Κροατία Gay Tours

Κροατία Gay Tours

Η συλλογή των καλύτερων περιηγήσεων στην Κροατία, συμπεριλαμβανομένων πολιτιστικών περιηγήσεων, περιηγήσεων με τα πόδια και περιηγήσεων πλήρους πακέτας.

Κροατία Gay Tours

Catamaran Sailing
Εικονίδιο τοποθεσίας

kvarnerska cesta 35, Matulji, Croatia

Εμφάνιση στο χάρτη

Ζήστε την απόλυτη πολυτέλεια και άνεση με το ιδιωτικό, all-inclusive μας κρουαζιέρες κατά μήκος της μαγευτικής ακτής της Κροατίας. Ως εταιρεία φιλική προς τους ομοφυλόφιλους, είμαστε περήφανοι να παρέχουμε ένα φιλόξενο και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον για όλους τους ταξιδιώτες.

Αναχωρώντας από τη γραφική πόλη Trogir, οι 3-7 ημέρες κρουαζιέρες μας προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό χαλάρωση, εξερεύνηση και περιπέτεια. Με τον έμπειρο κυβερνήτη μας στο τιμόνι και α ταλαντούχος μάγειρας ετοιμάζει νόστιμα γεύματα, μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε τη θέα που κόβει την ανάσα ενώ απολαμβάνετε ένα λαχταριστό πρωινό, μεσημεριανό γεύμα 3 πιάτων, σνακ και ποτά.

Τα ευρύχωρα καταμαράν Lagoon 450F και Lagoon 52F μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα σε 6 και 8 επιβάτες αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας μια εξατομικευμένη και αξέχαστη κρουαζιέρα εμπειρία. Επιλέξτε από τα σταθερά δρομολόγιά μας ή προσαρμόστε το ταξίδι σας ανάλογα με το δικό σας προτιμήσεις. Ξεκινήστε διακοπές μιας ζωής και ανακαλύψτε τα κρυμμένα διαμάντια της Κροατίας εκπληκτική ακτογραμμή.

Κρουαζιέρα ημέρας 3: Trogir - Solta - Hvar - Brac - Trogir
Κρουαζιέρα ημέρας 4: Trogir - Solta - Vis - Hvar - Brac - Trogir
Κρουαζιέρα ημέρας 5: Trogir - Brac - Hvar - Vela Luka - Vis - Solta - Trogir
Κρουαζιέρα ημέρας 6: Trogir - Zlarin - Skradin - Sibenik - Primosten - Blue Lagoon - Trogir
Κρουαζιέρα ημέρας 7: Trogir - Brac - Hvar - Korcula - Pakleni islands - Brac - Blue Lagoon - Trogir

Μπορούμε να προσαρμόσουμε όλα τα δρομολόγια και τις κρουαζιέρες σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας, διασφαλίζοντας ότι είναι προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες επιθυμίες και επιθυμίες σας.

Αν αναζητάτε μια πιο χαλαρή εμπειρία ιστιοπλοΐας, σας έχουμε καλύψει με την ημέρα μας κρουαζιέρες! Από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, αυτά τα δρομολόγια είναι ιδανικά για ομάδες που θέλουν να απολαύσουν μια χαλαρή μέρα στο νερό ενώ βιώνετε ακόμα τη χαρά της ιστιοπλοΐας.

Ελπίζουμε να ΘΑΛΑΣΣΟΥΜΕ... επιβιβαστείτε!

Τελευταία ενημέρωση στις: 11-Ιαν-2024

GaySail Croatia
Εικονίδιο τοποθεσίας

Ντουμπρόβνικ, Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα, Κροατία, Ντουμπρόβνικ, Croatia

1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Ελάτε να ταξιδέψετε στον παράδεισο κατά μήκος της αστραφτερής Δαλματικής ακτής της Κροατίας! Χαρίστε στον εαυτό σας μια αξέχαστη κρουαζιέρα περιπέτειας γκέι μιας ή δύο εβδομάδων τον Μάιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2024 με τις αποκλειστικές μας ναυλώσεις GaySail και GayNudeSail. Θα ταξιδέψετε σε περισσότερα από 1,000 νησιά ιδανικά για καρτ ποστάλ και απομονωμένους όρμους ώριμους για εξερεύνηση.

Κάθε μοναδικό δρομολόγιο ιστιοπλοΐας ξεκινά ή τελειώνει εύκολα στο ιστορικό Ντουμπρόβνικ ή στο πολυσύχναστο Trogir κοντά στο Σπλιτ. Από άρτια εξοπλισμένα λιμάνια και μεσαιωνικά χωριά βιβλίων με παραμύθια μέχρι εκτεταμένα φυσικά καταφύγια και μικροσκοπικές πόλεις χαμένες στο χρόνο, σας περιμένει ένα καλειδοσκόπιο ανακαλύψεων. Φανταστείτε να ρίχνετε άγκυρα στη δική σας ιδιωτική γωνιά του παραδείσου, με καταπράσινους λόφους να κυλιούνται σε κρυστάλλινα νερά.

Θα κάνετε κρουαζιέρα σε στιλ VIP με ένα κομψό καταμαράν πολυτελείας Lagoon 400, το οποίο θα επανδρώνεται από έναν επαγγελματία (και φυσικά, au naturally) γκέι καπετάνιο και μάγειρα έτοιμο να σας περιποιηθεί. Η κρουαζιέρα σας περιλαμβάνει καταλύματα σε καμπίνα, νόστιμα πρωινά και μεσημεριανά γεύματα, αναψυκτικά, φόρους, καύσιμα και καθαριότητα.

Αποκτήστε έκπτωση σε άνετες μονόκλινες καμπίνες με πρόσβαση στο κατάστρωμα για έκπτωση 30% χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού "crew cabin" ή "combi crew cabin". Τότε ετοιμαστείτε να αποπλεύσετε στο ταξίδι μιας ζωής!

Ημερομηνίες κρουαζιέρας στην Κροατία 2024

25 Μαΐου - 1 Ιουνίου: GaySail Exclusive Dubrovnik-Brac-Split (προαιρετικά ρούχα)

1-8 Ιουνίου: GayNudeSail Exclusive Split-Hvar-Dubrovnik (Γυμνές διακοπές με ιστιοπλοΐα)

20-27 Ιουλίου: GaySail Exclusive Dubrovnik-Brac-Split (προαιρετικά ρούχα)

27 Ιουλίου-3 Αυγούστου: GayNudeSail Exclusive Split-Hvar-Dubrovnik (Γυμνές διακοπές με ιστιοπλοΐα)

3-10 Αυγούστου: GaySail Exclusive Dubrovnik-Brac-Split (προαιρετικά ρούχα)

10-17 Αυγούστου: GayNudeSail Exclusive Split-Hvar-Dubrovnik (Γυμνές διακοπές με ιστιοπλοΐα)

Τελευταία ενημέρωση στις: 13-Apr-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.