Παραλία Πατάγια Γκέι

Παραλία Πατάγια Γκέι

Το Jomtien, που βρίσκεται δίπλα στο South Pattaya, φιλοξενεί τη δημοφιλέστερη γκέι παραλία της Ταϊλάνδης και φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους μπαρ, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται ακριβώς δίπλα στην παραλία ή γύρω από το Jomtien Complex.

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Pattaya και σκέφτεστε να μείνετε στο Jomtien; Ελέγξτε τη λίστα μας ξενοδοχεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους στο Jomtien ή το αγαπημένο μας πολυτελή ξενοδοχεία Pattaya.
Jomtien Beach

Παραλία Πατάγια Γκέι

Dongtan Gay Beach at Jomtien
Εικονίδιο τοποθεσίας

Dongtan Beach Road, Πατάγια, Thailand

Εμφάνιση στο χάρτη
3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 10 ψηφοφορίες

Ο Ντονγκτάν συνήθιζε μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες στην Ταϊλάνδη. Τώρα η παραλία προσελκύει μια πιο διαφορετική ομάδα τουριστών, αποδήμων και ντόπιων, σχεδόν όλο το χρόνο.

Ο Ντονγκτάν απασχολείται το απόγευμα και τα σαββατοκύριακα με πλήθη να επιστρέφουν στα ξενοδοχεία τους περίπου στις 6:XNUMX. Το γκέι τμήμα της παραλίας Dongtan βρίσκεται μπροστά Rabbit Resort.

Σήμερα, ο δεντρόφυτος περίπατος έχει καθαριστεί και έχει κλείσει για κυκλοφορία. Οι ξαπλώστρες και οι πωλητές φαγητού του δρόμου έχουν αφαιρεθεί, αλλά τα κοντινά καφέ και εστιατόρια παραμένουν ανοιχτά.
Χαρακτηριστικά:
παραλία
Καφετέρια
Massage
Εστιατόρια
Shop

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.