Μουσείο Τέχνης Παλμ Σπρινγκς

Γκέι πολιτισμός Παλμ Σπρινγκς

Το Palm Springs είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς στις ΗΠΑ για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Είναι ένα μέρος που πολλοί καλλιτέχνες αποκαλούν το σπίτι τους.

Γκέι πολιτισμός Παλμ Σπρινγκς

Gay Desert Hot Springs
Εικονίδιο τοποθεσίας

Παλμ Σπρινγκς, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Desert Hot Springs Η Καλιφόρνια σε θέλει!

Το Desert Hot Springs είναι μια φιλική προς τους ομοφυλόφιλους πόλη ακριβώς βόρεια του Palm Springs, στη διάσημη κοιλάδα Coachella, και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για διακοπές ή για να σκεφτείτε να μετακομίσετε για να γίνετε μέρος μιας από τις πιο διαδεδομένες gaybourhoods στον κόσμο.

Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα εδώ αυτού του σπουδαίου οδηγού για την περιοχή, τις τοπικές εκδηλώσεις και τον πολιτισμό καθώς και για το τι μπορεί να προσφέρει σε νέους κατοίκους και μέλη αυτής της κοινότητας χωρίς αποκλεισμούς.

Τελευταία ενημέρωση στις: 11-Ιαν-2024

VillageFest
Εικονίδιο τοποθεσίας

401 S Pavilion Way, Παλμ Σπρινγκς, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Το VillageFest πραγματοποιείται στο κέντρο του Παλμ Σπρινγκς κάθε Πέμπτη από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. Είναι μια έκθεση τεχνών και χειροτεχνίας που καλύπτει πολλά τετράγωνα. Βρίσκεται στο Palm Canyon Drive, στην καρδιά του κέντρου της πόλης.

Καθώς το Παλμ Σπρινγκς φιλοξενεί τόσους πολλούς καλλιτέχνες και φίλους της Ντόροθυ, θα διαπιστώσετε ότι αυτή η έκθεση του δρόμου είναι λίγο πάνω από το μέσο όρο. Είναι κάτι σαν ίδρυμα του Παλμ Σπρινγκς και αξίζει να το ελέγξετε.

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Palm Springs Art Museum
Εικονίδιο τοποθεσίας

101 Museum Drive, Παλμ Σπρινγκς, ΗΠΑ

4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Ένα μικρό αλλά όμορφο μουσείο με έργα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Η είσοδος είναι ελεύθερη την Πέμπτη μεταξύ 4:00 - 8:00 μ.μ.

Θα δείτε μια σειρά από διαφορετικά στυλ, συμπεριλαμβανομένων λιγότερο γνωστών καλλιτεχνών και μεγάλων ονομάτων όπως ο David Hockney.
Χαρακτηριστικά:
μουσείο τέχνης

Καθημερινή: Δευτέρα-Τρίτη: 10:00 π.μ.-5:00 μ.μ. Τετάρτη-Πέμπτη: Κλειστά

Σαββατοκύριακο: Παρ -Κυρ: 10:00 π.μ. - 5:00 μ.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 4-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.