Δουβλίνο

Gay Δουβλίνο · Πολυτελή ξενοδοχεία

Το Δουβλίνο έχει μια καλή επιλογή από πολυτελή ξενοδοχεία για να διαλέξετε. Εδώ είναι ο οδηγός μας για μερικά από τα καλύτερα.

Gay Δουβλίνο · Πολυτελή ξενοδοχεία

The Westbury Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Grafton Street, Δουβλίνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στη γκέι σκηνή. Εξαιρετικό φαγητό. Πολυτελής επιλογή.
Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων στην καρδιά του Δουβλίνου διαθέτει πολυτελή επιπλωμένα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, εφοδιασμένο με προϊόντα μπάνιου Aromatherapy Associates. Κάθε ευρύχωρο δωμάτιο και σουίτα διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, βάση σύνδεσης για iPod και κρεβάτι υψηλής ποιότητας με πολυτελή κλινοσκεπάσματα.

Το Westbury διαθέτει δύο εξαιρετικά εστιατόρια - το WILDE και το Balfes Bar & Brasserie, που προσφέρουν σύγχρονη κουζίνα. Απολαύστε απογευματινό τσάι με θέα στην Grafton Street στο The Gallery, που περιβάλλεται από μια μαγευτική συλλογή έργων τέχνης. Το κομψό και κομψό Sidecar Bar προσφέρει μια μοντέρνα άποψη σε ένα κοκτέιλ μπαρ της δεκαετίας του '30.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης κατάστημα με είδη δώρων, 24ωρη ρεσεψιόν, υπηρεσία δωματίου και γυμναστήριο.

Το Westbury είναι ένα από τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στο Δουβλίνο. Τα περισσότερα από τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης και οι χώροι για γκέι βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια - εξερευνήστε το Κάστρο του Δουβλίνου και επισκεφτείτε τα πολυσύχναστα μπαρ στο Temple Bar. Μετά από χαλάρωση μέσα The Boilerhouse Sauna, Κτύπημα Ο Γιώργος or Panti Bar για μια καλή γκέι βραδιά στο Δουβλίνο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
γυμναστήριο
δωρεάν WiFi
στοά
κατάστημα δώρων
Χώρος συσκέψεων
Εστιατόρια
Conrad Dublin Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Earlsfort Terrace Dublin 2, Δουβλίνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στα καταστήματα της οδού Grafton. Κομψά δωμάτια. Κομψή μπρασερί και εστιατόριο.
Ακριβώς απέναντι από το Εθνικό Μέγαρο Μουσικής βρίσκεται το Conrad Hotel Dublin. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων προσφέρει κομψά καταλύματα, γυμναστήριο και φανταστικό φαγητό σε μια φανταστική τοποθεσία κοντά στα καταστήματα της Grafton Street. Όντας μέρος της μάρκας ξενοδοχείων Hilton, το Conrad είναι φιλικό προς τα LGBT και φιλόξενο.

Τα κομψά δωμάτια προσφέρουν δροσερούς χρωματικούς συνδυασμούς και ξύλινο δάπεδο και διαθέτουν τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, μηχανές Nespresso και Wi-Fi. Οι σουίτες διαθέτουν επιπλέον χώρους καθιστικού και θέα στην πόλη, ενώ ορισμένες έχουν μπαλκόνι.

Οι επιλογές για φαγητό περιλαμβάνουν μια κομψή μπρασερί, ένα κομψό κοκτέιλ lounge και έναν χαλαρό χώρο με υπαίθρια καθίσματα που προσφέρει εποχικό μενού.
Χαρακτηριστικά:
A/C
Μπαρ
Γυμναστήριο
Ξενοδοχείο
Εστιατόρια
Intercontinental Dublin
Εικονίδιο τοποθεσίας

Simmonscourt Road, D4, Δουβλίνο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Μοντέρνο κοκτέιλ lounge και κομψό μπαρ με ουίσκι. Σε πολυτελή γειτονιά.
Στην πολυτελή γειτονιά του Ballsbridge, αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων είναι ένα πραγματικό αστικό πολυτελές θέρετρο. Περιτριγυρισμένο από μια όμορφα διαμορφωμένη αυλή, αυτό το φιλικό προς τα LGBT ξενοδοχείο υπόσχεται την απόλυτη πολυτελή εμπειρία με ένα κομψό σπα, σάουνα και πισίνα 20 μέτρων.

Με τα μεγαλύτερα δωμάτια του Δουβλίνου, κάθε ευρύχωρο δωμάτιο/σουίτα είναι κομψά επιπλωμένο και διαθέτει μαρμάρινο μπάνιο.

Άλλες παροχές περιλαμβάνουν ένα εκλεπτυσμένο εστιατόριο που σερβίρει διεθνή κουζίνα από τα καλύτερα ιρλανδικά υλικά, ένα μοντέρνο κοκτέιλ lounge και ένα κομψό μπαρ με ουίσκι.

Το κέντρο της πόλης του Δουβλίνου απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Ξενοδοχείο
Πισίνα
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.