Σαντορίνη · Παραλίες ομοφυλόφιλων

Σαντορίνη · Παραλίες ομοφυλόφιλων

Ελέγξτε τις όμορφες και χαλαρωτικές παραλίες της Σαντορίνης.

Σαντορίνη · Παραλίες ομοφυλόφιλων

Columbo Beach
Εικονίδιο τοποθεσίας

Παραλία Κολούμπο, Σαντορίνη, Ελλάδα

Εμφάνιση στο χάρτη
2.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 10 ψηφοφορίες

Ίσως η πιο απομονωμένη και παρθένα παραλία, που βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή του Santorni (περίπου 4 χλμ. Από την Οία και 12 χλμ. Από τα Φηρά).

Το Columbo Beach είναι δημοφιλές σε γκέι επισκέπτες, sunbathers και γυμνιστές που τους αρέσει λίγο περισσότερο απόρρητο. Αυτή η ήσυχη παραλία είναι καλυμμένη με μαύρη γκρίζα άμμο, μικροσκοπικά βότσαλα και υπάρχει μια σπηλιά κοντά. Η παραλία είναι προσβάσιμη με αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα.

Σταθμεύστε το όχημά σας στο δρόμο και μετά ακολουθήστε ένα στενό μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία. Τα φαγητά και τα ποτά είναι λιγοστά εδώ, οπότε καλό είναι να φέρετε τις δικές σας προμήθειες.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Καφετέρια

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Vlychada Beach
Εικονίδιο τοποθεσίας

Βλυχάδα, Σαντορίνη, Ελλάδα

Εμφάνιση στο χάρτη
3.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 20 ψηφοφορίες

Βρίσκεται στη νότια Σαντορίνη, η παραλία Βλυχάδα (γνωστή και ως "Παραλία της Σελήνης") φημίζεται για το σεληνόμορφο τοπίο της, τη σκοτεινή άμμο, τα βότσαλα και τους μεγάλους βραχώδεις σχηματισμούς που έχουν χαραχτεί όμορφα από τον άνεμο.

Το πιο απομακρυσμένο τμήμα της παραλίας είναι δημοφιλές στους γκέι που κάνουν ηλιοθεραπεία και γυμνιστές. Η άλλη πλευρά της παραλίας είναι μια πιο «mainstream» περιοχή που ονομάζεται «Θέρος» όπου μπορείτε να απολαύσετε κοκτέιλ, να γευματίσετε και να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα.

Υπάρχει μια ταβέρνα που ενοικιάζει ξαπλώστρες και ομπρέλες.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Καφετέρια

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.