Ξενοδοχεία Ρίο Ντε Τζανέιρο

Παραλίες Γκέι Ρίο ντε Τζανέιρο

Δείτε τις όμορφες και χαλαρωτικές gay παραλίες του Ρίο ντε Τζανέιρο

Παραλίες Γκέι Ρίο ντε Τζανέιρο

Farme Gay Beach
Εικονίδιο τοποθεσίας

Ρίο Ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Εμφάνιση στο χάρτη
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 5 ψηφοφορίες

Η παραλία Farme Gay, που πήρε το όνομά της από τη Rua Farme de Amoedo, έναν υψηλό δρόμο μέσω του Ιπανέμα γεμάτη με γκέι νυχτερινή ζωή και πολιτισμό, βρίσκεται ακριβώς κάτω από αυτόν τον δρόμο.

Οι ντόπιοι το παρατσούκλι «Barbie Land», ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τους όμορφα λάτρεις και τους καλογυαλισμένους άνδρες που παρελαύνουν σε αυτή την παραλία. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί χρησιμοποιώντας αυτόν τον όρο στην πόλη, μερικοί άνδρες μπορεί να το βρουν προσβλητικό!

Το γκέι τμήμα της παραλίας χαρακτηρίζεται ξεκάθαρα με αμέτρητα πανό με ουράνιο τόξο και πανέμορφους Βραζιλιάνους με μικροσκοπικά speedos. Αν αυτό δεν είναι αρκετά προφανές, αναζητήστε το Posto (πύργους ναυαγοσώστης) 8 και 9: η γκέι παραλία είναι εδώ.

TG Fun Fact! Το Posto 9 είναι στην πραγματικότητα όπου γράφτηκε το τραγούδι bossa nova «The Girl from Ipanema», έτσι ένα υπέροχο μέρος για να ζήσετε τη φαντασία σας «ψηλός, μαύρισμα, νέος και υπέροχος».

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Φεβ-2024

Copacabana Bolsa Beach
Εικονίδιο τοποθεσίας

Ρίο Ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Εμφάνιση στο χάρτη
4.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

Η Praia de Bolsa είναι μια παραλία στην οποία συχνάζουν πολλές τρανς γυναίκες από όλο το Ρίο και οι θαυμαστές τους. Αυτό το τμήμα της άμμου είναι δημοφιλές στην τρανς κοινότητα, καθώς συχνά πραγματοποιούν παραστάσεις σε κοντινούς χώρους μεταξύ του μπάνιου και της παρέλασης στον καυτό ήλιο του Ρίο. Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το Copacabana Palace Hotel, επομένως είναι εύκολο να εντοπιστεί.

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Φεβ-2024

Latest Ρίο Ντε Τζανέιρο Προσφορές ξενοδοχείων

Καταπληκτικές προσφορές, καταπληκτικά ξενοδοχεία

Praia do Abricó
Εικονίδιο τοποθεσίας

Praia de Grumari Ρίο ντε Τζανέιρο, Ρίο Ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Εμφάνιση στο χάρτη
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 10 ψηφοφορίες

Η Praia do Abricó είναι η μοναδική παραλία γυμνιστών του Ρίο. Προσελκύει ένα μικτό πλήθος. Θα δείτε πολλούς ομοφυλόφιλους Βραζιλιάνους άντρες στο buff. Βρίσκεται στην περιοχή Γρουμάρι.

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να φτάσετε. Δεν υπάρχουν συγκοινωνιακές συνδέσεις, αλλά θα μπορείτε να φτάσετε εκεί αν νοικιάσετε αυτοκίνητο. Μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο για το εμπορικό κέντρο Recreio και να πάρετε ένα Uber από εκεί.

Χαρακτηριστικά:
παραλία γυμνιστών

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Φεβ-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.