Click Here

Γκέι Σάουνες Βουκουρεστίου

Το Βουκουρέστι έχει μια μικρή αλλά ζωντανή γκέι σκηνή. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε μια από τις γκέι σάουνες της πόλης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Το Βουκουρέστι έχει μια μικρή αλλά ζωντανή γκέι σκηνή. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε μια από τις γκέι σάουνες της πόλης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Γκέι Σάουνες Βουκουρεστίου

Soho Sauna Bucharest
Σήμερα: Μπαμπάς ή γιος - Κάθε Πέμπτη
Αύριο: Γυμνή ή όχι; - Κάθε Παρασκευή
Εικονίδιο τοποθεσίας

Fabrica de chibrituri 46, Βουκουρέστι, Ρουμανία

Εμφάνιση στο χάρτη
3.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 34 ψηφοφορίες

Το Soho Sauna βρίσκεται στο κέντρο του ιστορικού Βουκουρεστίου και μόλις 1.2χλμ. από το σταθμό του μετρό Unirii, είναι η μόνη gay σάουνα στη Ρουμανία, και στοχεύει να προσφέρει έναν ειδικό χώρο για να διασκεδάσει και να χαλαρώσει όποιος αναγνωρίζεται ως άνδρας. Η σάουνα είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας και προσελκύει μια μεγάλη και ποικίλη πελατεία τα Σαββατοκύριακα.

Το Soho Sauna προσφέρει κοινόχρηστους χώρους χαλάρωσης όπως υγρή σάουνα, ξηρή σάουνα, τζακούζι, αλατωρυχείο, ήσυχο δωμάτιο, ατομικούς χώρους χαλάρωσης όπως καμπίνες χαλάρωσης, μασάζ και ατομικά γυμναστήρια, καθώς και κοινωνικούς χώρους όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα κοκτέιλ ή ένα μπύρα με τους νέους σου φίλους.

Κοντινότερος σταθμός: Λεωφορείο μετρό τραμ

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Έκθεση Καμπαρέ
Καφετέρια
Σκοτεινό δωμάτιο
Δωρεάν προφυλακτικά & λιπαντικά
Go-Go Show
Ζωντανή μουσική
θυρίδες
Massage
Μουσική
Ιδιωτικές εγκαταστάσεις ντους
Χαλαρωτικές καμπίνες - δωρεάν
Σαλόνι
Σάουνα
Κατάστημα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα

Καθημερινή: 3μμ - 2πμ

Σαββατοκύριακο: 3μμ - 8πμ

Τελευταία ενημέρωση στις: 20-Mar-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.