Χέλσινκι

Εκδρομές ομοφυλοφίλων στο Ελσίνκι

Η συλλογή μας με τις καλύτερες περιηγήσεις στο Ελσίνκι, συμπεριλαμβανομένων πολιτιστικών περιηγήσεων και περιηγήσεων με τα πόδια

Περιηγήσεις στο Ελσίνκι

Tom of Finland Walking Tour
Εικονίδιο τοποθεσίας

Narinkkatori, Narinkka 1, Χέλσινκι, Finland

Εμφάνιση στο χάρτη
Ξεκινήστε ένα μοναδικό ταξίδι στην ιστορία του Ελσίνκι με την περιήγηση με τα πόδια Tom of Finland. Γιορτάστε τη ζωή και την τέχνη του Touko Laaksonen, γνωστού ως Tom of Finland, μιας Φινλανδικής εικόνας που μοιάζει με τους Moomins και τον Jean Sibelius. Αυτή η περιοδεία, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Tom of Finland, προσφέρει μια ματιά στη ζωή του καλλιτέχνη, την επιρροή του στην ιστορία LGBTQ+ στη Φινλανδία και στο Ελσίνκι που γνώριζε. Ένα μέρος των κερδών της περιοδείας υποστηρίζει το έργο του Ιδρύματος.

Τελευταία ενημέρωση στις: 7-Δεκ-2023

Design Walk Helsinki
Εικονίδιο τοποθεσίας

Narinkkatori, Narinkka 1, Χέλσινκι, Finland

Εμφάνιση στο χάρτη

Οι ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από την παγκοσμίου φήμης ντιζάιν σκηνή του Ελσίνκι στην περιήγηση στα αξιοθέατα Design Walk από το Happy Guide Helsinki. Ομάδες έως 8 θα συμμετάσχουν σε έναν ειδικό οδηγό για να επισκεφθούν τη ζωντανή Design District της πόλης για 2 ώρες.

Ο οδηγός θα οδηγήσει τους συμμετέχοντες σε διάσημες φινλανδικές μάρκες όπως η Iittala και η Artek, γνωστές για τα εμβληματικά είδη σπιτιού και τα μοντέρνα έπιπλα του μέσου αιώνα. Ο περίπατος σταματά επίσης σε ανερχόμενες μπουτίκ για να παρουσιάσει την επόμενη γενιά σχεδιαστών και δημιουργών μόδας από το Ελσίνκι. Στην πορεία, ο οδηγός παρέχει ένα πλαίσιο για το φινλανδικό στυλ και αρχιτεκτονική.

Στο τέλος, οι επισκέπτες θα έρθουν με μια βαθύτερη εκτίμηση του τρόπου με τον οποίο ο σχεδιασμός είναι βαθιά συνυφασμένος με την κουλτούρα και την ταυτότητα του Ελσίνκι. Επικοινωνήστε με το Happy Guide για να ελέγξετε τις τιμές και να προγραμματίσετε αυτήν την πεμπτουσία της Φινλανδίας. Το Design Walk λειτουργεί όλο το χρόνο.

Τελευταία ενημέρωση στις: 7-Δεκ-2023

Helsinki Gay Walk
Εικονίδιο τοποθεσίας

Ελσίνκι, Uusimaa, Φινλανδία, Χέλσινκι, Finland

Εμφάνιση στο χάρτη
Εξερευνήστε την ιστορία και τα αξιοθέατα του Ελσίνκι με μια μοναδική προοπτική LGBTQ στο Helsinki Gay Walk. Με επικεφαλής τον οδηγό Juho, μέλος της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, αυτή η περιήγηση με τα πόδια καλύπτει το κέντρο του Ελσίνκι, αναδεικνύοντας την ιστορία LGBTQ και εμβληματικές προσωπικότητες όπως ο Tom of Finland και ο Tove Jansson. Προσφέρει πληροφορίες για τους αγώνες του παρελθόντος και τη σημερινή ζωή, συμπεριλαμβανομένων ασφαλών χώρων και χώρων φιλικών προς την LGBTQ στο Ελσίνκι.

Τελευταία ενημέρωση στις: 15-Δεκ-2023

Περισσότερες περιηγήσεις

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.