Praia Mole

Παραλίες Φλοριανόπολη Γκέι

Το Florianopolis είναι ένα εκπληκτικό νησί της Βραζιλίας με μερικές εξαιρετικές παραλίες, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς ομοφυλοφιλικής παραλίας Mole (Praia Mole).

Παραλίες Φλοριανόπολη Γκέι

Praia Mole
Εικονίδιο τοποθεσίας

Florianopolis, Βραζιλία

3.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

Το Praia Mole είναι μια ειδυλλιακή παραλία με εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς. Δεν είναι αποκλειστικά γκέι παραλία, αλλά προσελκύει μεγάλο πλήθος γκέι - ειδικά κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού. Αν και το "Praia Mole" δεν είναι εντελώς γκέι, η περιοχή γύρω από το "Bar do Deca" είναι αποκλειστικά γκέι. Επίσης, και πιο σημαντικό, ακριβώς δίπλα στο Praia Mole υπάρχει ένα μονοπάτι που οδηγεί στην "Praia da Galleta" που είναι μια παραλία γυμνιστών (δεν χρειάζεται να είστε γυμνοί, μόνο αν θέλετε) και μπορούμε να σκεφτούμε την παραλία 80% γκέι. Πολλοί ομοφυλόφιλοι πάνε για κρουαζιέρες εκεί.

Το γκέι μπαρ Μπαρ Ντέκα βρίσκεται σε αυτή την παραλία. Πάντα θα βρείτε ένα πλήθος γκέι γύρω από την παραλία έξω από αυτό το μπαρ.

Τελευταία ενημέρωση στις: 4-Ιαν-2021

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.