Savannah Gay Tours

Savannah Gay Tours

Η συλλογή μας με τις καλύτερες εκδρομές στη Σαβάνα, συμπεριλαμβανομένων των ανιχνεύσεων παμπ και των περιηγήσεων με τα πόδια.

 

Savannah Gay Tours

Yes, Queen! Tour
Εικονίδιο τοποθεσίας

Savannah, ΗΠΑ

Μια επίσκεψη στη Σαβάνα δεν θα ήταν πλήρης χωρίς να συμμετάσχετε στη Νο 1 Μοναδική Περιήγηση με φανταστικά Drag Queens και τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ μπαρ στο κέντρο της Σαβάννας!

Η μοναδική ανίχνευση παμπ θα σας μεταφέρει από την Broughton Street στην City Market, επισκέπτοντας πολλά δημοφιλή σημεία στο δρόμο. Θα είστε σίγουροι ότι θα κάνετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Κάθε μπαρ που επισκέπτεστε έχει δημιουργήσει ένα ειδικό ποτό που μπορείτε να παραγγείλετε μόνο όταν ταξιδεύετε με τις βασίλισσες.

Οι εκδρομές ξεκινούν στις 8 μ.μ. και αρχίζουν στο El Rocko Lounge. Πρέπει να είστε 21 ετών και άνω για να απολαύσετε αυτήν την περιοδεία. Ετοιμαστείτε να τραγουδήσετε και να χορέψετε στην πόλη καθώς μαθαίνετε να γιορτάζετε σαν αληθινή βασίλισσα.

Τελευταία ενημέρωση στις: 12-Aug-2021

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.