Drag Shows του Άμστερνταμ

Drag Shows του Άμστερνταμ

Το Άμστερνταμ έχει μια μεγάλη σκηνή καμπαρέ και drag. Αυτή είναι η πιο ανατρεπτική πόλη της Ευρώπης, επομένως δεν έχετε καμία επιλογή

The Amsterdam Drag Show
Εικονίδιο τοποθεσίας

Cruquiusweg 67b, 1019 AT Άμστερνταμ, Ολλανδία, Άμστερνταμ, Ολλανδία

Εμφάνιση στο χάρτη
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 11 ψηφοφορίες

Το πιο εντυπωσιακό Drag show στην Ευρώπη μπαίνει στη δεύτερη σεζόν του. Αποκλειστικά για να δείτε στο θέατρο Harbour Club στο Άμστερνταμ. Οι μεγαλύτεροι σταρ του Drag λάμπουν σε αυτό το σόου που μοιάζει με τρενάκι. Η παράσταση σε πιάνει και δεν σε αφήνει μέχρι να φύγεις από το θέατρο χορεύοντας.

Το υπέροχο επιθεωρητικό σόου του The Dutch Drag Dynasty είναι ένα ξεχωριστό γεγονός: είναι μεγαλειώδες, πολύχρωμο, υπερβολικό και σαγηνευτικό! Αυτή είναι μια γιορτή για όλους.

Μεγάλα ονόματα από τη διεθνή σκηνή των drag queen, μεταξύ των οποίων η Miss Continental και η νικήτρια του RuPaul's Drag Race Holland 2η σεζόν Vanessa Van Cartier και νικητής του RuPaul's Drag Race Holland 1η σεζόν Envy Peru, αποτελούν μέρος του κανονικού καστ, αλλά δεν σταματά εκεί. Η Skyla Versai, η αρχική βασίλισσα των προσβολών από τη Νέα Υόρκη, φιλοξενεί την εκπομπή. Η Janey Jacké από το RuPaul's Drag Race UK versus the World, Οι Sederginne, Axel Andrews και My Little Puny είναι μόνο μερικά από τα κορυφαία ονόματα που θα εξασφαλίσουν ότι αυτή είναι μια βραδιά που θα μείνει στο μυαλό κάθε επισκέπτη για πολύ καιρό.

Οι εκπομπές εκτελούνται κάθε μήνα, δείτε τον ιστότοπο για ημερομηνίες/ώρες παραστάσεων, λεπτομέρειες και για να κλείσετε εισιτήρια. Μπορείτε επίσης να δείτε το βίντεο της πρεμιέρας εδώ.

Χαρακτηριστικά:
Έκθεση Καμπαρέ
Μουσική

Τελευταία ενημέρωση στις: 25-Ιαν-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.