/ adelaide-gay-παραλίες /

Παραλίες στην Αδελαΐδα

Ώρα να κάνετε ηλιοθεραπεία (μεταξύ άλλων); Επισκεφτείτε μια από αυτές τις δημοφιλείς γκέι παραλίες, προαιρετικές για ρούχα μέσα και γύρω από την Αδελαΐδα.

Παραλίες στην Αδελαΐδα

Maslin Beach
Εικονίδιο τοποθεσίας

Παραλία Maslin, Αδελαΐδα, Australia

Εμφάνιση στο χάρτη
3.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 20 ψηφοφορίες

Η πλησιέστερη παραλία «προαιρετικά ρούχα» στην Αδελαΐδα. Η παραλία Maslin απέχει 45χλμ. από το κέντρο της πόλης. Η διαδρομή μέχρι την παραλία σας οδηγεί μέσα από το γραφικό Morphett Vale, ενώ υπάρχουν πολλοί χώροι στάθμευσης σε βολική τοποθεσία κοντά στη θάλασσα.

Το γυμνό μπάνιο επιτρέπεται μόνο στο νότιο μισό της παραλίας, περίπου μισό χιλιόμετρο ακτογραμμής συνολικά. Ωραίο και αμμώδες, περιτριγυρισμένο από γκρεμούς - πολύ γραφικό.

Η Νότια Αυστραλία φημίζεται για τις φανταστικές εγκαταστάσεις της στην παραλία και η παραλία Maslin έχει πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες - υπάρχουν τουαλέτες, ντους και καφέ σε κοντινή απόσταση.

Σε αντίθεση με το Κουίνσλαντ, ο γυμνισμός επιτρέπεται εδώ - επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως σας διώξουν οι αρχές. Τώρα βγάλε το σετ σου και χαλάρωσε!
Χαρακτηριστικά:
παραλία

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Pelican Point Beach
Εικονίδιο τοποθεσίας

Παραλία Pelican Point, Αδελαΐδα, Australia

Εμφάνιση στο χάρτη
3.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 5 ψηφοφορίες

Μια παραλία γυμνιστών που βρίσκεται περίπου 220 χλμ. από την Αδελαΐδα με το αυτοκίνητο - αρκετά μακριά, αλλά αξίζει τη διαδρομή. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Pelican Point Nudist Resort.

Δεν υπάρχουν δημόσιες εγκαταστάσεις εδώ, οπότε μη διστάσετε να στήσετε μια σκηνή και να κάνετε κανό, ωτοστόπ - όλα γυμνά, φυσικά. Προσέξτε μόνο να φοράτε προστασία, τα βράχια μπορεί να είναι αρκετά αιχμηρά κατά τόπους.
Χαρακτηριστικά:
παραλία

Τελευταία ενημέρωση στις: 19-Οκτ-2023

Beachport Beach
Εικονίδιο τοποθεσίας

Παραλία Beachport, Αδελαΐδα, Australia

Εμφάνιση στο χάρτη
3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

Βρίσκεται 350 χιλιόμετρα μακριά από την Αδελαΐδα, μεταξύ των πόλεων Beachport και Robe. Πρόκειται για μια μεγάλη παραλία με παραλία με πολλούς αμμόλοφους, μια γραφική κοραλλιογενή περιοχή και περιστασιακές επικίνδυνες παλίρροιες.

Το γυμνό τμήμα της παραλίας βρίσκεται κοντά στο Sunland Holiday Village - το οποίο προσφέρει επίσης γυμνό κάμπινγκ αν θέλετε να μείνετε τη νύχτα.
Χαρακτηριστικά:
παραλία

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.