σημεία όπως Μπαρ Ρενάρντ, Καμπαρέ Μάντο και Σύνθετος ουρανός κάτω από 30 λεπτά με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
υποαλλεργικά δωμάτια
Μπαρ
παιδική τηλεόραση
γυμναστήριο
Δωρεάν Wi-Fi
χυμό
νοικοκυριό
σαλόνι
Αίθουσες
υπηρεσία στάθμευσης οχημάτων
Καμπίνα ντους
Boxotel Montreal
Εικονίδιο τοποθεσίας

175 Ontario St E, Μόντρεαλ

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Μοντέρνο. Κοντά στο Gay Village. Αυτοπεριεχόμενο. Βιώσιμος.
Το Boxotel Montreal είναι ένα αυτόνομο μοντέρνο ξενοδοχείο, το οποίο απέχει 18 λεπτά με τα πόδια από το γκέι χωριό. Το ξενοδοχείο υπερηφανεύεται για τη βιωσιμότητά του και είναι μέλος της Πράσινης Κάρτας. Εξασφαλίζουν ότι όλα τα προϊόντα τους είναι τοπικά, καθώς επίσης εστιάζουν στην υποκατανάλωση.

Το Boxotel διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε. μεγάλους χώρους καθιστικού, ψηλές οροφές και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια πιο ανεξάρτητη διαμονή στο ξενοδοχείο.

Λόγω της θέσης του κοντά στο γκέι χωριό, απέχει 17 λεπτά με τα πόδια από το πολύ δημοφιλές Μπαρ Ρενάρντ και Καμπαρέ Μάντο.
Studio Living
Εικονίδιο τοποθεσίας

1831 Rue Montcalm, Μόντρεαλ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Σχεδόν τέλειες κριτικές. Κοντά στο gay χωριό.
Κομψά στούντιο διαμερίσματα με σέρβις 2 λεπτά με τα πόδια από το gay χωριό του Μόντρεαλ. Τα διαμερίσματα είναι έξυπνα και προσφέρουν άπλετο φυσικό φως.

Βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο και κοντά στο σταθμό Beaudry του μετρό, αυτή η τοποθεσία παίρνει λίγο ξυλοδαρμό. Καθημερινά σερβίρεται ευρωπαϊκό πρωινό.

Αν ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο που δεν είναι αρκετά ξενοδοχείο, αυτά τα διαμερίσματα με υπηρεσία εξυπηρέτησης είναι ιδανικά.

Όταν είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε την πόλη, υπάρχουν πολλά μπαρ και εστιατόρια στην πόρτα σας, Λέσχη Ενότητας και  Ημερομηνία λέσχης βρίσκονται στο τέλος του δρόμου σας.
Χαρακτηριστικά:
πρωινό
σερβίρεται διαμέρισμα
Gite Le St-Christophe
Εικονίδιο τοποθεσίας

1597 St Christophe St, Μόντρεαλ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κεντρική τοποθεσία. Περίεργο και funky.
Αυτό το οικείο B & B 5 υπνοδωματίων είναι που βρίσκεται στο Gay Village του Μόντρεαλ. Τα φωτεινά, πολύχρωμα δωμάτια διαθέτουν καλωδιακή τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi.

Το πρωινό σερβίρεται κάθε πρωί και μπορείτε να κάνετε πλήρη χρήση του τζακούζι (όταν το επιτρέπει ο καιρός), του κήπου και της βεράντας στον τελευταίο όροφο.

Όταν είστε έτοιμοι για πάρτι, όλη η δράση είναι ακριβώς στο κατώφλι σας, Στερεοφωνική μπάρα είναι πολύ κοντά.
Χαρακτηριστικά:
πρωινό
Κήπος
τζακούζι
Sun Deck

Κέντρο

Το Center-Ville του Μόντρεαλ είναι μια από τις πιο ζωντανές και πιο πολιτιστικά πλούσιες περιοχές στον Καναδά.

Ορόσημα, μουσεία, γκαλερί και άλλα είναι παντού.

Ο κεντρικός δρόμος, η Rue Saint-Catherine, είναι γεμάτος εμπορικά κέντρα, μπουτίκ, ουρανοξύστες και σταθμούς του μετρό. Αυτός ο δρόμος συνδέεται επίσης με το Gay Village, λίγα λεπτά βόρεια.
The Ritz-Carlton Montreal
Εικονίδιο τοποθεσίας

1228 Sherbrooke St W, Μόντρεαλ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτελή. Στο κέντρο του Μόντρεαλ. Εξαιρετική τοποθεσία.
Το Ritz-Carlton Montreal είναι ένα πανέμορφο ξενοδοχείο 5 αστέρων, που βρίσκεται στο κέντρο του Μόντρεαλ. Καθώς βρίσκεται κοντά στο Μουσείο Καλών Τεχνών του Μόντρεαλ και το πολυτελές πολυκατάστημα Holt Refrew, αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στην ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσετε την πόλη.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως πισίνα στον τελευταίο όροφο με θαλασσινό νερό, που προσφέρει υπέροχη θέα στον ορίζοντα της πόλης. Θα βρείτε μαρμάρινα τζάκια, πολυελαίους και μεγάλα δωμάτια που θα κάνουν τη διαμονή σας να αισθάνεται ξεχωριστή.

Μια εξαιρετική πολυτελής επιλογή για φαγητό είναι το εστιατόριο Maison Boulud του ξενοδοχείου. Η τοπική γκέι σκηνή είναι κοντά στο ξενοδοχείο, δημοφιλή μέρη όπως Μπαρ κοκτέιλ και Γραμμή αποθεμάτων απέχουν μόλις 13 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
γυμναστήριο
Γυμναστήριο
πλυντήριο
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Ατμόλουτρο/Χαμάμ
wi-fi
Hôtel Le Crystal
Εικονίδιο τοποθεσίας

1100 Rue de la Montagne, Μόντρεαλ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Θέα στην πόλη. Μεγάλες Σουίτες.
Το Hôtel Le Crystal είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, που βρίσκεται στο κέντρο του Μόντρεαλ. Μόλις ένα τετράγωνο μακριά από τη Rue Sainte-Catherine, δημοφιλή καταστήματα υψηλών προδιαγραφών βρίσκονται στο κατώφλι σας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ολόκληρους τοίχους από γυαλί, δίνοντάς του μια μοντέρνα αίσθηση και σας προσφέρει υπέροχη θέα στην πόλη. Όλα τα δωμάτια είναι σουίτες και έχουν μεγάλο καθιστικό. Τα μπάνια διαθέτουν βαθιές μπανιέρες που είναι ιδανικές για χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα εξερεύνησης.

Το διώροφο εστιατόριο Laurentien La Coupole του ξενοδοχείου σερβίρει νόστιμα τοπικά φρέσκα υλικά και ποτά. Εναλλακτικές λύσεις σε αυτό είναι πολλές και κοντά στο ξενοδοχείο.

Η γκέι σκηνή του Μόντρεαλ είναι επίσης κοντά, με δημοφιλείς χώρους όπως π.χ Λε Σαλόν Μπιστρό και Μπαρ Ρενάρντ είναι μόλις 8 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
κέντρο γυμναστικής
στάθμευση
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Σάουνα
Ιαματική πηγή
wi-fi
Chateau Versailles
Εικονίδιο τοποθεσίας

1659 Sherbrooke Street West, Montr?al H3H 1E3,, Μόντρεαλ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κομψό και πολυτελές. Εξαιρετικά δωμάτια.
Ένα άψογο ξενοδοχείο 4 αστέρων που είναι ιδιαίτερα φιλόξενο για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες και βρίσκεται κοντά στο Gay Village.

Τα μεγάλα, άρτια εξοπλισμένα δωμάτια είναι κομψά και άνετα με κάθε δωμάτιο με μικρή κουζίνα και ταινίες κατά παραγγελία.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο και σερβίρεται πρωινό κάθε πρωί.

Υπάρχει επίσης ένα γυμναστήριο, ώστε να μπορείτε να ανεβάσετε αυτούς τους δικέφαλους μυς πριν πάτε σε κοντινά μπαρ όπως Μπαρ Άιγκλ or Γραμμή αποθεμάτων.

Υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα εστιατόρια και μπαρ για να εξερευνήσετε στην περιοχή.
Χαρακτηριστικά:
πρωινό
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Auberge Le Pomerol
Εικονίδιο τοποθεσίας

819 Maisonneuve East Blvd, Μόντρεαλ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Οικονομικό ξενοδοχείο κοντά στο Gay Village. Καλή τιμή.
Το Auberge Le Jardin d'Antoine είναι ένα δημοφιλές ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Rue Saint-Denis στο Quartier Latin, σε πολύ μικρή απόσταση με τα πόδια από το Γκέι χωριό.

Τα άρτια εξοπλισμένα δωμάτια διαθέτουν ξύλινο δάπεδο, εμφανή τούβλα και ξύλινα πάνελ και σπιτική διακόσμηση. Εάν κάνετε αναβάθμιση σε σουίτα, θα έχετε μια μπανιέρα με υδρομασάζ και ένα σαλόνι.

Θα μείνετε σε έναν πολυσύχναστο δρόμο σε ένα πολιτιστικά πλούσιο μέρος της πόλης.

Όταν είστε έτοιμοι να κάνετε πάρτι, υπάρχουν πολλά γκέι μπαρ ακριβώς στο κατώφλι σας, Σύνθετος ουρανός είναι ένα από τα αγαπημένα μας gay superclub στη χώρα.
Χαρακτηριστικά:
πρωινό
Hot Tub
Hotel St-Denis
Εικονίδιο τοποθεσίας

1254, Rue St-Denis ;,, Μόντρεαλ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Καλή τιμή. Καλή τοποθεσία.
Ένα άνετο, παλιό σχολείο ξενοδοχείο που βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της δράσης. Στερεοφωνική μπάραΗ πανεπιστημιούπολη, να Ταβέρνα Νορμανδία βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια, οπότε είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το δρόμο της επιστροφής αργά το βράδυ.

Τα απλά επιπλωμένα δωμάτια είναι άνετα και όταν είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε την πόλη, πολλά υπέροχα αξιοθέατα βρίσκονται στο κατώφλι σας.

Το Καρτιέ Λατέν απέχει μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια. Αυτή είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε να κάνετε Gay Montreal με προϋπολογισμό.

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.