Greece Gay Tours

Greece Gay Tours

Η συλλογή των καλύτερων περιηγήσεων στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων πολιτιστικών περιηγήσεων, περιηγήσεων με τα πόδια και περιηγήσεων πλήρους πακέτας.

Greece Gay Tours

Alternative Athens - Gay & Lesbian Athens Nightlife Tour
Εικονίδιο τοποθεσίας

Αθήνα, Ελλάδα

Εμφάνιση στο χάρτη
4.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

Η Αθήνα δεν είναι απλώς μια πόλη φιλική προς το LGBTQ. Είναι ένα μέρος με μια πολύ μακρά ιστορία σεξουαλικού φιλελευθερισμού που υπερηφανεύεται για την τροφοδοσία όλων των κοινοτήτων του, παρέχοντας σε όλους το ευρύτερο δυνατό φάσμα επιλογών. Ελάτε να δείτε πώς μπορεί να είναι η γκέι νυχτερινή ζωή της Αθήνας όταν γνωρίζετε όλα τα μέρη για να πάτε!

"Υπάρχει L και υπάρχει G - άνδρες και γυναίκες έχουν διαφορετικές περιηγήσεις και οδηγούς. Θα συρθείτε σε περίπου τέσσερα ή πέντε από τα πιο καυτά gay μπαρ και νυχτερινά σημεία στην Αθήνα, συμπεριλαμβανομένου του πιο καυτού LGBTQ κλαμπ της στιγμής. Θα μάθετε σχετικά με τις γειτονιές καθώς και τους χώρους διεξαγωγής. Έχουμε προγραμματίσει αρκετό χρόνο σε κάθε σημείο για να γνωρίσουμε ανθρώπους στην πορεία."

Αυτή η περιοδεία της gay gay nightlife στην Αθήνα θα σας οδηγήσει να εξερευνήσετε τρεις διαφορετικές γειτονιές που μαζί αποτελούν την καρδιά της σκηνής LGBTQ της Αθήνας. Θα έχετε μια αίσθηση της ποικιλίας των χώρων και των γκέι μπαρ που προσφέρει η Αθήνα. Από την άλλη πλευρά, ενώ η μουσική, η ατμόσφαιρα και το πλήθος μπορεί να αλλάξουν από τόπο σε τόπο - θα σταματήσετε τόσο σε πιο ήσυχα τοπικά μέρη όσο και σε κλαμπ με μεγάλα ονόματα, συμπεριλαμβανομένης μιας τελευταίας στάσης στο νούμερο ένα σημείο στην πόλη.

Φυσικά, ο οδηγός σας θα είναι διαθέσιμος για να παρέχει οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες μπορεί να χρειαστείτε και οι εκδρομές διαρκούν περίπου 3 ώρες. Η ελάχιστη ηλικία συμμετοχής στην περιοδεία είναι 18 ετών και θα λάβετε 1 δωρεάν ποτό ανά άτομο.
Χαρακτηριστικά:
αγγλόφωνους οδηγούς
εξατομικευμένη

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Notos Travel Santorini
Εικονίδιο τοποθεσίας

Notos Travel Σαντορίνη, Σαντορίνη, Ελλάδα

Εμφάνιση στο χάρτη
Το Notos Travel Santorini είναι ένας φιλικός προς τους ομοφυλόφιλους ταξιδιωτικούς πράκτορες πολυτελείας που ειδικεύεται στην προβολή των καλύτερων χαρακτηριστικών των Νήσων.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία εκδρομών από ιστορικά αξιοθέατα, πολιτιστικές εκδρομές, εκδρομές με φαγητό και κρασί, πεζοπορία, ιππασία, σαφάρι τζιπ και κρουαζιέρες με καταμαράν και ακόμη και μια περιήγηση στο μύθο της Ατλαντίδας για να αναφέρουμε μερικές!

Το Notos Travel θα προσαρμόσει ακόμη και ένα ταξίδι σε εσάς, αν χρειαστεί, για να δείτε τα μέρη του νησιού που θέλετε όταν μένετε στη Σαντορίνη. Δρομολόγια μπορούν να γίνουν όλη την ημέρα με ιδιωτικές περιηγήσεις επίσης διαθέσιμες για αυτήν την πολυτελή αίσθηση εκδρομής.

Ιδανικό για ζευγάρια και γκρουπ που θέλουν να προσθέσουν κάτι ιδιαίτερο στο ταξίδι τους, καθοδηγούμενο από τοπικούς εμπειρογνώμονες που επίσης μιλούν άπταιστα ισπανικά εάν χρειαστεί.

Εκτός από τις επιλογές εκδρομών, το Notos Travel παρέχει επίσης υπηρεσία μεταφοράς κατά παραγγελία από και προς το λιμάνι / αεροδρόμιο, οικιακού τύπου και μπορεί να είναι κοινόχρηστο, ιδιωτικό και πολυτελές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο για λεπτομέρειες για όλες τις διαθέσιμες περιηγήσεις και υπηρεσίες καθώς και για απευθείας κράτηση.

 
Χαρακτηριστικά:
κρουαζιέρες
κουλτούρα
εκδρομές.
Φαγητό
ιστορία
κρασί

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.